Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Одобрявате ли идеята?

Ja    61%  61%  [ 109 ]
 Nein    12%  12%  [ 22 ]
 Аз съм гей/2O12 (броят се за Ja)    26%  26%  [ 47 ]
Общо гласове : 178
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Demotivational posters gallery
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:37

Цитат:
сериозно, очакваш ли тия несвързани думички 'де ги изсра да ги приема за заплаха?
Че и с жалък опит за сарказъм започна...
Изумяваш ме.
Чак не ми иде да те запсувам.
Иде ми само да се преклоня пред факта, че си произлязъл от генетична помийна яма, че и самият си такава в момента. Кой реши, че евгениката е нехуманна и спря да ги скопява такива като теб?

сине...и те ме изумяваш понякога...опита не е жалък, ти си леко малоумен, но това е по майчина
може да се лъжа, но имам някакъв смътен спомен, че ти беше Dell от един друг форум...ако греша е по-добрия вариант

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:48

Rorschach написа:
Да, така реагирам. Така и мисля да продължа да реагирам. Изкажи си мнението, вместо да задаваш слабоумни въпроси.
Ти сигурно го снимаш, правиш го на тъп постер и го пускаш в PCM?
Блъскали са куче и пред очите ми. При гледката не си извадих патката и не залъсках. Отбих и предложих на собственика помощ.

Какво мнение очакваш да изкажа? Всички знаем в кой форум се намираме ( въпреки, че като ти чета последните постове, ще си помисля, че изобщо не знаеш какви хора се намират тук ) и как тук всяка една възможна простотия се пуска, а колкото по-садистична и аморална е - толкова повече се харесва.

Когато видя умряло животно ми става гадно, но нищо не мога да направя.Случило се е, ще гледам да не става по моя вина и това е.Едно мое куче е било блъскано от кола ( на място остана... ) и до нас едно беше така ударено, че червата му бяха през половината улица.Гадно е, неприятно е, шибано е.Но това се случва, и то толкова често, че ме е страх да си помисля колко точно.Но не е нужно да се впрягаш толкова.Безсилен си, така или иначе.

А отностно човека, направил този постер...Ти май вярно не знаеш на кой свят живееш.Някой като Хами е направил тази простотия и покрай такива като него тя е стигнала до тук.За съжаление нямаш никакво право да нареждаш на някой да прави нещо - така, че който е пуснал постера явно си го иска там.Затвори темата и не се впрягай заради поредната н-та вече на брой малоумщина.Аз съм на подобно като теб мнение в другата тема, за разбилият се самолет, ама не съм почнал да храня "разкарайте си постовете" , нали?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:49

" Някой като Хами е направил тази простотия и покрай такива като него тя е стигнала до тук. "

Дееба, мерси. Лично го приемам!

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:59

Да ме извиняваш. Не го приемам лично, нито целя и ти да ми се обидиш. :)
Просто след трите ми призива да се разкара постера ти да ми се обявиш против поради неразбиране на стимулите ми някак ме кара да се изкажа по-агресивно. Но ти ме познаваш. Да ти нарека мнението в случая неадекватно не означава, че няма да ми е кеф да си пия ракията с теб или да отида на Combichrist в твоя компания. Надявам се и ти приемаш прекалено навътре думите ми. :)

Това, което имах предвид е, че съм абсолютно наясно, че снимката не е на убита от човек котка. Както и че това е в естествения ред на нещата. И аз уважавам това. Никак не уважавам обаче, някой да се гаври с това и да вее наоколо такива постери. И тъй като трима човека изказахме неудобрение, мисля, че е в естествения ред на нещата снимката да се разкара. Аз не се дразня на природното явление на убита котка. Дразня се, че това се хуморизира. И затова искам да се махне. Ти се обявяваш против, защото е било природно естествено. Да, естествено е змия да убие котка. Но не е природно естествено някой келеш да снима убита котка и да направи уж забавен демотивационен постер с нея.
С други думи, аз не рева змиите да спрат да убиват котки, а да спрат да се правят/пускат подобни постери. Ако беше първото, щеше да си прав. Но като е второто, аргумента ти е недостатъчен. Тази смърт да е естествена не означава, че е необосновано изказването ми срещу гаврата.

