Barack Obama
Steel написа:И какво беше смешното на това?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Fenrir написа:Ню кче фрейз?
Vermic написа:Само едно ми е чудно до кога ще го спамите тва?
Vermic написа:Еми аз го гледах това и единственото което осъзнах е че извънземните тип "музикантите от стар уорс" се размножават като се галят по коремите.Доста се посмях но това не е причината да спамя като зомби "УФОООПООООРНООООООО!!!!".
Сега гледам че ако това стане голяма мания ще щамповам тениски с надпис "УФОООПОООРНООООООООООО!!!!" голям бизнес мога да развия ;д
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
NhazUl написа:Vermic написа:Еми аз го гледах това и единственото което осъзнах е че извънземните тип "музикантите от стар уорс" се размножават като се галят по коремите.Доста се посмях но това не е причината да спамя като зомби "УФОООПООООРНООООООО!!!!".
Сега гледам че ако това стане голяма мания ще щамповам тениски с надпис "УФОООПОООРНООООООООООО!!!!" голям бизнес мога да развия ;д
ДЕЕБА.
Веднъж в живота си подкрепям Вермик и това е този път.
The Chameleon написа:Против простотията си, ама спамиш глупости в другата тема, а?