___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Zero Endorphine
18 Апр 2007 18:29 Мнения: 1520 Местоположение: City of Delusion (:
Заглавие: Re: Какво слушате в момента?
Публикувано на: 23 Мар 2009 17:53
Patti Smith - Dancing Barefoot Някой да ме гръмне в главата, bring me back the sun.. -.-
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
2D'
20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Публикувано на: 23 Мар 2009 21:21
Ъпсурт - Сатира Ъпсурт - Пияни
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Дади
14 Май 2004 18:33 Мнения: 2965 Местоположение: Лолиландия
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 23 Мар 2009 22:36
TONIGHT WE DINE IN HELL
СТРАНИЦА 300 ! ВСИЧКИ ПОСТОВЕ ТРЯБВА ДА СА КАПСЛОКНАТИ И В РАЗМЕР 300 ! И ДА СЕ ПОСТВА САМО ОСТ НА СПАРТААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6151 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения