Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 24 Мар 2009 10:00

The Chameleon написа:
Нямам търпение да цъкнем SWTOR :!: :twisted:

Определено не си единствен. :twisted:

ПП
Чети, Дади, чети. Образовай се. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 24 Мар 2009 13:55

Даранхарук написа:
The Chameleon написа:
Нямам търпение да цъкнем SWTOR :!: :twisted:

И ти ли ще си сит, братле?

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 15:44

†Soul Hunter† написа:
Даранхарук написа:

И ти ли ще си сит, братле?

Предвид, че дори и в Българския Ситски Орден, където бяхме събрани най-големите ерудити в материята, нямаше по-вещ в ситската история и философия от мен и предвид, че от тук присъстващите по старшинство ме доближава единствено Хамелеонът, силно ме съмнява да има някой по-достоен от мен да се нарече сит. Колкото до контрола над Силата и уменията с меча - е, ще се убедите сами, овчици смирени. :wink:

Само SWTOR да ни връхлети, всепоглъщащата ми омраза ще ви изпепели като ядрен взрив - дървена къщурка. Даже и костичките ви на прах ще стрия между ледените зъбци на безпощадната методичност. Не знаете с какво се захващате. :twisted:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Мар 2009 15:49

...and may the Force serve you well :twisted:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 24 Мар 2009 17:22

Казано с други думи, съотношението на сити към джедаи от Форума ще е 20:1.

Ммм, малко сте ни. Всеки знае, че един истински джедай може да претрепе по петдесе' сита наведнъж. :)

Което ме навежда на мисълта :arrow: Сити - Джедаи <> Алианс - Орда?

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Мар 2009 17:23

Къв алианс, ква орда?!

Джедаите ще бъдем и пребъдем! :D :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 24 Мар 2009 19:46

Джадая може и да претрепе 50 Сит-а, ама не би се справил и с 1 Сит Лорд. :twisted:

--

Според мен няма да стане като при УоУ.. най-малкото, защото Баунти Хънтърите са неутрални или по-точно на страната с повече предложени пари.. а и ще има още класове... =) Според мен ще е интересен Team Deathmatch :!:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 24 Мар 2009 20:03

Ем, то принципно в инфо страницата на Ловците на глави пише, че са на страната на Ситската империя? :? Нали, но принципно те си бяха казали, че не всички от страната на лошите са лоши, и че принципно ще може да си гаден герой, биещ се за Републиката или пък добър герой на страната на Империята. Така или иначе роулплей сървърите ще са ftw ! :o

Профил WWW

Публикувано на: 24 Мар 2009 20:10

Кви ролплей сървъри, кво чудо... Мятаме се всички на PvP сървърите, и мазалото е пълно! :) :lol:

Дано не сме в сесии само тогава, че иначе ни отиде образованието... :)

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 20:19

STAND IN AWE ! :twisted:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 20:49

Заратущра написа:
Предвид, че дори и в Българския Ситски Орден, където бяхме събрани най-големите ерудити в материята, нямаше по-вещ в ситската история и философия от мен и предвид, че от тук присъстващите по старшинство ме доближава единствено Хамелеонът, силно ме съмнява да има някой по-достоен от мен да се нарече сит. Колкото до контрола над Силата и уменията с меча - е, ще се убедите сами, овчици смирени. :wink:

Само SWTOR да ни връхлети, всепоглъщащата ми омраза ще ви изпепели като ядрен взрив - дървена къщурка. Даже и костичките ви на прах ще стрия между ледените зъбци на безпощадната методичност. Не знаете с какво се захващате. :twisted:

С първото може и да се поспори :)

Ако има възможност, ще съм Force User но нито джедай, нито сит. Подобно на Ревън и на Прокудената, няма истина в нито една екстремност.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 20:56

Rico написа:
Заратущра написа:

С първото може и да поспори :)

Спори бе. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 20:59

Е ако ще водим дискусия (дискусия да подчертая :wink: ) дай ми някаква аргументация, че си най вещият :) че да имам основа върху която да споря (конструктивно ;р) все пак.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 21:46

†Soul Hunter† написа:
Кви ролплей сървъри, кво чудо... Мятаме се всички на PvP сървърите, и мазалото е пълно! :) :lol:

Дано не сме в сесии само тогава, че иначе ни отиде образованието... :)

Честно казано аз се чудя какъв роулплей може да има на не PvP сървър...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 24 Мар 2009 22:01

The Chameleon написа:
Джадая може и да претрепе 50 Сит-а, ама не би се справил и с 1 Сит Лорд. :twisted:

Абе то реално ситовете трябва да са в пъти по-силни. Тъпият им морал осакатява яко force силите им.

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:01

Rico написа:
Е ако ще водим дискусия (дискусия да подчертая :wink: ) дай ми някаква аргументация, че си най-вещият :) че да имам основа върху която да споря (конструктивно ;р) все пак.

Не виждам каква точно аргументация бих могъл да ти дам за нещо такова, в интерес на истината.

