Работа
Работа
Със сигурност мнозина от нас ще бачкат някъде лятото, а то вече си е време да се търси работа, че миналата година се сетих юни месец и всичко вече беше заето. Някакви планове, идеи...?
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Gastly
- Обратна връзка:
Re: Работа
Това лято няма да си мръдна пръста дори.
I stand for courage, strength,
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
loyalty and bravery.
I am a hard working animal,
who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.
~American Pit Bull Terrier
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Аз печеля пъри от това че даже не си мърдам задника 
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Ти след седмица ще удариш 7к поста 
Иначе лятото ще се бачка, иначе няма кинти за образование. Но не съм мислил още с какво ще се занимавам, дано не изпусна срока и аз.
Иначе лятото ще се бачка, иначе няма кинти за образование. Но не съм мислил още с какво ще се занимавам, дано не изпусна срока и аз.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Аз искам да си купувам процесор (Не за компютъра), това, че даже и това, ама май ще остане за по-нататък. Но ако си намеря начин да изкарам 500-600 лева за лятото, първите две са мой.
- Till.Lindemann
най-медната работа
шофьор, майка ми е шеф
шофьор, майка ми е шеф
- StubbsZombie
Никва работа.
Ще идем на моренце за кеф,не да работим.
Ще идем на моренце за кеф,не да работим.
Ще си мързелувам цяло лято вкъщи. 
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Ебати пиявичните циреи.
Ами аз от миналата година си работя към една фирма за недвижими имоти и ще продължа там най-вероятно.
Ако можете намерете си работа по курортите. Парите не са много, но ти поемат храна/спане и се счупваш от пиене и разврат.
ако мога да си намеря някъде в стара загора или региона работа в някоя проектантска или геодезическа фирма, би било добре, пък ако не - в софия, само дето ще ми заминат парите за живеене.
в крайна сметка пък мога да стана хамалин някъде.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Смятам да открия сезона с http://www.novarock.at
От там насетне си работя както обикновено,взимам се отпуск по едно време,отивам на моренце или до Англия/Япония, което ми дойде първо,после продължавам да работя за да може и догодина така да стане
От там насетне си работя както обикновено,взимам се отпуск по едно време,отивам на моренце или до Англия/Япония, което ми дойде първо,после продължавам да работя за да може и догодина така да стане
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Аз вероятно ще ходя на 4 месечна бригада в САЩ като спасител това лято и евентуално ако успея да се впиша в срока и на двуседмичен гроздобер есента в Испания. Смятам, че в България полагането на трудова дейност не е особено добре възнаградено и ползотворно като личностно развитие, следователно тук неквалифицирана работа през студентството си бих работил само при необходимост.
Telba, бая българи ще ходят на този разбиващ фест. Надявам се да достигнат снимки и до нас, понеже аз лично догодина мисля да отскоча, ако има участия на подобни групи.
Telba, бая българи ще ходят на този разбиващ фест. Надявам се да достигнат снимки и до нас, понеже аз лично догодина мисля да отскоча, ако има участия на подобни групи.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Някой да има идеи къде мога да се хвана до края на учебната година събота и неделя, зи каквито и да е пари? Всички ми казват да раздавам flyer-и, ама никой не казва с кой да говоря за това. С преводаческа работа също бих се справил (от английси без проблем, от испански почти без проблем
), друг е варианта някъде като хамалин... Само дето още съм на 15. Идеята е да си каширам паричките от тази евентуална работа и да лятото да имам 100-150 кинта, пък после вече нещо по-добре платено.
EDIT: Верно, веднага излизам.
EDIT: Верно, веднага излизам.
-
Taratormentor
Епа като видиш некой да раздава флайъри по улицата - питай него. Не си ли играл рпг-та

Martyr написа:Някой да има идеи къде мога да се хвана до края на учебната година събота и неделя, зи каквито и да е пари? Всички ми казват да раздавам flyer-и, ама никой не казва с кой да говоря за това. С преводаческа работа също бих се справил (от английси без проблем, от испански почти без проблем), друг е варианта някъде като хамалин... Само дето още съм на 15. Идеята е да си каширам паричките от тази евентуална работа и да лятото да имам 100-150 кинта, пък после вече нещо по-добре платено.
Мога да те вредя като преводач, ако ме увериш, че английският ти е на добро ниво, а българският ти е отличен (което е и по-важното, защото става дума за дублажи), но плащат малко (като навсякъде) (3лв/страницата, която е приблизително 1800 символа). Доброто в случая е, че нямаш шеф, работно време, срокове, работиш си от къщи, коректни са, ако имаш много свободно време и нерви и има свободни за превеждане проекти може да си докараш сериозен приход. За един студент/ученик това е много добро решение за някакви джобни или нещо повече (аз лично си докарвах 200лв, но се занимавах само уикендите и то с махмурлук
Друг е варианта с хамалщината, разни автомивки, пицар, застраховки, продавач в квартален магазин, нощна охрана на видеонаблюдение... Макдоналс също ти е алтернатива, макар че колегите ти ще са в голям процент човекоподобни и няма да вземаш много, но поне имаш свобода да си избираш работния график. Общо взето заплащането се върти около 3-4 кинта на час, което си е мизерия откъдето и да го погледнеш.
По принцип по закон никъде нямат право да вземат 15 годишни работници, но преди време едно приятелче бачкаше на видеонаблюдение на една кооперация и портиерстваше, като си докарваше някакви джобни уикендите. Не че го съветвам да работи на черно, а само го насочвам къде и какво може да търси, а другото си е негова работа 
ееее ехееее едно време децата са ги карали да работят а сега само ги глезят. Таа държава изпущи децата.
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly