Limp Bizkit в България
Re: Limp Bizkit в България
Аз пък се радвам доста на това и с кеф ще отида.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Всички сте ги слушали "навремето" защото след това просто бандата се раздели и почнаха да правят музика в.. хм.. как да кажа... тотално различен стил, който определено не ми допадна. В случая обаче бандата се събира за първи път от 2001 година => най-вероятно ще се пеят, освен нови песни, така и някои от остарите, което вече ще супер!
Цената от 50 лева верно си е way too much, но още нищо не е официално, има надежди ^^
Цената от 50 лева верно си е way too much, но още нищо не е официално, има надежди ^^
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Аз не съм ги слушал "навремето"!
Тея гейове дано да ги убият с камъни!
Тея гейове дано да ги убият с камъни!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Ми аз точно за тогава говоря...пък и подчертах ПЪРВОТО идване на БониМ...Прешъс Уилсън, доколкото знам, е идвала тука още през 80-те
Мисълта ми беше - при нас идват само одавна залезнали "звезди".
ЛВ в началото ми бяха симпатични...само дето в един момент, която и музикална телевизия да пуснеш само тях даваха...а и всички музикални рикуестове бяха за тях...тогава ги понамразих.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.