Abendmann написа:Кажи го на погребението на майка си.
нищо общо
Abendmann написа:Кажи го на погребението на майка си.
Ти си тъпия тук. Ако още не си разбрал - за фъна няма граници. Мога да се смея на смъртта на майка ти, на смъртта на моята майка и малко преди моята смърт. Аре, потапяй се.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Squiz написа:въпреки, че обичам черен хумор- но ако може да не се базира на такива новини...
ass написа:сетих се за това
от това може да станат много ебавки, но някак не е редно, а за черен хумор се сещам за един виц, който не мога да намеря, но е близък с този
На един кораб имало 100 моряци и една жена, която не отказвала на никого и затова само подривала морала на екипажа. Затова капитанът заповядал на 30-я ден:
-Стига извращения, убийте я.
След още 30:
-Стига извращения, отнесете я на брега
След още 30:
-Стига извращения, погребете я
След още 30:
-Стига извращения, отровете я.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ass написа:@Amitiel
ами малко по-интересен съм от твоите постове, но не искам да те обиждам, с голям интерес четох тези две изречения...заради теб ще спра да пиша във форума...някой ден...може сега да се завреш там откъдето изпълзя
никъде не съм казал насерете се от смях, но наистина се сетих за тези двете
Amitiel написа:В тема, в която е поставен проблемът за жертви на произшествие, дали най-уместното нещо е да си отваряш устата изобщо
Amitiel написа:ass написа:@Amitiel
ами малко по-интересен съм от твоите постове, но не искам да те обиждам, с голям интерес четох тези две изречения...заради теб ще спра да пиша във форума...някой ден...може сега да се завреш там откъдето изпълзя
никъде не съм казал насерете се от смях, но наистина се сетих за тези двете
Интересен си до толкова, до колкото забавляваш, показвайки "високото" си ниво на интелигентност. В тема, в която е поставен проблемът за жертви на произшествие, дали най-уместното нещо е да си отваряш устата изобщо, като е явно, че едва ли имаш способността да се изкажеш адекватно? Нека ти помогна с отговора, понеже явно сам няма да разбереш колко се излагаш всъщност, "Не". Сега можеш да се сетиш да млъкнеш.
The Chameleon написа:Да пролея някоя сълза за хора дето дори не знам?
The Chameleon написа:И какво като има жертви на произшествие бе? Да помълча от уважение? Да пролея някоя сълза за хора дето дори не знам? Виж ме, тръгнах...
The Chameleon написа:Аз, ако съм тъп, не знам ти какъв си...
The Chameleon написа:Не ми се обяснявай тука, ами носи ново уиски. ;Д