Проблем с тавана. Помощ
Проблем с тавана. Помощ
Хах, ами вчера изцапахме тавана със сурово яйце. Давайте идеи как да се оправяме..+че и диваните пострадаха, но тях като че ли ще оправим..
Re: Проблем с тавана. Помощ
Пребоядисайте го бе толкова ли сте прости 
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
споменах ли че хола е 80 квадратни метраSungun написа:Пребоядисайте го бе толкова ли сте прости
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
80???
Баси,стаята ми е 40,и пак ми е голяма,тоя хол и плувен басейн ли има?
Баси,стаята ми е 40,и пак ми е голяма,тоя хол и плувен басейн ли има?
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Не, не си, а това принципно е квадратурата на средно голяма гарсониера - две стаи плюс кухня. Плюс това ще сте ебахти изродите, ако сте успели да покриете 80 квадратни метра с яйца. Ако не щеш да пребоядисваш - хващаш една стълба и парцал с препарат за чистене и триеш тавана докато се махне. Иначе - кофата с боята.anonimcho написа:споменах ли че хола е 80 квадратни метраSungun написа:Пребоядисайте го бе толкова ли сте прости
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Всеки може да опикае килима,
но ние сме пичове,
трябва да осерем тавана!
Така яйчените петна ще бъдат маскирани подобаващо!
но ние сме пичове,
трябва да осерем тавана!
Нема таа, нема онаа.
- Till.Lindemann
верно, като насереш тавана, няма да личи, че е имало яйце
бтв, ся си измерих стаята, 64 кв некъде, пък е бахти хангара, щом ти е 80кв, 100 процента, някво си яйчице няма да си личи
бтв, ся си измерих стаята, 64 кв некъде, пък е бахти хангара, щом ти е 80кв, 100 процента, някво си яйчице няма да си личи
абе направо вземи една кора яйца, затвори очи и мятай...направи стаята естетически красива, като добавиш и насирането
6+
pew pew pew
Пич, ти не можеш ли да говориш нормално?ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа:Всеки може да опикае килима,
но ние сме пичове,
трябва да осерем тавана!
кви са тия стаи по 80, 60, 40 квадрата бе... вие чувате ли се, в кво живеете, дворци ?
-
MillionLies
Уау, значи явно трябва да се депресирам, щото апартамента ми е толкова. ;д "Вермиц написа:Е моята стая като е 110 квадрата кво лошо има?Nocturno написа:кви са тия стаи по 80, 60, 40 квадрата бе... вие чувате ли се, в кво живеете, дворци ?
Вие да не живеете на село?
А между другото, на село къщите ни са с по-голяма площ (да не говорим, че имат и дворове), отколкото апартаментите в града, поне при нас е така, хах...
- Till.Lindemann
стаята ти е 110 квадрата?
ае пич, басейна на вилата е толкова, ти наред ли си ?!
ае пич, басейна на вилата е толкова, ти наред ли си ?!
Сигурно се чуди какво да набута у толкова празно място, та е решил да насере за начало тавана 
Това на аватара не съм аз :/
Да, стаята ти е 110 квадрата, а като се изсереш го извозвате с три джъмбо джет-а към сомалия да го продавате за тор.Вермиц написа:Е моята стая като е 110 квадрата кво лошо има?Nocturno написа:кви са тия стаи по 80, 60, 40 квадрата бе... вие чувате ли се, в кво живеете, дворци ?
Вие да не живеете на село?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Неzip0 написа:Пич, ти не можеш ли да говориш нормално?
Нема таа, нема онаа.
Хах, ем то е от модерните жилища, дето хола има и кухненски плот, и маса за ядене и телевизор хаха :р
Иначе изчистихме тавана с търкане и чистене с разни препарати. Диваните бяха по трудни за чистене, но и те паднаха след много търкане. Хаха, родителите все пак разбраха де ;р
Иначе изчистихме тавана с търкане и чистене с разни препарати. Диваните бяха по трудни за чистене, но и те паднаха след много търкане. Хаха, родителите все пак разбраха де ;р