Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 14 Апр 2009 16:34
Един приятел има EeePC eно му го донесоха с линукс, а той иска да си инсталира Windows. Търсихме в нета как и намерихме обеснения и сичко, но нито едно не подейства. Мисълта ми е ако някой знае точно как да го направи да обясни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 14 Апр 2009 19:37
благодаря за съдействието
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 14 Апр 2009 19:57
Е човека ти каза - 25 кинта и ще ти направи каквото искаш. Безплатен обяд няма - постепенно трябва да почнеш да го осъзнаваш това Естествено, в нета има безброй много туториали на тази тема за Windows и флашките
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 14 Апр 2009 20:06
Баси тъпаците, честно. Тва е все едно да попиташ приятел: - Кажи некой филм. - Еее безплатен обят нема, 25 лв и ти каам.
Еми тъпо е това. И защо да давам пари за нещо, което мога и сам да направя? За туториалите в нета прочети първия коментар.
Ако не знаете как се прави по-добре си спестете мнението.
|
|
|
|
|
Lucio_Wagner
|
|
В момента играе: Heroes IV
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 14 Апр 2009 21:10
Първо влез и нагласи в BIOS-а да боотва от USB-то и след това трябва да ти почне стандартната инсталация.
___________________________________ Всичко в света е относително
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 14 Апр 2009 22:14
Windowmaker , кой набор си ? Защо обръщаш внимание на всеки , който се избъзика със стар лаф(неуспешно , разбира се) ? И защо пишеш "безплатен обят"
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 14 Апр 2009 22:37
Няма да стане, ако просто изплескате имиджа върху флашката....
Нещата са малко по-сложни и ако това е единствения начин за инсталация (няма оптика, мрежов достъп) ти препоръчвам да ти го покаже приятел тъй като не те виждам като пауър юзър.
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 14 Апр 2009 23:10
Хм, да почна да подбивам освен, 20 кинта и ти го правя Много врътки е и много нерви, помня, че преди време бях постнал тема със същото заглавие и май поех същите отговори (лол). Накрая седнах за 4-5 часа и си го направих, ама доста коса загубих в процеса, пък и бръчка май ми излезе.... Сега 5 часа при нормална заплата колко ти излиза? Виж дали си струва да си дадеш толкова време и усилие, или по-добре да го оставиш за някой разбирач.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 00:00
ми между 3 - 4 лева на час. 5 часа=15-20, но бих дал 25 на Радо, защото му имам доверие.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 03:22
Емануиле, 91 съм и незнам защо. Може би бях твърде нервен. Това с изплескването на имиджа беше най-най-първия опит. :Д И да, не ме бива в тея неща иначе нямаше да се обръщам към вас.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 10:59
Не се ебавайте с човека. 4-5 часа, много сложно. Дръжки. Windows Vista/Windows 7 се инсталират точно като изпляскаш съдържанието на iso-то (не самото iso) на флашката. При ХР се редактират малко файлове, слава богу има готови инструменти за това цък. Посочваш .iso-то с Windows, избираш флашката и даваш Go. Следвай инструкциите на екрана и си готов. Тук се обсъжда подробно инструментът и работата с него. Ако можеш да четеш английски и знаеш от коя страна да гледаш монитора ще се оправиш и сам.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 12:30
Благодаря Морт. С Виста и 7 не сме опитвали защото ииПЦ-то е слабо и ще понабозва. Ще опитаме и това, което си ми дал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 13:32
One Vision, чел съм ти много яки коментари, но определно започваш да ме дразниш. Като не искаш да ми помогнеш затвори се в некоя стаичка и си бий чикии. И няма нужда само да наспамваш още повече темата.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 13:33
@WidowmakeR защо пишеш тук, при положение че ако изобщо беше потърсил и прочел малко щеше всичко сам да си направиш?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 15:37
One Vision написа: Мнението ти за мен въобще не ме ебе, честно казано. Не съм тук за да ти се харесвам.
Иначе не те цитирах, защото търсиш помощ - което е напълно в реда на нещата, а защото се правиш на интересен как си могъл да "даваш пари за нещо, което и сам можеш да си направиш". Както всички виждаме - май не можеш да го направиш, а се тупаш по гърдите. Кажи "пичове, не мога да отделя 25лв., обяснете ми как става работата" и получавай свестни коментари.. Абе не съм много съгласен. Този форум нали е за това, за да си помагаме. Ако не си достатъчно компетентен или ти липсва време/желание да помогнеш недей. Няма смисъл обаче да се пълни темата с тъпи изцепки. Да не говорим, че ако някой си даде труда да го обясни хубаво, после темата може да се ползва и от други хора. Колкото и тъпо да звучи в този форум няма тема за инсталиране на Уиндоус, а не всички сме спецове. И когато трябваше да си инсталирам за първи път уиндоуса сам, ползвах тема от форума на teenproblem.net. Това не е ли срамота, кажете?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 15:47
Браво на Андери. One Vision, бъркаш думите знам и мога. Не знам как да го инсталирм, но мога да го инсталирам. Искрено се надявам да виждаш каква е разликата.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 16:06
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 16:26
Бе хора. Морт ви даде отговор. Както толкова продължавате да дълбаете.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 17:14
Windows-и съм си отинсталирал, направо ми е писнало. Проблема е че не знам защо ми прави проблеми през флашката. Дори то ва което даде Морт не стана. Сичко направих както трябва и започна да се инсталира Windows-a, стигна до средата и ми изписа, че не открива някъв hal.dll и всичко свърши до тук.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Как да инсталирам Windows от флашка? Публикувано на: 15 Апр 2009 17:57
Ами явно по един или друг начин си усрал работата, сиреч не знаеш и не можеш да го направиш сам. Дай на някой който може, преди да изгубиш още толкова нерви и време.
Но тази услуга обикновенно се заплаща, с което се връщаме на горнит епостове.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|