Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Call of Duty 2
Sacred 2 : Fallen Angel
World Racing 2
Заглавие: Re: 5 : 2
Публикувано на: 26 Апр 2009 19:27

Guardian of Fate написа:
и не,не съм форумен трол! :twisted:

Сериозно, айде въври погледай още мачове и после пак пиши. Не ти се оттдава да се правиш, че разбираш. :wink:

Профил WWW

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 26 Апр 2009 19:54

Аз съм упорит :lol: :lol: :lol: Това за трола ми хареса...Бубон,първо мазненето-новия аватар кърти,второ-признавам,Байерн са си хммм добре де велики,не го отричам-просто ми трябва някаква база за сравнение с юнайтед...Електро-гледал съм достатъчно мачове не се безпокой...И малко офтопик(?!)-още едни комплексари-Беласица-Левски 1:7-ЕБАСИ-май ще си върна думите назад за бг футбола :oops: :oops:

Профил

Публикувано на: 26 Апр 2009 20:25

Гуардиан оф Фате мога да ти кайа 4е бг футбула е иако купен генстерите го копужат секи ма4 триа да си баси тапака да не го знае6

и ман4естар 4ежер тжа са наи иакиа отбор вееееееее

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Апр 2009 20:26

Bubona написа:
едно грешно решение
Назначаването на Клинсман?

п.п. после ще пиша дълъг пост, за да продължим дискусията с GoF, че сега нямам възможност

п.п.п fenaa96 в 6-7 клас така ли ви учат да пишете?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 21:01

denik написа:
Bubona написа:
едно грешно решение
Назначаването на Клинсман?

Същото. Вярно, че някои титуляри са пълни некадърници (Демикелис, Швайнщайгер, Рензинг и донякъде Тони и Лел), но не може предния сезон от първия до последния кръг да си бил първи, а този нито един кръг да не си бил на върха и то със същите футбалери ;)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 26 Апр 2009 21:14

Така е, Клинсман беше велик играч, но като треньор е гола вода. Като Стоичков :)

Ти преди не беше ли фен на Ренсинг :lol: :lol: :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 21:18

Аз още съм, но никога не съм му бил фен заради футболните качества, защото той не притежава никакви :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 22:11

Bubona написа:

Същото. Вярно, че някои титуляри са пълни некадърници (Демикелис, Швайнщайгер, Рензинг и донякъде Тони и Лел), но не може предния сезон от първия до последния кръг да си бил първи, а този нито един кръг да не си бил на върха и то със същите футбалери ;)

Швайнщайгер,Тони..? Nice try :wink: Не следя баиерн,но от впечатленията ми това са най-достойните футболисти разбира се след Рибери.Този човек заслужава да играе в най-добрия клуб,който и да е той..Барса,Ман Юн етц.А и бтв много хора го пренебрегват както и за мен най-добрия футболист в Барса след Меси-Иниеста.Разбира се той няма попюлярността на Анри и компания,но винаги е бил на класа от другите,просто като вземе топката и става нещо опасно.Това си е лично мнение,както и да е отклонихме темата....
ГоФ не ми се отговаря на всичките ти твърдения,само това че аз съдя Българското първенство по телевизия и интернет...извинявай,но от какво друго да съдя.Следя новините в спортал,гледам оттук, оттам мач и последните 3 срещи на Черно море ги гледах на живо.Ако намекваш,че гледането на живо,е базата,която ми е необходима за анализ на първенството ни,мне в голяма грешка си.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2009 22:33

То се е видяло, че за тоя мач повече няма да се говори.. :lol:

Швайнщайгер от 2 години е пълна дупка, непрекъснато се крие по терена и по 2-3 пъти на сезон прави силен мач... а за Германия винаги играе добре.
Тони този сезон не мога да го позная, особено този полусезон веднъж не се опита да спечели въздушен двубой, непрекъснато симулира и то доста неуспешно. Също така е на годинки. Йоренте от Атлетик не ми звучи зле като заместник, а за първия Ван дер Ваарт би бил добро решение.
Както и да е де, със сигурност Клизман си тръгва в края на сезона и да се надяваваме поне 50 милиона за нови футболисти да се похарчат :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2009 12:49

Guardian of Fate евалата пич напълно споделям мнението ти,като изключим тва,че малко прекалено хвалиш бг първенството,но според мен се развива добре вече,не ти си хейтъра и трола в случея,а останалите.Bubona ти с какви очи говориш бе човек,след всичките резили на Байерн тая година,заличиха поне 20 години успехи,малко ситуацията с Байерн ми мяза на резилите на лефски.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2009 19:27

Цитат:
ГоФ не ми се отговаря на всичките ти твърдения,само това че аз съдя Българското първенство по телевизия и интернет...извинявай,но от какво друго да съдя.Следя новините в спортал,гледам оттук, оттам мач и последните 3 срещи на Черно море ги гледах на живо.Ако намекваш,че гледането на живо,е базата,която ми е необходима за анализ на първенството ни,мне в голяма грешка си.[/quote]

Хъммм,да прав си,че кажи-речи САМО от телевизията и нета може да се следи футбола-това го признавам!Просто се дразня,защото много често не са обективни-изхвърлят се прекалено много...Тъй,може би си прав и за това,че едва ли гледането на живо е добър критерий за изграждане на мнение относно бг първенството...Сега малко егоистично започвам-ходя на мачове на Сливен от...2004,ако не се лъжа...т.е. от времето когато бяха във "В" група-ми,какво да кажа,бяха си аматьори :D ...После по стечение на обстоятелствата влязоха в "Б".В последствие Лечков се захвана здраво(скоро-скоро-две години подред 12/14)
Но през 2007 се почна...биехме наред с някои изключения-"Бенковски","Хасково"-не искам да се сещам за тези мачове....но друга ми е идеята-срещу силните отбори се получаваха мачове МНОГО по-добри от тези на Берое,Беласица и тем подобни,че и "дербитата" от "А" бяха по-скучни...срещу по-слабите отбори също ставаха много яки мачове...но кой ли да обърне внимание.
Последва промоция...и какво-цяла България ругаеше Сливен,че купува мачове...Диков обвини,че Лечков отишъл при съдиите на полувремето на мача срещу Славия-пълни глупости-кмета седеше и пушеше през цялата почивка...ЦСКА...добре-купен беше мача!!!
После всички знаем какво последва-биене,биене ииии....7 поредни загуби,2 поредни победи и сега равенство с Черноморец...както и да е-на който му интересно да ми изчете глупостите-просто искам да кажа,че футбола в България НЕ Е такъв боклук за какъвто го мислите повечето...както и да е.Бубон-за мен ти лежиш на стара слава,за Байерн говоря,ако оня бил силен,ако другия...все тая!За Демикелис легенди се носеха преди 5-6 години,а сега...няма значение.Преди и аз бях фен на Байерн,но ми писна от тях-нямаха конкуренция и за това се насочих към Шалке и т.н и т.н.

Извинявам се за въздългия ми пост!!!

Едит-бее още един "орг" :lol: :lol: :lol: паладин-много алмита станах да му се не види.Бтв,моето момче,научи се да пишеш и тогава ми обяснявай кой е най-добрия отбор... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2009 19:38

Кой умрял?

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2009 20:18

Това беше прекалено смешна дузпа. Всеки, който познава футболните правила и е гледал повторението ще го потвърди. Ето още по темата: http://sportal.bg/news.php?id=170488

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2009 20:49

Пфф тая дузпа е без значение-така или иначе юнайтед си бият...да не говорим,че каквато "трагедия" правят от нея...

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Апр 2009 20:52

Да, видяхме колко биеха преди да им я подарят :lol: ахахаха

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 27 Апр 2009 20:54

Gipo написа:
Да, видяхме колко биеха преди да им я подарят :lol: ахахаха

Word... някой помни ли "гола" на Юнайтед срещу Тотнъм миналата година? Оня, при който топката така и не мина гол линията...

Профил

Публикувано на: 27 Апр 2009 21:38

Няма такива като нас никъде другаде. Първо - докато има футбол, ще има и реферски грешки. Това да не е някаква изненада. Второ - вече край, дуспата решила мача. Да, сигурно. Както и цигарата ми от преди малко реши глобалното затопляне. По този въпрос компетентен отговор не вярвам, че изобщо съществува, не се мъчете само колкото да поддържате спора със собствените си сънародници. Трето - не знам как е успял да се пръкне човек, който да обяснява с по едно изречение кой, от най-известните и всепризнати отбори в света, колко бил струвал, какви били малоумници, разбираш ли. То не може всеки ден едно и също, все да биеш или все да падаш. Не опирайте чак до такива крайни "компетентни" мнения по всякакви въпроси, каквито не съм сигурен дали и Господ, ако съществува, може да даде. Футболът преди всичко е красива игра, на която можеш да се наслаждаваш ~ 90 минути с бира в ръка и приятели наоколо, и без да плюеш по когото и да било и да късаш излишни нерви, сякаш в тоя живот няма да има над какво друго да си ги хабиш. Както и да е, разбрахте накъде бия... не изпадайте до такива крайни мнения.

А сега защо почнах с "такива като нас няма никъде другаде"... ами защо ли. Помня, че следях с интерес сагата покрай трансфера на Берба в Манчестър, с вестника в ръка на плажа, на горещият пясък, миналото лято по черноморието. От една страна, просто от малък любим ми е Манчестър (бързам да кажа, че не се интересувам от това кой колко пари струвал, колко победи имал, как играел и прочие, просто се наслаждавам на играта им...), а Бербатов показваше доста умения в Тотнъм, и преди всичко ми е сънародник. Та, голям кеф ми беше развръзката в последният момент. И как всички медии гърмяха. Българите не сме толкова много, нито някаква икономическа сила, славата ни е само в умиращата ни история (която сами забравяме), така че всяка подобна новина е добре дошла. В крайна сметка, в момента смело можеш да се хвалиш където и да идеш с "Булгар, булгар - манчестър", фактите са си факти. Но не... един от нас е успял - ние трябва веднага да го нахулим. Да го унижим, да го наричаме "Бамби" в собствената му страна, даже предлагам да го докопаме и да го изгорим на клада. Не че можем да го унижим де, къде е той, какви сме ние тука, ама не ни пречим да го плюем по разни форуми, прикрити зад разни никове. Понеже направи този национален позор да бъде най-обсъжданият и сред най-скъпите и желани трансфери на сезона, в световен мащаб. Баси копелдака, а?

