Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 11 Мар 2009 20:38
KaLI_BoGa написа: Е хора това беше.Последния брой излиза утре и май че ще имам време да изчета 1984 Какво по дяв... Ти па от де разбра и какви ги приказваш кви 1984.. ?!?!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 11 Мар 2009 21:05
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 11 Мар 2009 21:11
Пичаги СПИСАНИЕТО братлета излиза утрее и познайте кой ще си го купи,,. аз мн ясно а и вие. Най накрая дочакхме ( края на списанието?!!?!) този брой и нека секи себеуважаващ кожата си юнак да си купи броя и да плати тройно за него.. Защото пс мания го заслужават : ) Впрочем да е*а никаде не прочетох в анонса че ще има бонус страници екстри и такива работи... май ще се окаже съвсем нормален брой.. Но все пак със сълза на окото пред будката ще протегнем ръка и ще се сдобием с твоа чудо номер 1 абсолютно и завинаги и ще се насладим на житейските поуки които ни дарява списанието.. И да пожелаем на добър нет екипа и всички вярващи в доброто..
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 11 Мар 2009 21:16
Доживях-не го очаквах но доживях!!! П.С.На бас че утре сички коментари ще са псувни...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 11 Мар 2009 21:17
12 Mart 2009... Всеки да се спасява кой както може.. Аз лично ще съм на будката с полиция. Ще кажа че ще придружим 1 копие от броя до министерството и така абсолютно сигурно ще успея да се сдобия с копия от многохилядната тълпа яростно бореща и тя да си земе копие...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 08:12
след пръв бърз поглед останах много доволен от статиите!!! публикувани са част от писмата, както и статия за нашия форум!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denisbg
|
|
В момента играе: DOOM3,Serious Sam 2,Counter-strike,Need for speed pro street and Undercover,FIFA 09,PES 09,Champions league 06-07
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 08:27
6:30 Сутринта......Чакалея ала CS до бутката,че продавачката се успива.... 7:00 преглеждам набчрзо бройчетои си викам....WTF нестига че е последно ами е и малко-ебаси мързелите поне 110 стр. да бяхте направили.Ами плакатите-1 мизерен плакат,а требваше да са поне 2,съдържанието на списанието поне е хубаво,макар че съм ядосън щот требваше да имам писмо,а неса го качили
___________________________________ Hail to the king,baby.....
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 08:49
Е кво повече си очаквал За мен броят е страшен!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 09:27
denisbg написа: 6:30 Сутринта......Чакалея ала CS до бутката,че продавачката се успива.... 7:00 преглеждам набчрзо бройчетои си викам....WTF нестига че е последно ами е и малко-ебаси мързелите поне 110 стр. да бяхте направили.Ами плакатите-1 мизерен плакат,а требваше да са поне 2,съдържанието на списанието поне е хубаво,макар че съм ядосън щот требваше да имам писмо,а неса го качили Как пък не разбра, че точно съдържанието е най-важното... К'ви плакати? За к'во са ти, деба? Ебаси мързелите, викаш? 'Щото не са сложили 110 станици от мързел? Знаеш ли, с такива "читатели" като тебе, дето плакатите ги блазнят най-много, не знам изобщо авторите как намират мотивация да работят Иначе към обяд ще си го купя, само дано остане, че като гледам каква реклама го сполетя тоя последен брой, май ще си го вземат и читателките на Космополитън
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
denisbg
|
|
В момента играе: DOOM3,Serious Sam 2,Counter-strike,Need for speed pro street and Undercover,FIFA 09,PES 09,Champions league 06-07
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 09:55
Моридин написа: denisbg написа: 6:30 Сутринта......Чакалея ала CS до бутката,че продавачката се успива.... 7:00 преглеждам набчрзо бройчетои си викам....WTF нестига че е последно ами е и малко-ебаси мързелите поне 110 стр. да бяхте направили.Ами плакатите-1 мизерен плакат,а требваше да са поне 2,съдържанието на списанието поне е хубаво,макар че съм ядосън щот требваше да имам писмо,а неса го качили Как пък не разбра, че точно съдържанието е най-важното... К'ви плакати? За к'во са ти, деба? Ебаси мързелите, викаш? 'Щото не са сложили 110 станици от мързел? Знаеш ли, с такива "читатели" като тебе, дето плакатите ги блазнят най-много, не знам изобщо авторите как намират мотивация да работят Иначе към обяд ще си го купя, само дано остане, че като гледам каква реклама го сполетя тоя последен брой, май ще си го вземат и читателките на Космополитън МН-ясно че плакатите ще ме кефят...цялата стая ми е в плакати на ПЦМ,а що се отнася до страниците-понеже повече няма да го издават в книжен вариант,защо да не изхабят всичкото им останало мастило и харстия
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 10:07
Не хранете толкоз denisbg, очертава се да стане постоянен жител на pcmania.bg Броя ще си го взема, не толкоз заради ревютата на игри (аз вместо ревюта гледам 2-3 клипа в ютубата и коментите отдолу ), колкото заради офтопика - ако пише нещо за екипа, за историята на списанието, за сайта и такива глезотийки. Има ли начин да се сдобия с броя без електронните носители? Сиреч само хартията да взема...
