Ами това е куиз който ако някой успее да го завърши като завършилите го са 8 човека получават официален сертификат. ( В гугъл има някои въпроси но не всички защото миналите го едва ли ще ги пуснат)
Пробвайте се
Мой резулатат - 21 въпрос. от 140
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7917 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Деба, верно е трудно тва. Още съм на 3 и нямам идея как да продължа...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Да, преди 3-4 години беше голяма секта това! Уникално! Аз не можах да го мина де, а и на някои от нивата чийтвах -.-
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Нотпрон според мен въобще не е смислен пъзел, а просто някаква гавра, прикрита с някаква привидна логика, която всъщност едва ли някой може да разгадае.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Zein
28 Юни 2006 19:12 Мнения: 22 Местоположение: Northrend
В момента играе: TFT
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения