Runes of Magic
Runes of Magic
мнения, плюсове и минуси
аэ немога да дам мнение защото неми приема акаунта които впрочем е валиден, но можеби е защото правят нещо по сърварите ?
p.s
i s vtoriqt mi akout pak mi dava greshka
аэ немога да дам мнение защото неми приема акаунта които впрочем е валиден, но можеби е защото правят нещо по сърварите ?
p.s
i s vtoriqt mi akout pak mi dava greshka
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
Re: Runes of Magic
мхм веднага ти давам моя акаунт - просто до този момент игрта според мен трабва да е на алфа тестове а не рилийз - не се зарибих изобщо - с 3 думи - куцо та дрънка

И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Аз я играх на бетата ,успях да вдигна 23 лвл мейдж и дуалнах на кнайт.
Но после я пуснаха,и сега си направих наново пак мейдж ама само до 8 лвл.
След като и пуснах всички ъпдейти немах проблем с акаунта.
Професиите много гринд изискват,то в УоУ-а не гриндя толкова.Иначе има инстанциики макар и не много големи (поне тези в които успях да влезя)ми направиха такова впечатление.
Но после я пуснаха,и сега си направих наново пак мейдж ама само до 8 лвл.
След като и пуснах всички ъпдейти немах проблем с акаунта.
Професиите много гринд изискват,то в УоУ-а не гриндя толкова.Иначе има инстанциики макар и не много големи (поне тези в които успях да влезя)ми направиха такова впечатление.
Приятелите си идват и си отиват, но епиците са soulbound.
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
http://img402.imageshack.us/my.php?imag ... 800xr5.jpg
dnes pak nemoga da vlezna
dva akaunta imam i na dvata wrong password or name
wtf kvo stava maina
dva akaunta imam i na dvata wrong password or name
wtf kvo stava maina
Според мен не си отворил verification mail-a.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
otvorih go
da imam napreduk vmesto wrong password or name mi izliza
validation servers i do tam
da imam napreduk vmesto wrong password or name mi izliza
validation servers i do tam
Играта не е лоша като цяло.Трябва да се пробва.Аз от 1-6 и давам 5.
Що ми е некво тъпо, копеле ?
Щото си тъпо копеле.
Щото си тъпо копеле.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Не бих казал чак да препоръчам...Нека я пооправят малко,па после.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ами аз поиграх малко днес,качих 5 левел и мога да кажа,че(за сега,де) играта е сравнително зарибяваща,но не нищо особено и което е по-лошо-не се и опитва да бъде
Ако се бяха понапънали малко можеха да измислят по-интересни и новаторски неща,които да не копи/пейст от Уоу.Така или иначе играта си заслужава ако искате клонинг на Уоу или...самия Уоу ама не точно!
Оценка-4,5/6!
П.С.Очаквам пц мания да напише едно ревю за играта и да я вкара в класацията!
Оценка-4,5/6!
П.С.Очаквам пц мания да напише едно ревю за играта и да я вкара в класацията!
WeAreGettingClose
Ами то самите производители не се взимат на сериозно и са пуснали играта безплатно, пък ти искаш някое списание да пише статия за тях

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- ciborg
- В момента играе: джобен тенис
Ами... Не знам дали си спомняте Maple Story, но това е ревюто, за което се сещам, а 2008 година написаха и това превю.Gipo написа:Ревю за безплатно ММО?Това случвало ли се е някога хахахаха
- TheEye
- В момента играе: Crysis, Wanted:Weapons of Fate, WoW: WotLK
И на мене не ми приемаше акаунта но се логнах в сайта после не ми направи никакъв проблем... Ревю тази игра не заслужава защото в нея няма нищо ново, което да те зариби
На мене ми е по-интересно да си цъкам WoW: WotLK макар и в пиратски сървар тъй като това е едно евтино копие на WoW, само че геймплея не е така добър графиката е по-замазана, а гринд елемента е повече 
Играта е супер.Скоро се очакват 2 нови раси и 2 нови класа.
Да играта мяса на wow колкото starCraft прилича на age of empires и Mu Online е копие на Diablo 2:Lod.
Да играта мяса на wow колкото starCraft прилича на age of empires и Mu Online е копие на Diablo 2:Lod.