Намерих си и си изгледах Arc the lad. Бих го обявила, като нещо средно между романтика и приключенски. Анимето като цяло като че ли е правено за по-малка възрастова група, въпреки, че имаше и такива моменти, в които яко ме съмняваше това да е направено за деца. Не е лошо, но не е и кой знае колко велико, на мен обаче ми допадна
Изгледах и AQUARIAN AGE + AQUARIAN AGE II Докато анимето е сравнително добро, филма бих казала, че е доста зле. Самото аниме разказва историята на едно момче, което си има група, даже успява да стигне до дебютен концер ( въпреки, че никой не мислеше по едно време че ще стане това) и успява успоредно с това има големи проблеми с 1 приятелка от детинство. Историята е едновременно и супер обикновенна и страшно измислена, защото ни се появяват някакви момичета със супер сили, които се бият, но за жалост само нашият пич ги вижда, което го поставя в доста абсурдни ситуации.
Филма за сметка на това, няма нищо общо с анимето, освен може би момичетата, но героите са ни абсолютно различни, действието се развива по на пред в бъдещето ... където ни напада някакъв Император и бавно и методично ни изтребва, а естествено наще се опитват да ни спасят
След това изгледах Crystal Blaze тука пък историята е, за един дедектив, който получава странната задача да опази едно момиче, което е плод на някакъв експеримент. А пък тази организация, която експериментира с девойки отчаяно се опитва да си я вземе обратно. Всъщност на моменти е доста, забавно имайки в предвид, че едната от главните клечки на градчето е педерас, който се мисли за красива дама. Сериалчето е добро и някак си успя да ме накара да го изгледам на 1 дъх ( което може и да се дължи на факта, че е от 12 серии
Изгледах и Black cat и както казва главният герой, преди да убие някой "Дойдох, за да ти донеса лош късмет" . Въпреки, че самото аниме има визия на малко по-старо и първоначално оставаш с идеята, че е тип Покемон ( по картинките) е учудващо добро и зарибяващо. Разказва се за момче, вербувано от организация, която си е поставила за цел да потдържа мира, като изтребва тези, които и пречат. Точно тук идва мястото на "Номерата" и на нашият "Номер 13 : Black cat". Уви, сметките на всички каточели излизат криви, защото котката си е котка и не търпи заповеди за дълго. Всичко се превръща в гоненица между нашите герои, организацията, още едни лоши и ловците на глави. Готино и динамично ( според мен де). Добро е за разтоварване
И най-накрая пак успях да довърша и Kurau Phantom Memory някъде около 2 месеца ми седя на харда, преди да го подкарам, но съм доволна, че го изгледах. Чужда раса, доволно много смърт и рев, но все пак завърши по начин по, които не очаквах.