Автор |
Съобщение |
eleKtro
|
|
В момента играе: Call of Duty 2 Sacred 2 : Fallen Angel World Racing 2
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 26 Апр 2009 19:23
Bubona написа: Sarcasm mode off State of Mind написа: Ми да да ти еба майката щом бръщолевиш такива глупости и се държиш все едно си на 13-14 , но няма смисъл да навлизаме в тази тема Радвам се, че поне ти знаеш кога да спреш
___________________________________ -=|I ♥ house ♫|=- www.trafficradio.org
|
|
|
|
|
Bubonata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 26 Апр 2009 19:25
Де да знам и аз - всякакви ги има
|
|
|
|
|
eleKtro
|
|
В момента играе: Call of Duty 2 Sacred 2 : Fallen Angel World Racing 2
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 26 Апр 2009 20:50
Bubona написа: Де да знам и аз - всякакви ги има Ти беше Rensing, нали?
___________________________________ -=|I ♥ house ♫|=- www.trafficradio.org
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Апр 2009 04:19
Много сте ми забавни бе, майка ви дееба!!!
До техническо отношение, ФГ е много напред - даже им се мърдат крачката на героите като ходят, а СП изглежда дебилно... В това му е чара...
А като хумор - СП е малко по-добро, защото са малко по-сериозни темите +че ебавките с ГФ са брутални, особено във Картун Уорс 1 и 2...
гледал съм ги и двете почти сичките и ми се струва че СП е по-доброто за мен, защото поне мога да се идентифицирам с дебелият изрод Картман...
Картман над ФГ!
п.с. Ктулу над СИЧКИ!
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Bubonata
|
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Апр 2009 04:40
eleKtro написа: Bubona написа: Де да знам и аз - всякакви ги има Ти беше Rensing, нали? Да, а ти кой си?
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Апр 2009 04:42
Stan40_San написа: ...поне мога да се идентифицирам с дебелият изрод Картман... Тва не е много хубаво :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Апр 2009 06:06
Warbringer написа: Stan40_San написа: ...поне мога да се идентифицирам с дебелият изрод Картман... Тва не е много хубаво :Р Що? Бял съм, с големи кости съм, расист съм, разглезен съм, псувам много и мразим много... освен да мислим, мразим и хората... все едно картман е моделиран по мой образ и подобие
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Апр 2009 09:22
Cartman написа: You're gonna hold hands with a girl? That's GAY, bro!
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
E-lane ~
|
|
В момента играе: Myst V, Aquaria, Sid Meier's Pirates, Dream Chronicles ...
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 14 Авг 2009 12:32
Family Guy, определено.
___________________________________ Nothing.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 14 Авг 2009 13:12
The Simpsons
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 21 Авг 2009 00:30
[/quote] Що? Бял съм, с големи кости съм, расист съм, разглезен съм, псувам много и мразим много... освен да мислим, мразим и хората... все едно картман е моделиран по мой образ и подобие [/quote] Явно не си гледал много СП, защото има няколко серии, които са доста сериозна ебавка с Картман.Сигурно нямаш истински приятели, всички твои познати те мразят, дебел комплексар си, лапал си пишката на твой приятел, снимал си се и си показал снимката на целия клас и т.н. Гледал съм само една серия на Семейния не беше лоша.Убеден съм, че филмчето е супер яко(доста са ми го хвалели), но просто не ми се занимава.Саут Парк е много яко ама понякога гей историите идват в повече, даже Трей Паркър и Мат Стоун са ми малко съмнителни.
___________________________________ Граматика от злато да това ти е познато.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 21 Авг 2009 01:04
Саут Парк в първите сезони е просто убиийствен,обаче напоследък яко го развалиха :S Така че казвам Фемили Гай,защото то поне винаги си е забавно
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 21 Авг 2009 07:48
Това трябва да иде у форума за споровете.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 26 Авг 2009 19:00
Орк - Паладин написа: Саут Парк в първите сезони е просто убиийствен,обаче напоследък яко го развалиха :S Така че казвам Фемили Гай,защото то поне винаги си е забавно epic fail statement ... Според мен де, щото Family Guy определено влизат в ебати творческите кризи, дето по едно време са точно както Саут Парк ги ебаваха в картуун уорс = напълно произволен хумор, който трябва да е забавен заради споменаването на не знам си кой водещ на не знам си кво ... Саут Парк винаги си остават насочени и със сериите от новия сезон до момента според мен затапиха всеки който твърдеше че вече са се изчерпали.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 26 Авг 2009 20:48
Аз случайно хванах и един епизод на The Simpsons, дето се ебаваха с Fемили гай. Беше малко в края на епизода, но пак...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 26 Авг 2009 20:51
Stan40_San написа: По-скоро на безбройните дузини американски деца. ;д
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Авг 2009 00:19
Саут Парк според мен не показва точно копие на американското дете, а абсолютни стереотипи. Като бащата на Стан - тъпо доверчиво копеле, което ще се върже на всичко което казват по FOX. А тоз Станчо просто е некъв скапан трол и се прави на интересен.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Авг 2009 01:23
В предните страници може да съм си изказал мнението, но сега съм гледал и двете. Тоест мога да дам по аргументиран коментар. South Park си остава по-предпочитания от мен.
Тоя пич Петър (знам, че е Питър) е яко тъп, което в края на втори сезон почна даже да ме нерви. То почти всички там са яко тъпи. Другото, което ми направи впечетление, че епизодите нямат стабилен сюжет. Епизодът почва с това как Крис си е забравил шапката и свършва с робони, ядящи праскови, примерно. Като в Фемили Гай ме кефят бъзиците с разни известни личности, които вмъкват. като заключение ми е прекалено американски.
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Авг 2009 10:09
L33nddr написа: В предните страници може да съм си изказал мнението, но сега съм гледал и двете. Тоест мога да дам по аргументиран коментар. South Park си остава по-предпочитания от мен.
Тоя пич Петър (знам, че е Питър) е яко тъп, което в края на втори сезон почна даже да ме нерви. То почти всички там са яко тъпи. Другото, което ми направи впечетление, че епизодите нямат стабилен сюжет. Епизодът почва с това как Крис си е забравил шапката и свършва с робони, ядящи праскови, примерно. Като в Фемили Гай ме кефят бъзиците с разни известни личности, които вмъкват. като заключение ми е прекалено американски. Първите няколко минути правят нещо и тогава се случва нещо, което води до основният сюжет в епизода
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Family Guy vs. South Park Публикувано на: 27 Авг 2009 10:33
Tiny написа: L33nddr написа: В предните страници може да съм си изказал мнението, но сега съм гледал и двете. Тоест мога да дам по аргументиран коментар. South Park си остава по-предпочитания от мен.
Тоя пич Петър (знам, че е Питър) е яко тъп, което в края на втори сезон почна даже да ме нерви. То почти всички там са яко тъпи. Другото, което ми направи впечетление, че епизодите нямат стабилен сюжет. Епизодът почва с това как Крис си е забравил шапката и свършва с робони, ядящи праскови, примерно. Като в Фемили Гай ме кефят бъзиците с разни известни личности, които вмъкват. като заключение ми е прекалено американски. Първите няколко минути правят нещо и тогава се случва нещо, което води до основният сюжет в епизода В The Simpsons е същото - първите няколко минути става нещо, а пък свършва по съвсем друг начин
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|