AlShu, всъщност не ги гледам от скоро, но правя паузи от по 2-3 месеца, след което имам по 5-6 месеца кат сега

А и до преди 2 години нямах собствена щайга и чаках брата да заспи

После нямах Хард

Сега пека дискове, че вече имам 300 ГБ аниме и никакво място за още
Как да, няма изгледи да ми писнат, но пък съм се отегчила от игралните филми .. някак си са ми безцветни и нямат достатъчно демони ( или са смешно направени).
А по темата: Успях да изгледам
Tengen Toppa Gurren Lagann и, честно казано се чудя защо го отлагах толкова много месеци. Идеята ми след като видях първите 3 серии бе "Намерих си адски грозно аниме за гледане." Но бях на село и нямах голям избор, защото само това си бех донесла (Е и Токио ъндърграунд, но за него след малко).
Анимето е грозновато за моят вкус, но за сметка на това е много добро, на моменти съм се чудела да се смея или да плача, а и двете ми се правеха. Да не говорим, че имаше адски силни моменти, от които направо те полазват тръпки.
С две думи историята е за Хората, които по някакви стечения на обстоятелствата живеят под земята, изолирани и .. копаят(?!?). Нашите хора, па са лапетии, които само създават проблеми, но в един прекрасен ден става заметресение, покрива се срутва и през него пада някакъв робот и ... едно полуголо девойче с ОГРОМЕН патлак и излизат на повърхността естествено. От там на татък следва много бой, доста комични ситуации и поне на 2 пъти историята ми се завъртя в доста неочаквана посока. А последните 5 мин на 27 серия - е там просто съм се смяла с глас. Определено едно много добро аниме!
Другото, което изгледах е
Tokyo Underground Много плоско аниме и от към история и от към изпълнение и все пак в него има нещо, което някакси го прави леко за гледане. Имаме някаква супертрагична история, хора със странни сили, едно девойче, което всички го искат и едно момче от "повърхността" което тръгва с думите "Аз винаги ще те пазя" да си я спасява. Пълна плоска лигня, но става за утрепване на няколко часа или просто за разнообразие.
В момента започнах
Ranma 1/2 или иначе казано, изгледах първата Ранма, която е 18 епизода и на времето я даваха по RTL2, сега захапвам и останалите 167, но нещо компа ми се скапа и трябва да чакам наще да легнат за да се докопам до лаптопа...
Иначе за Ранма, всички сме гледали Ранма. Момчето, което го полееш със студена вода става на една финна, малка червенокоса кукла, която ще те рита от тук през Токио до Китай и обратно, а като го полееш с топла си става на момче. Естествено е сгоден за Акане с идеята да поеме училището на баща й. Ако трябва да съм честна, на времето не го изгледах до края, така че сега ще видя дали ще се оправи на края или ще трябва до живот да се пази от дъжд