Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Компютъра ми засича Публикувано на: 16 Мар 2009 16:52
Здравейте! Искам да ви попитам, дали някой има идея защо комп-а ми засича. Като го включвам зарежда около 5 мин. Като се опитам да инсталирам игра или да разархивирам файл също засича. Дори не мога да играя игри от по 40-50 МБ. Клипове от vbox7 и youtube също не могат да се гледат нормално. Характеристиките на компа са ми: 3.06 ГХз процесор 2.00 ГБ РАМ Видео Карта NVidia GeForce 6200 TurboCache
Проблема със засичането се появи след преинсталирането на Уиндоуса. Може би вероятна причина е модела на Уиндоуса. Сигурно не си пасва. Ддз. Ако някой е имал същия проблем моля да ми каже как мога да го поправя. Благодаря ви предварително!
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 16 Мар 2009 17:03
Имам абсолютно същия проблем. Човърках доста: преинсталирах уин, качих най-новите драйвъри, дефрагментирах, сканирах за вируси... Нищо като че ли не помага и започвам да се чудя дали проблема не е хардуерен, почиствах и мазах, това също не помогна и вече започвам да смятам, че или дъното, или харда сдават багажа. Единствената причина, която ме спира да го дам на приятел, който работи в такъв сервиз е, че скоро ще си вземам лаптоп и от старата машина ще ми останат само колонките и монитора.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 16 Мар 2009 17:23
Ами и аз пробвах с изброените от теб неща. Иначе на мене проблема не ми е нито от хард-а нито от дънната платка, или поне така си мисля, защото аз давах комп-а ми да му менят захранването и да му усилят РАМ паметта. Някой ще каже, че е от вида на РАМ-а, но не е от това, защото след като го взех той си работеше перфект. След това го дадох на интернет доставчика ми да му сложи ГТА 4. Той каза, че има много вируси и ще го преинсталира. Преинсталира го. След като го пуснах започна да засича. Преинсталирахме даже и Д: защото може да е някой вирус от там, но нищо не стана. Хелпайте ПЛС !
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 16 Мар 2009 17:33
zarthax написа: Проблема със засичането се появи след преинсталирането на Уиндоуса. Ми сложи си друг уиндоус.Близко до акъла е
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 17 Мар 2009 18:55
Ще пробвам да преинсталирам Уиндоуса. Някой би ли ми казал от къде да намеря Уиндоус ХР, защото нямам диск. Благодаря Ви предварително !
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 17 Мар 2009 19:07
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 17 Мар 2009 20:14
Свалих Уиндоус ХР SP2 и пробвам да инсталирам. Пише Copying New Files, но ми изписва, че файла at0b6ivd.sys липсва. Има три опции - Retry, Skip File, Exit Setup. Като натисна Скип Файл инсталацията продължава, но след рестартирането на компа пише, че не може да се преинсталира заради този липсващ файл? Някой ако знае как мога да го поправя да каже или пък да ми го прати, ако го има. 10х предварително.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 17 Мар 2009 20:23
Сигурен ли си,че така се казва,гуугъл не открива такива файлове като име.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 17 Мар 2009 20:28
Telba написа: Сигурен ли си,че така се казва,гуугъл не открива такива файлове като име. Ами да .. иначе и аз пробвах Гугъл. Сега ще проверя пак името на файла..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 18 Мар 2009 13:58
Ами като тръгна да преинсталвам натискам върху Upgrade(Recommended) и винаги ми излиза по един липсващ файл. Ся натиснах на New Installation(Advanced) и след това вече като почвам инсталацията ми изписва, че или има някакви вируси или някакви драйвъри май са сваляни ли, трябват ли.. незнам. Сега го сканвам за вируси и ще пробвам да видя дали като махна вирусите ще стане..
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 19 Мар 2009 22:30
zarthax написа: Свалих Уиндоус ХР SP2 и пробвам да инсталирам. Пише Copying New Files, но ми изписва, че файла at0b6ivd.sys липсва. Има три опции - Retry, Skip File, Exit Setup. Като натисна Скип Файл инсталацията продължава, но след рестартирането на компа пише, че не може да се преинсталира заради този липсващ файл? Някой ако знае как мога да го поправя да каже или пък да ми го прати, ако го има. 10х предварително. Ами купуваш един оригинален XP и нямаш проблеми!
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
Oрк Паладин
|
|
В момента играе: World of Warcraft
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 19 Мар 2009 22:59
te4ko99 написа: Ами купуваш един оригинален XP и нямаш проблеми!
|
|
|
|
|
play hard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 04 Сеп 2009 02:00
zarthax написа: Здравейте! Искам да ви попитам, дали някой има идея защо комп-а ми засича. Като го включвам зарежда около 5 мин. Като се опитам да инсталирам игра или да разархивирам файл също засича. Дори не мога да играя игри от по 40-50 МБ. Клипове от vbox7 и youtube също не могат да се гледат нормално. Характеристиките на компа са ми: 3.06 ГХз процесор 2.00 ГБ РАМ Видео Карта NVidia GeForce 6200 TurboCache
Проблема със засичането се появи след преинсталирането на Уиндоуса. Може би вероятна причина е модела на Уиндоуса. Сигурно не си пасва. Ддз. Ако някой е имал същия проблем моля да ми каже как мога да го поправя. Благодаря ви предварително! Имам единтичен случай с теб **само компа дето ми е малко по-добър **... Някой знае ли ако си сменим Уиндоуса дали ще се оправи? Сега съм с XP но се чудя да мина на Windows 7 ... Дали ще се орпави или няма смисал??
|
|
|
|
|
play hard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 04 Сеп 2009 10:01
Компютъра не го бях изключвал от поне месец и снощи го изключих да видя на сутрента дали ще има някакъв ефект,но ... нямаа.Като си пуснах компютъра сутрента ми даде един ерор:
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Компютъра ми засича Публикувано на: 05 Сеп 2009 11:12
Към последния - ресни си щайгата и ако не ти извади пак някакви еррори си пич... Към предпоследния - ми бате, сложи си една Глиста или ХП и не се занимавай с бета тестване...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|