Та, понеже не разбирам много, моля да ми предложите някакъв комбиниран download/torrent manager
Download/Torrent manager
Download/Torrent manager
С последната версия на Flash Get съм, а тя е от 2007 г. (много жалко - спрели са поддръжката на тази култова програма). И може би заради вистата, когато пусна някой голям торент да се тегли, то по някое време програмата отказва да работи и дава not responding. Много е кофти, ако съм си оставил компа цяла нощ да тегли, а видя, че в действителност е теглил само 1-2 часа.
Та, понеже не разбирам много, моля да ми предложите някакъв комбиниран download/torrent manager
Re: Download/Torrent manager
Azureus! Това е най-добрия торент-мениджър, който съм виждал някога. Но те предупреждавам, че е доста тежичка.
- The procesor
- В момента играе: Kvoto padne
utorrent РЛЗ
The green beast: [Motherboard:Biostar A770 A2+] [CPU:Dual Core AMD Athlon 64 X2 2700mhz 5200+] [GPU:XFX 8500GT 512mb DDR2] [RAM:2gb Kingmax ddr2 800mhz] [HDD:250GB Maxtor] [PSU:Forton 350W] [Case:JNC-ATX RJA110]
utorrent - класиката!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
CantStopTheBear
- В момента играе: LFS S2
- Обратна връзка:
- StubbsZombie
С много торент клиенти съм бил,и според мен най-добре си е с utorrent! 
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
+1indeedhewas написа:utorrent - класиката!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Opk Паладин
Самият факт,че е тежка,показва че не е толкова добра,колкото си мислишWidowmakeR написа:Azureus! Това е най-добрия торент-мениджър, който съм виждал някога. Но те предупреждавам, че е доста тежичка.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Деник, тегли utorrent и не се занимавай с глупости 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- h4x0r
- В момента играе: Battlefield 2,Cs:s,Serious sam 2,Team Fortress 2
Utorrent е класичкеската програма...и биткомета е хубав,но все пак 
f0r t3h 1337 h4x0r
Тежка е защото има 5000 повече функции от utorrent-a например. И photoshop е тежка програма, но това не значи, че paint е по-добра от нея, нали?Opk Паладин написа:Самият факт,че е тежка,показва че не е толкова добра,колкото си мислиш
- Opk Паладин
И колко от тези функции ще използвам,за да дръпна един филм?WidowmakeR написа:Тежка е защото има 5000 повече функции от utorrent-a например. И photoshop е тежка програма, но това не значи, че paint е по-добра от нея, нали?Opk Паладин написа:Самият факт,че е тежка,показва че не е толкова добра,колкото си мислиш
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Човек, дръпни си програмата, виж какво може, как го може и защо го може. След това може да поспорим. Така да ти обеснявам и ти да ми говориш на сляпо няма никакъв смисъл според мен.Opk Паладин написа:И колко от тези функции ще използвам,за да дръпна един филм?
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Bitcomet nai me raqdva i vinagi sum q polzval i e super lesna za polzvane i t.n Perfe
Bitcomet в началото беше добре, ма после малко по малко се сгафваше и ся сам utorrent и за момента няма гафове
Knight will fall 2008
Разликата е че с фотошопа можеш да си изкарваш парите(и то какви пари), а с пейнта един хуй можеш да направиш.А като ше теглиш един филм ти треа колкото може по-лека програмаWidowmakeR написа:Тежка е защото има 5000 повече функции от utorrent-a например. И photoshop е тежка програма, но това не значи, че paint е по-добра от нея, нали?Opk Паладин написа:Самият факт,че е тежка,показва че не е толкова добра,колкото си мислиш
Reaching aural nirvana...
Аз ти препорьчвам BitComet 0.70