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 17:47
Пълен боклук-знаех си мамка му-знаех си,че ще е някви си мизерни 84(от мен да мине) странички!Статиите са си като всеки път-добри!Нищо им няма,ама аз очаквах МНОГО повече...Като видях корицата на първия им брой евър-си викам-йее яко ще е вътре(т.е. аз го имам,но все пак...)Да ама не.За Бърнаута дали 5!Добре света не е само шестици,но все пак...И знам,че трудно се намира материал,може и да съм на 15,но поне МАЛКО претендирам,че знам туй онуй за бизнеса...и ги разбирам...но все пак ме боли,че последния брой не се различава по НИКОЙ начин от предишните...СРАМ!!!Направо бих казал,че изневерихте на феновете си!Бтв той Димитров хубаво зарибява с разни глупости като яка търсачка и дрън-дрън-дрън,ама да видим! Е,вече можете да ми се нахвърляте(хейтърче-пубертетче,знам ви аз вас...)
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 20:15
St Anger написа: Пълен боклук-знаех си мамка му-знаех си,че ще е някви си мизерни 84(от мен да мине) странички!Статиите са си като всеки път-добри!Нищо им няма,ама аз очаквах МНОГО повече...Като видях корицата на първия им брой евър-си викам-йее яко ще е вътре(т.е. аз го имам,но все пак...)Да ама не.За Бърнаута дали 5!Добре света не е само шестици,но все пак...И знам,че трудно се намира материал,може и да съм на 15,но поне МАЛКО претендирам,че знам туй онуй за бизнеса...и ги разбирам...но все пак ме боли,че последния брой не се различава по НИКОЙ начин от предишните...СРАМ!!!Направо бих казал,че изневерихте на феновете си!Бтв той Димитров хубаво зарибява с разни глупости като яка търсачка и дрън-дрън-дрън,ама да видим! Е,вече можете да ми се нахвърляте(хейтърче-пубертетче,знам ви аз вас...) Няма PC Mania... За тебе има вече само СМЪРТ!Щеше ми се аз да го кажа, простете
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 20:37
Съжалявам за хейта,ама на нали форума е за това-да си изкажеш мнението-така че си гледай работата? Бтв тия малките буквички за кво си го сложил?
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 21:19
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 23:01
Ето какво се набива на очи ор пръв поглед. Няма по-големи плакати ( тук някой ще каже и да даваш и даваш все ще мрънка и ще е прав, но това все пак е последен брой нали или..) Няма повече страници. Специалните страници като ревю на форума са в така познатия псманиашки стил демек разбирай Лигавене иронизиран и глупсоти. Това е добре, но като го четеше от 40 броя насам ти втръсва... Същите страници със същия материал ( кодове напътствия на едни и същи игри, даже джаджата на месеца е същата абе простотия ...) Нищо специално нямаше...Нищо по-интерестно...Излагация..
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 12 Мар 2009 23:03
PcMania иронизирането и лиготиите просто са ви в повече от 2-3 години насам... Да не говорим за отговорите на писмата преди когато си взимах списанието..
|
|
|
|
|
Txc
|
|
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 09:30
Ама и вие бе хора как безмилостно завряхте PCmania-та в кенефа . А уж ви било любимото списание! УаУ!!! И какво му е лошото да е безплатно и online ????????? Уж се кефим на безплатни пиратски torrent-и и др. Нали уж БГ играчът бил тарикат и се възползвал най-много от пиратсвото?! Аз разочаровам се много от вас,чесно Абе те изкат да я направят PCmania-та безплатна ,а вие не обичаме да си плаштаме, как може бе тези? и те тва с кенефа ....... още малко и ще се бършете гъзовете после нея(PCmania-та демек) ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! забележка:УаУ да не се бърка със WoW,което е абревиатура на 1 игра вие знаете коя
|
|
|
|
|
denisbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 09:44
Txc написа: Ама и вие бе хора как безмилостно завряхте PCmania-та в кенефа . А уж ви било любимото списание! УаУ!!! И какво му е лошото да е безплатно и online ????????? Уж се кефим на безплатни пиратски torrent-и и др. Нали уж БГ играчът бил тарикат и се възползвал най-много от пиратсвото?! Аз разочаровам се много от вас,чесно Абе те изкат да я направят PCmania-та безплатна ,а вие не обичаме да си плащаме, как може бе тези? и те тва с кенефа ....... още малко и ще се бършете гъзовете после нея(PCmania-та демек) ЗАСРАМЕТЕ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! забележка:УаУ да не се бърка със WoW,което е абревиатура на 1 игра вие знаете коя СЪВЕТ!!! НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО БЕ ШОПЧЕ -АЗ РАЗОЧАРОМА СЕ МНОГО!!!!!-АЗ СЪМ РАЗОЧАРОВАН-може да се напише - ИЗКАТ се пише със С (ИСКАТ) - ВИЕ НЕОБИЧАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ-трябва да е ВИЕ НЕОБИЧАТЕ ДА ПЛАЩАТЕ -още малко и ще се бършете гъзовете после нея-трябва да е (още малко и ще СИ бършете гъзовете после С нея !!!!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 13 Мар 2009 10:42
За да те приемат насериозно, когато критикуваш, научи елементарните правила на пунктуацията. Че и не само. Започни от тук.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|