Автор |
Съобщение |
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 23 Мар 2009 22:45
Изобщо не съм се и надявал на трета част. Нищо, че Remedy я обещаха в края на втория Макс. Само че тази не я правят Remedy, а някоя от базите на Rockstar. Затова, молете се третия Макс да бъде достоен next-gen дебют на една от любимите ми игри, а не скалъпена за да се доиздои кравата продуцентска изцепка.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 23 Мар 2009 22:51
На мен баш на изцепка ми мирише още от сега !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 23 Мар 2009 22:58
Ахахах Макс с брада. Иначе се чака с нетърпение
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 23 Мар 2009 23:31
И аз много се накефих на този факт. Макар играта едва ли ще ми тръгне се надявам дотогава да съм се сдобил с нова карта. Превъртал съм Max Payne 1 и 2 и игрите са супер мега маняшки. Атмосферата е неповторима. Дано и при тройката е така.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 23 Мар 2009 23:41
ААААААААААААААА Макс Пейн ААААААААААААА аааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааа любимата ми игра Ако го преебат, ще се самоубия!!!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 23 Мар 2009 23:43
Гледал сьм само филма и мога да кажа че той наистина ми хареса смисьл можеше и да е по зле колкото до игрите се надявам да са били над очакваното от вас феновете . Колкото до престоящата ако е хит може и аз да я изиграя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 23 Мар 2009 23:45
Като видях Rockstar и веднага си помислих, че ще има нещо общо с GTA4. Дано това не се окаже вярно.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 00:05
Exodus написа: Гледал сьм само филма и мога да кажа че той наистина ми хареса смисьл можеше и да е по зле колкото до игрите се надявам да са били над очакваното от вас феновете . Колкото до престоящата ако е хит може и аз да я изиграя Ако филмът ти е харесал, значи играта ще ти се стори нещо божествено . Филмът нямаше нищо общо с играта, нито атмосферата, нито историята... нито стила... абе нищо ,
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 00:18
Очаквайте през 2013 Max Payne 3: The Son of Max Payne.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 00:58
Само на мен ли ми се струва, че "Max Payne" е уникално тъпата игра? Майтап, бе, Уили!... Сега по темата. Храня големи надежди. Не, по-точно храня грандомански надежди. Това да прецакат една от най-запомнящите се игри в историята на гейминга... Ще взема Гипо и ще отидем да ги изпозастреляме Рокстарци в bullet time...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 01:02
†Soul Hunter† написа: Само на мен ли ми се струва, че "Max Payne" е уникално тъпата игра?
Честно ти казвам, не можах да повярвам на очите си, като го прочетох това
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 01:19
Щом тея мишки от Rockstar ще се заемат с този продукт значи ви очаква голям екшьн
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 07:08
Почти съм убеден, че рокстарци ще преебат работата. Ще поживеем и ще видим...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 08:21
Рокстар са издатели на предишните две игри. Знаят за какво става дума все пак и това не е непознат проект за тях.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 08:30
Gipo написа: †Soul Hunter† написа: Само на мен ли ми се струва, че "Max Payne" е уникално тъпата игра?
Честно ти казвам, не можах да повярвам на очите си, като го прочетох това То това ми беше пъкления замисъл... Честно, направо не ми се мисли какво ще отане от компанията им, ако осерат работата с тройката. Трябва да оправдаят надеждите на много фенове, а това невинаги е лесно... Все пак, ако работата не стане, винаги може да ги утрепем с напалм, де.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 10:12
Jay Kay написа: Рокстар са издатели на предишните две игри. Знаят за какво става дума все пак и това не е непознат проект за тях. Word. Освен това, R* се представят повече от задоволително в последните години и силно ме съмнява да ни разочароват с това заглавие.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 10:39
Но съмнението винаги си остава. След като създателите на предишните две игри - Remedy, сега се занимават с Alan Wake от няколко години, явно е нямало шанс те да разработват и третата част. За добро или лошо предстои да видим. Иначе играта излиза за Xbox360, PS3 и PC. Колкото до тази картинка, официална е, от сайта на рокстарци.
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 11:07
"Тройката разказва историята на келтския друид Макс Пейн, който с помощта на своята брада трябва да спре банда демони - наркотрафиканти, от друго измерение." Сериозно, прилича повече на Сам Фишър в "Двоен Агент", отколкото на себе си.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 14:04
Не се съмнявам,че играта ще бъде брутално добра,но просто това няма да бъде Max Payne,който всички познаваме.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Max Payne 3 Публикувано на: 24 Мар 2009 14:35
Колкото и добра да е, никога няма да достигнат класата на единичката. Просто играта си беше замислена да свърши с нея и всякакви, изсмукани от пръстите, продължения са просто начин за печалба на още пари. Дано поне тройката е по-добра от "The fall of Max Payne", от която останах разочарован.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|