Можеш да се пробваш да ме изпиташ по някакъв начин (както по-рано днес неуспешно се опита Никулин :lol:), но на мен поне ми се струва безпредметно. Не само, че ако има някой тук, който трябва да изпитва, това съм аз ( 8) ), ами и съм повече от убеден, че колкото и да се опитваш, няма да успееш да ме хванеш неподготвен, дори и ако по някаква невероятна случайност се сетиш за нещо, информация за което в нета вече няма. Поне що се отнася до историята на Ситския Орден, разбира се.

Просто не си прави труда - отдавна съм изчел всичко. :twisted:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 24 Мар 2009 23:02

Цитирай кодекса!!! :P

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 24 Мар 2009 23:19

Кодексът няма да цитирам, защото не вярвам да има някой, който да не го знае. По-скоро бих цитирал една от най-ключовите догми в Ситската философия. А именно:

Цитат:
Fear leads to anger.
Anger leads to hate.
Hatred leads to power.
Power leads to victory.
Let your anger flow through you.
Your hate will make you strong.
True power is only achieved through testing the limits of one's anger,
passing through unscathed.
Rage channeled through anger is unstoppable.
The dark side of the Force offers unimaginable power.
The dark side is stronger than the light.
The weak deserve their fate.

Помислете върху това.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 05:14

Заратущра написа:
Не виждам каква точно аргументация бих могъл да ти дам за нещо такова, в интерес на истината.

Можеш да се пробваш да ме изпиташ по някакъв начин (както по-рано днес неуспешно се опита Никулин :lol:), но на мен поне ми се струва безпредметно. Не само, че ако има някой тук, който трябва да изпитва, това съм аз ( 8) ), ами и съм повече от убеден, че колкото и да се опитваш, няма да успееш да ме хванеш неподготвен, дори и ако по някаква невероятна случайност се сетиш за нещо, информация за което в нета вече няма. Поне що се отнася до историята на Ситския Орден, разбира се.

Мога да кажа същото за мен. :) Специално за четене мисля, че мога да твърдя че и повече. Много от книгите тук, в България изобщо още не са излезнали и надали скоро ще излезнат. А за интернет всеки може да влезне в http://starwars.wikia.com/ и да прочете каквото му е на сърце. За това и ми се стори безпредметно да твърдиш, че си най вещият тук. Специално с тази вселена съм отраснал и е една от любимите (очевидно) ми. (вероятно и на теб щом знаеш за Нага Садоу и неща които са вече по специфични). Но да предполагам спорът е безпредметен.

Което ми напомня една история в пуберските ми години с едни приятели, бяхме се събрали и нещо ги вербувах преди това да пробват първият Котор, вечерта се събрахме и се напушихме и аз събрах пауър нещо и почнах да им обяснявам за всяка планета де що се сетя и всички "ъъ копеле тоя колко знае". На сутринта всички ме ебаваха че съм "ноу лайф стар уарс гийк" :oops: та и им обяснявах после, че всъщност тревата ме била хванала и не съм ги знаел тия неща а съм си измислял. :)

Иначе като гледам тук булшинството сте тъмни, хах. Аз в двата котора винаги съм бил тъмен също, просто играта някак си ме предразполага да съм тъмен, кефа на макс. Въпреки, че и светлата страна има някакъв апийл ;р ала "рицаря в белите доспехи" (или по скоро светлите роби ;р). Но ако реално имаше такова нещо знам, че бих бил по средата или сив както ги наричат, нито едната екстремност, нито другата. Силно се надявам да има такава възможност в swtor-a, без да ти пречи. Иначе ако говорим за идеологии, макар да ми допада ситската повече от джедайската и двете имат доста неща по които може да се критикуват като всяка идеология.

В самата игра обаче ми се струва, че повечето ситове ще са "омфг май ред лайтсейбър/лайтнинг паунд иу нууб" от колкото истински ситове ;р и понеже повечето дечица сигурно ще са ситове силно ще се двуомя дали да съм сит. Отделно винаги съм обичал класове, които са подценени. Винаги е приятно да побеждаваш противници, които са прекалено сигурни в победата си.

Тоя пост стана по дълъг от колкото възнамерявах да бъде. :oops:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Мар 2009 08:43

Rico написа:
Заратущра написа:

Мога да кажа същото за мен. :) Специално за четене мисля, че мога да твърдя че и повече. Много от книгите тук, в България изобщо още не са излезнали и надали скоро ще излезнат. А за интернет всеки може да влезне в http://starwars.wikia.com/ и да прочете каквото му е на сърце. За това и ми се стори безпредметно да твърдиш, че си най вещият тук. Специално с тази вселена съм отраснал и е една от любимите (очевидно) ми. (вероятно и на теб щом знаеш за Нага Садоу и неща които са вече по специфични). Но да предполагам спорът е безпредметен.

В интерес на истината, нито комиксите, нито която и да било от книгите, засягащи ситската история, са достъпни в България, още повече пък преведени. Затова и казвайки 'изчел' е ясно, че съм имал предвид електронен формат. :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com