Впуснах се в ненужни обяснения. Надявам се ще ме разбереш. :)

Алми, псе недоразвито, така обобщено ми се вижда да ме обвиняваш, че лея акъл защото хората нямат избор и ще четат, но за постера аз имам право на избор да не го гледам, та да го направя?
Еба те у малоумника, сериозно.

ass, сигурно ме наричаш "сине", защото ме мислиш за някакъв Dell.
По майчина какво? Или си малоумен, или изказа ти те кара да изглеждаш такъв.
Не, не съм Dell.

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Мар 2009 00:08

Да бе, не ги приемам.. сори, че не съм обърнал внимание на постовете ти.. И аз съм против разни комплексирани келешчета да си избиват комплексите по подобен начин! Просто като видях постера, не се замислих за автори и прочие, а просто хумористичната страна на нещата.. щото абсолютно всяко нещо си има хумористична страна, дори и самоиронията( във всякакви количества и степени.. ). Не се обявих против просто заради природноестествения фактор, въпреки че беше споменато в поста ми.. Разбира се, че не е необосновано изказването ти..

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Мар 2009 00:10

Ако Гошо не ти беше приятел, и на него щеше да говориш така, както на задник и алминатора :lol:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Мар 2009 00:12

Ако Гошо беше тъп като тях нямаше да ми бъде приятел. ;)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 00:31

покрай общежитието се наложи да живея с мъже които един ден ми казаха: "Oooo паяк, убий го !"
усещам че и тук има подобни п*тки
радвам се че не си Dell и след като/ако се научиш да четеш ще разбереш, че си малоумен по майчина линия
надявам се да сънуваш живи котки и кучета, не заслужаваш повече внимание и разяснения за една картинка...проси го ако искаш
ако нямаш какво да правиш, по това време, може да докажеш че не е фотошоп и това не е снимка на питон който е хванал плюшена играчка заменена след това със снимка на котка

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2009 00:41

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 00:57

защото котетата ще я видят и ще получат травма ?!
ако имаше поне един който не одобрява постера и да пише едно лично, без да псува, и щях да я махна
но щом е по-лесно да псувате и пишете глупости

Профил

Аватар
В момента играе: Devil May Cry 3 & 4, NFS Most Wanted & Undercover, GTA 4, FlatOut Ultimate Carnage, WoW, MU, Freelancer, Mirror's Edge, WarRock, Rise of Nations, X3 Reunion, Wanted: Weapons of Fate, Pure, etc.
Публикувано на: 25 Мар 2009 00:59

Ъъъъ... не съм прочел цялата тема защото повече от половината е пълна с тъпи детински псувни които мисля че са напълно ненужни... мисля че схванах основното обаче Rorschach няма нищо против котките да умират по НАТУРАЛЕН начин, но не се кефи на идиоти да снимат или правят на фотошоп постери как котки биват удушени от питони, а пък ass защитава мнението си че това да умре котка убита от змия е напълно нормално... ъъъ мамка му май сте на едно мнение ма и двамата сте слепи и не можете да прочетете 1-2 поста напред и за тва трябва да спамите форума с псувните си, а не можете да го обсъдите като хора... ми като не се харесвате и много обичате да храните другия хванете си пишете на PM... човек наистина има право на свобода на словото и печата... може да си се хили на квото си иска... в днешни дни има какви ли не тъпи и извратени копеленца които не знаят как да си запълнят времето и за това се занимават с такива работи... ако авторите на този постер видеха колко спорите покрай него сигурно бихте ги окуражили да направят още нещо от сорта... да неприятно е да се види мъртво животно, но какво да се прави... живота не е честен и не е честно спрямо самата животинка :notfair:

'Айде стига сте се карали кат деца тук... толкова дълги и безмислени постове просто заради двама човека, които обичат да се карат...
P.S: иии там някой беше казал че ще прочетат постовете само щото някой друг ги е написал... аз лично като видя нещо дълго като това което пиша в момента, първата мисъл когато ми минава през главата е "АХ МАМКА МУ МЪРЗИ МЕ!" та не правете като мен щото може друг като мен да не ви прочете постовете ! XD

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 01:00

бачка , що значи прекоро ти ?!??!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 01:03

top gum написа:
ass написа:
покрай общежитието се наложи да живея с мъже които един ден ми казаха: "Oooo паяк, убий го !"

