14 Май 2004 18:33 Мнения: 2965 Местоположение: Лолиландия
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие: Хакване на PS2 Slim?
Публикувано на: 04 Май 2009 17:47
Чисто за протокола искам да отбележа, че не бих си хакнал плейстейшъна иначе и с кеф щях да си цъкам легални игрички. Обаче Сони са мега отвратителната компания и тъй като плейстейшъна ми е PAL, пък наскоро си купих игри от САЩ, сега не мога да ги играя. >.< Та въпросът е къде може да се хакне в София въпросната конзола, дали ще мога импортнати игри да цъкам на нея и има ли нещо по-специално, което трябва да ме интересува по самия процес на хакването?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Хакване на PS2 Slim?
Публикувано на: 04 Май 2009 19:30
Ми,носиш го на някой разбирач и той ти слага някакъв "чип" и си готов!Цената вървеше около 150 лв. преди около 2 години-това за Сливен.А къде да намериш "разбирач" в София...е това убий ме,не мога да кажа...Аз лично се сдобих с чип от един приятел на баща ми работещ на битака Повече хинтове-от някой друг!!!
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Хакване на PS2 Slim?
Публикувано на: 05 Май 2009 12:20
И при мен е така-даже пича ми даваше лист да си избирам игри...имам предвид от около 1000игри това преди 2 години...обаче ми изгоря оптиката,а не ми се събират пари за нова...иначе ти завиждам...и не се притеснявай-няма да си преебеш плейстейшъна!!!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения