Прoблеми с Deamon Tools (Маля ви спешно!!!)
-
logicthree
Прoблеми с Deamon Tools (Маля ви спешно!!!)
Днес като си пуснах компютъра , забелязах че нямам устройства в My Computer за Deamon tools ! Няколко пъти я деинсталирах , после я инсталирах ма проблема не се оправи ! Сега не мога да маунтвам имиджи ! Няколко пъти направих System Restore с няколко дни назад , на пак не става ! Дръпнах си Alcohol 120 % но пак не ми зе появяват Устройства ! Какво да правя ?

Re: Праблеми с Deamon Tools
Сажялявам,ама не могъ да ти пумогнъ за праблема 
- prince of persia
Re: Прoблеми с Deamon Tools (Маля ви спешно!!!)
Мисля, че трябва да си направиш сам. Това става като: десен бутон на иконата, и set number of images. To ша ти даде цифри, и ти тряа да натиснеш тази цифра колкото имиджа искаш да имаш. Надявам се да сам ти помогнал! 
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
- prince of persia
Това е за даймъна!!!
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
-
logicthree
Re: Прoблеми с Deamon Tools (Моля ви спешно!!!)
Хора успях да си оправя проблема ! Това където пише по-горе за десен бутон и избиране на броя на устройствата също съм го пробвал ! Проблема беше много по-голям ! Не само Deamon Tools не работеше , ами и пробвах с още няколко програми за маунтване на имиджи ! Накрая котато се бях отчаял се порових в Google и намерих един линк откъдето да си дръпна програма поправяща CD/DVD устройствата (Включително и виртуалните устройства)! Когато я дръпнах веднага я пуснах и ми изписа да ресна компа ! Когато го направих , всичко се оправи ! Отдолу в Deamon Tools се появиха носители ([E:],[F:]) и т.н. , а в My computer се появихя и съответните устройства !

- K1LLRoy
- В момента играе: diablo II
legacy of kain 1
Hitman codename 47
браво,справил си се.а сега нали знаеш,че остава да почерпишlogicthree написа:Хора успях да си оправя проблема ! Това където пише по-горе за десен бутон и избиране на броя на устройствата също съм го пробвал ! Проблема беше много по-голям ! Не само Deamon Tools не работеше , ами и пробвах с още няколко програми за маунтване на имиджи ! Накрая котато се бях отчаял се порових в Google и намерих един линк откъдето да си дръпна програма поправяща CD/DVD устройствата (Включително и виртуалните устройства)! Когато я дръпнах веднага я пуснах и ми изписа да ресна компа ! Когато го направих , всичко се оправи ! Отдолу в Deamon Tools се появиха носители ([E:],[F:]) и т.н. , а в My computer се появихя и съответните устройства !![]()
I'm staying in the shadows and the last thing u will see in your life is my blade...My face u will never know.
-
F*** Me I'm Famous
Здравей, бъди така добър да постнеш линк към програмата, която каза че си намерил в google. И аз имам същият проблем на другият настолен компютър, благодаря.logicthree написа:Хора успях да си оправя проблема ! Това където пише по-горе за десен бутон и избиране на броя на устройствата също съм го пробвал ! Проблема беше много по-голям ! Не само Deamon Tools не работеше , ами и пробвах с още няколко програми за маунтване на имиджи ! Накрая котато се бях отчаял се порових в Google и намерих един линк откъдето да си дръпна програма поправяща CD/DVD устройствата (Включително и виртуалните устройства)! Когато я дръпнах веднага я пуснах и ми изписа да ресна компа ! Когато го направих , всичко се оправи ! Отдолу в Deamon Tools се появиха носители ([E:],[F:]) и т.н. , а в My computer се появихя и съответните устройства !![]()
-
The.Rampage.Rado
А нямаше ли да е по-лесно просто да му направиш един гугъл и после, ако не намериш това което те устройва да пишеш тук за помощ? Колко хора мислиш, че са се сблъсквали с тоя бъг в Уина?
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
-
logicthree
Хара ето тук намерих линка http://dougknox.com/xp/utils/ има едно като Restore CD-DVD Devices to Windows Explorer ! Ето това е
![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
-
F*** Me I'm Famous
Благодаря, оправих проблемът.The.Rampage.Rado написа:А нямаше ли да е по-лесно просто да му направиш един гугъл и после, ако не намериш това което те устройва да пишеш тук за помощ? Колко хора мислиш, че са се сблъсквали с тоя бъг в Уина?
- eleKtro
- В момента играе: Call of Duty 2
Sacred 2 : Fallen Angel
World Racing 2 - Местоположение: Варна
- Обратна връзка:
Заглавието написа:(Маля ви спешно!!!)

-=|I ♥ house ♫|=-
www.trafficradio.org
www.trafficradio.org