Ти не им ли предложи да го увийте в салфетка и да го пуснете на свобода? :lol:

Т'ва ми хареса... :Д

69 - Черни лалета

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 01:06

@ass - Ами виж, принципно е напълно възможно да те намеря, да те смажа от бой и да те обеся... а на края да те снимам и да те пусна във форума като постер. Възможно е, нали така? Но дали ще е забавно?
Има толкова много възможности за комични постери, но ти си пуснал трагичен... независимо, дали става въпрос за животно или човек.

@CaMp3r - ти си прав, че всеки има право да се хили на каквото си иска. Наше право е също така да го напсуваме този човек по простата причина, че е извратен. А в последствие се показа и като тъп.

Профил

Аватар
В момента играе: Devil May Cry 3 & 4, NFS Most Wanted & Undercover, GTA 4, FlatOut Ultimate Carnage, WoW, MU, Freelancer, Mirror's Edge, WarRock, Rise of Nations, X3 Reunion, Wanted: Weapons of Fate, Pure, etc.
Публикувано на: 25 Мар 2009 01:09

Кире_Гръчата написа:
бачка , що значи прекоро ти ?!??!

ако имаш предвид моя... като играеш много CS и седиш на мястo и в man1a-та ли къде имаше някакъв camper-meter иии то хващаше и те трепаше ако седиш така много на място... а аз обожавах да хвана awp или нещо от сорта и да застана на едно място и просто да чакам... също и в една игра за която много малко хора са чували - WarRock - като хванеш бомбадировач и просто кръжиш над базата на другите и ги трепаш постоянно или си някакъв снайперист който не ще да се помръдне почват да те псуват и да ти викат camper... и от там

@Gipo има закони и организации за защита на животните... в чужбина :/ иии че е извратен и тъп, това и аз го потвърждавам... нооо да го повтаряте това отново и отново просто с различни думи... става безинтересно

P.S: не съм играл CS от 1-2 години...

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2009 01:16

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 01:19

top gum написа:
Ами аз така съм постъпвал понякога, а друг път съм ги размазвал с кеф, според настроението 8) А пък и от паяк до паяк има разлика :lol:

Даааааааа например гледаш обикновено малко паяче пълзящо по стената или ЕДНА ГОЛЯМА ЧЕРНА КОСМАТА ТАРАНТУЛА ГОТОВА ДА ТИ СКОЧИ И ДА ЗАБИЕ ЗЪБИТЕ СИ В СЪННАТА ТИ АРТЕРИЯ!!! мдааа аз тарантулата ще я погаля и ще я пусна на свобода в съседите ми :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 01:25

да ме намериш е лесно и ако искаш давай, но не очаквай че ще пусна адреса си във форум

трагичен си ти, защото трябва да има нещо много извратено в човек който не може да гледа мъртва котка, но предполага че може да ме убие по особено брутален начин и да пуска снимката за да види дали е забавно

но явно има още по извратен човек който спокойно те подкрепя и с други думи

Профил

Публикувано на: 25 Мар 2009 01:27

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 01:39

Т'ва със салфетката съм го правила, но с мухи. ;д

Мм, малко по темата? Ето няколко постера от мен, някои може да са постнати, не помня вече, а други да са просто тъпи или не-чак-толкова-интересни, но все пак... ;я
Retarded ice cream.
Gangsta.
Nuclear war.
Chances.
HP.
Extreme rape.
NOONECARES, т'ва не е баш постер, но ми хареса и между другото не помня дали някой ми го прати или съм го сваляла от тук... Извинявам се ако се повтаря...

69 - Черни лалета

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com