Гост написа:
Колкото пъти да се регвам и логвам не става и не става...
Ами в началото е нормално да има бъгове, които ще докладваме и ще оправят
В момента както съм отворил темата, заглавието й излиза от синия фон и е забито вляво (под ИЕ),минавайки през черното и синиото, а под Хром заглавието е върху линка "форум за препоръки", . Всъщност заглавията на всяка тема са така.
Също така не се виждат очертанията на цитатите.
Като цяло сайта все още е доооста мудничък (както и форума) и на моменти трябва бая да го чакам по минута, докато зареди линк, но вярвам, че и това ще се оправи с времето. Едит: абе поцъках тук половин час и всичко се записа в кеша и се оправи.
Важните теми във всеки един подфорум са заключени.
В сайта пуснах коментарче на трейлъра на Mirror's Edge, но никъде не го виждам, а и имам чувството, че двата написани коментара са за цялата секция, а не само за една игра.
Както виждам почти никой не може да се логне във форума. В сайта няма проблеми.
Друг дребен бъг (то не е баш бъг ами и аз не знам какво точно) е, че едиториъла (лични мнения за прогреса и културата) е вкаран в секция "тема на седмицата", но като дам "тема на седмицата" и ми излиза статията за Рилоуд (която в действителност си е тема на седмицата), а едиториъла не го показва.
Под Хром целият форум е центриран, а му е нужно подравняване отляво
В интерес на истината и новият скин не е много лош, но стария си е класика. Просто всичко в него е направено в един цвят и затова някои линии и очертания не се виждат.
Изчистих си кеша и кукитата и влязох, но всеки път като клинка на индексната страница, ме изхвърля и трябва повторно да се логвам (пак под Хром)
Айде, поздрави!