Може ли да уточниш за какви бъгове става дума? За датата - ще я добавим.High_voltage написа:Коментарите засега са малко бъгави. Смятам, че няма нужда да ги споменавам, тъй като се очевидни и се надявам, че в скоро време ще бъдат оправени.
Другото, към което искам да обърна внимание, е, че е добре да се добави датата към коментарите, а също така и да се премахне брояча на коментари за всеки юзър. За мен е безсмислено да се знае кой колко коментари върху новини е изписал.
Благодаря.
Относно коментирането на новини на главната страница....
Re: Относно коментирането на новини на главната страница....
-
Гост
Например, аз не мога напиша нито един коментар. Изчистил съм кукита бисквитки кеш меш сичко.. но от няколко дни не съм пробвал.. сега ще видим : )Boby написа:Може ли да уточниш за какви бъгове става дума? За датата - ще я добавим.High_voltage написа:Коментарите засега са малко бъгави. Смятам, че няма нужда да ги споменавам, тъй като се очевидни и се надявам, че в скоро време ще бъдат оправени.
Другото, към което искам да обърна внимание, е, че е добре да се добави датата към коментарите, а също така и да се премахне брояча на коментари за всеки юзър. За мен е безсмислено да се знае кой колко коментари върху новини е изписал.
Благодаря.
Засякох една неизправност м/у другото фикснето го това че май стои от доста отдавна а не сте обърнали внимание. Срамота..
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/middle.php on line 196: main(../php/news/home.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/middle.php on line 196: main(../php/news/home.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/middle.php on line 196: main() [function.include]: Failed opening '../php/news/home.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear')
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/middle.php on line 197: main(../templates/news/home.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/middle.php on line 197: main(../templates/news/home.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /noc/www/domains/pcmania.bg/shells/middle.php on line 197: main() [function.include]: Failed opening '../templates/news/home.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/share/pear')
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Мда , бтв и аз го бях забелязал това... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
А как се сменя аватара?! ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
High_voltage написа:Е, какво става? Боби се свърза с мен по ЛС, доуточнихме бъговете, но все още не виждам да са оправени.![]()

А "едит" фукнция? Или такава за дел на мнението.... хубаво е да има. Също не може да се линква, самия линк остава прост текст. Не може и да се почва нов ред, текста се лее. Това е неприятно при по-дълги постове, получава се отблъскваща стена от букви. Направете така, че постовете ни да могат да придобият някаква структора. Други глезотийки - болд, италик, големина на буквите... предполагам и такива неща могат да се имплементират.
Ае със здраве!
Ае със здраве!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Нов ред от няколко дни може да се почва, виж по-новите коментари.indeedhewas написа:А "едит" фукнция? Или такава за дел на мнението.... хубаво е да има. Също не може да се линква, самия линк остава прост текст. Не може и да се почва нов ред, текста се лее. Това е неприятно при по-дълги постове, получава се отблъскваща стена от букви. Направете така, че постовете ни да могат да придобият някаква структора. Други глезотийки - болд, италик, големина на буквите... предполагам и такива неща могат да се имплементират.
Ае със здраве!
Други екстри няма да има - коментарите не са форум, при тях идеята е всеки да може да даде мнение по конкретната статия или темата в нея. Представи си - всичките ни статии са с един и същ шрифт, а коментарите под тях - с големи болднати шарени букви, хвърчат пчелички и ръмжат тигърчета
и все пак - редакция на коментарите никак не би била излишна, понякога се получават грешки от бързане, които по-късно изглеждат глупаво.Boby написа:Нов ред от няколко дни може да се почва, виж по-новите коментари.indeedhewas написа:А "едит" фукнция? Или такава за дел на мнението.... хубаво е да има. Също не може да се линква, самия линк остава прост текст. Не може и да се почва нов ред, текста се лее. Това е неприятно при по-дълги постове, получава се отблъскваща стена от букви. Направете така, че постовете ни да могат да придобият някаква структора. Други глезотийки - болд, италик, големина на буквите... предполагам и такива неща могат да се имплементират.
Ае със здраве!
Други екстри няма да има - коментарите не са форум, при тях идеята е всеки да може да даде мнение по конкретната статия или темата в нея. Представи си - всичките ни статии са с един и същ шрифт, а коментарите под тях - с големи болднати шарени букви, хвърчат пчелички и ръмжат тигърчета ;-)
Ей сега опитах да почна нов ред, да отмина ред, да пиша по-навътре - не става. Прегледай пак, Борка.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Прав си, благодаря, навсякъде е ОК с изключение на новиние. Ще го оправим.indeedhewas написа:Ей сега опитах да почна нов ред, да отмина ред, да пиша по-навътре - не става. Прегледай пак, Борка.
- victorio404
- Обратна връзка:
В коментарите не работи линка към профил също (под аватара). Според мен трябва или да се оправи или да се махне от там.