Me too.Хърф написа:Хареса ми шоджото.
B.B Project, също.
Me too.Хърф написа:Хареса ми шоджото.
Дори и автомобилите им са наопаки.Дори и начина им на приказване е обратен.Апък за всичко останало да не говоря.Хърф написа: Еретик! Млъкни, бе!
Вермик, спри да спамиш в тази тема ве.Vermic написа:Дори и автомобилите им са наопаки.Дори и начина им на приказване е обратен.Апък за всичко останало да не говоря.Хърф написа: Еретик! Млъкни, бе!
Добре но аз констатирах с Хърф за това че англичаните са обратни а той ми успорва мнението.Не е честно да ме обиждат и аз да седя и да мълча.Dante написа: Вермик, спри да спамиш в тази тема ве.
"Номера" е описан отпредDante написа: Дабре разбрах, но докат чатна как става номера.
Мангата е пълна лудница, ще си го купувам всеки месец, да се надяваме, че ще има успех и ще се развие в България.
Хартията и офромлението кърти мивки.
Коя ви хареса най-много от историите ?
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Това не е на Артлайн майче. Но не е вярно че е първата манга в България. В магазинчето на Артлайн има доста оригинални япоснки манги, на англииски език, включително и манга книгите по Full Metal Panic (всъщност мен само това ме интересува тъй като мангата не ме кефи особено много). Все пак като човек който се интересува от развитието на комикс пазара у нас смятам да си го купя. Искрено се надявам да има комикс от български автори (това всъщност е много по-важно, японските истории можете да си ги теглите от нета). Цената е малко вискока за само 14 цветни страници според мен. Но това предполагам е заради чуждестранните автори.denik написа:Това да не е свързано с Artline, че ме мързи да търся инфо?
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
Andrey358 написа:
. В магазинчето на Артлайн има доста оригинални япоснки манги, на англииски език, включително и манга книгите по Full Metal Panic (всъщност мен само това ме интересува тъй като мангата не ме кефи особено много).
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Дано Бог те чуе. И дано има Бог.Dante написа:Много ме кефи !!! Не мога да спра да го мириша и разглеждам. Дано има успех и продължат да го издават.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Няма защо :Д Много е добър В.В. проекта ;дThe Chameleon написа:Мерси, че ми го взе от МЕТРО!

Тук е пълно :Д На метро имаше поне 10 ;Д Мога да ти взема но как ще ти го дам?Brain написа:В Пловдив няма и един брой.....