Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Fallout 3....диска не открива играта
Публикувано на: 11 Апр 2009 20:37

Добър вечер! Проблема е следния: Преди седмица чистих PC-то, при сглобяването съм забравил да вържа едно от HDD-тата към SATA порта на дъното. На въпросния хард ми беше Фолаута. Тъй, когато открих това, свързах харда и всичко е наред, ОБАЧЕ вкарам ли диска на играта, тръгва да се инсталира. Махам диска, влизам в папката на играта, кликам на .exe-то и оп! - иска ми диск, ок, вкарвам диска, кликам на .exe-то и играта тръгва без проблем. Казвате си ''Еми ок, щом върви де го про'лема?'' Проблема е в това, че вече съм минал едно 75% от страничните кустове и съм на 95% от главния куест и искам да инстална DLC-тата, а като диска просто не ми засича инсталацията се чудя какво да правя, ще се радвам ако някой успее да ми помогне.

Профил

Заглавие: Re: Fallout 3....диска не открива играта
Публикувано на: 11 Апр 2009 21:20

Преинсталирай играта,и преди това си направи backup на папката със сейфовете някъде. :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 11 Апр 2009 21:21

Да. Аз бих добавил едно "Duuh??" :D :D

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2009 21:23

Ох...къде ми е мозъка просто не знам...факт е, че дори не ми мина през главата идеята с преинсталацията

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 11 Апр 2009 21:30

Случва се ;) Аз имам друг проблем. Наскоро реших да я преиграя отново. След като изпълних мисията на Three Dog да оправя предавателя на ГНР, сградата е заключена и ми иска ключ, за да мина. Пробвах да изчаквам пре цялото денонощие, не се отключва. Когато използвам интерком-а, Three Dog ми казва, че вратата е отключена... WTF ?!

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Апр 2009 21:41

Май четох преди време за този проблем, че ако си зъл герой ти се появява този бъг, но мисля че се отнасяше за задната врата на GNR

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2009 12:31

Дисте, и аз бях чел за тоя проблем (за радост не съм се сблъсквал с него).

Цитат:
There is a known bug on all platforms where, if you do not exit Galaxy News Radio via the back door as Three Dog instructs, you will be unable to return to the building to complete the quest via the front door (using the intercom will result in the doorman telling you that it's open, when it's not), and the side-door will be locked and require a successful very hard lockpick to open. You cannot backtrack to GNR from Dupont Circle. The back door to GNR is up a destroyed flight of stairs and cannot be accessed. Picking the very hard side door will result in negative karma, but will allow you entrance to the building to complete this quest. This bug can also be triggered by bypassing GNR entirely and going straight to Rivet City, then the Jefferson Memorial. This bug appears to be fixed in the patch.

Демек за да го решиш или разбиваш very hard ключалка, или слагаш най-новия пач.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com