Няма такива като нас никъде другаде, честно. А дори исторически факти свидетелстват, че сме уникално задружен народ, много устойчив и корав, с невероятни традиции и прочие, и прочие. Понякога се чудя дали всичко това не е пълна измислица, аз такива хора тук не съм виждал никъде никога. А вие?

Профил

Публикувано на: 27 Апр 2009 21:50

Rowegroth написа:
А сега защо почнах с "такива като нас няма никъде другаде"... ами защо ли. Помня, че следях с интерес сагата покрай трансфера на Берба в Манчестър, с вестника в ръка на плажа, на горещият пясък, миналото лято по черноморието. От една страна, просто от малък любим ми е Манчестър (бързам да кажа, че не се интересувам от това кой колко пари струвал, колко победи имал, как играел и прочие, просто се наслаждавам на играта им...), а Бербатов показваше доста умения в Тотнъм, и преди всичко ми е сънародник. Та, голям кеф ми беше развръзката в последният момент. И как всички медии гърмяха. Българите не сме толкова много, нито някаква икономическа сила, славата ни е само в умиращата ни история (която сами забравяме), така че всяка подобна новина е добре дошла. В крайна сметка, в момента смело можеш да се хвалиш където и да идеш с "Булгар, булгар - манчестър", фактите са си факти. Но не... един от нас е успял - ние трябва веднага да го нахулим. Да го унижим, да го наричаме "Бамби" в собствената му страна, даже предлагам да го докопаме и да го изгорим на клада. Не че можем да го унижим де, къде е той, какви сме ние тука, ама не ни пречим да го плюем по разни форуми, прикрити зад разни никове. Понеже направи този национален позор да бъде най-обсъжданият и сред най-скъпите и желани трансфери на сезона, в световен мащаб. Баси копелдака, а?

Няма такива като нас никъде другаде, честно. А дори исторически факти свидетелстват, че сме уникално задружен народ, много устойчив и корав, с невероятни традиции и прочие, и прочие. Понякога се чудя дали всичко това не е пълна измислица, аз такива хора тук не съм виждал никъде никога. А вие?
От футбол не разбирам много, така че не смея да коментирам другата част от поста ти, обаче за това - евала.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2009 00:41

Всъщност е Барби, не Бамби.
ЕДИТ:
И защо никой не осмива Марто, Стенли, Божинката? Защото са мъже и играят като такива. Защо всички се бъзикат с Барби? Защото е Цензура.
Защо играеше добре в Тотнъм, но беше трагичен в националния? Защото в Тотнъм играеше за пари, а в националния за чест. Много обичам, когато някой ми заяви:"в националния няма с кой да играе...". Странно, как други футболисти са блеснали в далеч по-слаби отбори тогава? Защо играеше добре в Тотнъм, но не играе толкова добре в Юнайтед? Явно, защото е прекалено голяма хапка за него. Поне на този етап. Защо всички обичаха Ицето, макар че като човек беше абсолютен боклук? Защото за него нямаше значение, дали играе на Ноу Камп или на Васил Левски, беше мъж и играеше до дупка.

Въпросната спорна дузпа беше доста определяща поради няколко причини. От чисто психологическа гледна точка има огромно значение, дали ще ти вкарат гол от чиста атака, дали от твоя грешка или с рамо на съдията. Пичовете играеха много добре, мачкаха Юнайтед с 2:0 и къде къде по-добра игра. Какво става, някакъв прави пироет в наказателното и съдията обезценява всичките усилия на 11 момчета, които са отишли там за победа. От една страна това действа зле на Тотнъм, от друга дава импулс в играта на Юнайтед. От там нататък вече ни е ясно. Тотнъм са си виновни до голяма степен разбира се, но дузпа по футболните правила нямаше.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 28 Апр 2009 08:59

Така и никой не спомена физиономията на Бербатов по време на мача с Евертън-гледаше на някъде си,ходеше като манекен(мне,по-гейски) и въобще беше супер незаинтересован-е как тогава,по дяволите,да го уважавам!
Гипо,както винаги де,отново ме поразява с мъдростта си-Берба просто не е достатъчно борбен,иначе нямам нищо против него-нека играе в юнайтед,но поне да го е заслужил!!!
И сега малко офтопик-по това,което съм чел на тема история...българите са правели засади(с помощта и на кумани/печенеги) и след това са ебали майки...това за по-ранния етап...по-нататък...добре може и да сме били задружни-това в минало неповторимо време... :( :( :(

Едит-сега се сещам и за "уникалното" изпълнение на дузпата срещу Евертън,г-н най-добрия български футболист-Бербатов(по-познат из бг форумите като Бамби)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com