Автор |
Съобщение |
Thoric
|
|
В момента играе: Drakensang - The Dark Eye
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 06 Мар 2009 23:36
След като Gamers Workshop спряха да издават преди повече от година и пишещите там минаха на неофициален онлайн вариант, и сега с PC Mania единствено онлайн, то това животно българска гейм журналистика, поне на хартиен носител съвсем ще изчезне. Най-вероятно вижданията ми за гейминга щяха да бъдат съвсем различни, ако на крехка възраст преди 7 години не се бях решил да си купя една PC Mania, за да разбера дали наистина, както се носеше мълвата, имало други игри освен CS-а, Half-ата Diablo-ото и Sven-а в кварталното клубче. Каква радост беше когато още в този първи за мен брой открих една статия за abandonware в "жълтите страници" (тогава все още от грапава вестникарска хартия , чието наличие в онзи ден ме учуди почти колкото нейното изчезване след няколко години), статия която ме открехна за цял куп класически игри, само чакащи да се провлачат през мудния модемен интернет на работния компютър на майка ми. И честно казано до ден днешен не са минавали през ръцете ми в една година толкова много качествени игри, колкото през 2002. След време се сдобих с подобаваща гейминг машина, кабелен интернет и нуждата от този малък дотогава единствен портал към гейминг света постепенно секна и беше почти забравен до преди няколко дена, когато изрових старите ми броеве във внезапна нужда от нещо за четене (не в кенефа, да уточня) и реших да посетя сайта и форума, за да прочета тези леко разочароващи новини. И въпреки, че култовият http://forplay.bg ме обнаждежди да не очаквам влошаване на качеството на списанието при преминаване в онлайн форма, даже напротив, липсата на хартиено издание ще бъде удар за много фенове. /end nostalgia
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 07 Мар 2009 19:15
Постоянно се споменава списанието Workshop. Някой може ли да ми даде линк към сайта им или към онлайн изданието, тъй като не съм им купулва ни 1 брой и сега ми се разпали любопитството за тях. В google не намирам техен адрес някой ще го сподели ли?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 07 Мар 2009 20:31
аз единствено се чудя какво ще стане с екипа на PC Мания защото едва ли някои ще плаща за online списание а екипа може би ще бъде разпуснат защото няма да има заплати и всичко ще стане на любителска основа или аз не разбирам положението
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 07 Мар 2009 22:21
Гост написа: аз единствено се чудя какво ще стане с екипа на PC Мания защото едва ли някои ще плаща за online списание а екипа може би ще бъде разпуснат защото няма да има заплати и всичко ще стане на любителска основа или аз не разбирам положението Не си чел темата... нещо...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 09 Мар 2009 14:43
Айде, нямам търпение! Как върви работата
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 09 Мар 2009 16:53
Аз също нямам търпение постоянно следя темата... Но нищи.. ни от екип ни нищо.. сигурно изведнъж ще поднесат инфо или направо ще се влиза в новият сайт.. Списанието предполагам до няколко дни ще е на пазара..
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 09 Мар 2009 18:30
ми в навечерието на 10-ти сме все пак.. ама е логично де - като последен брой да го забавят малко повечко, но пък да си заслужава наистина!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 09 Мар 2009 18:35
Понеже не съм купувал последните 4-5 броя я кажете нали не е засегнато от кризата като Gameplay? Дано да не е орязан броя с нещо...
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 10:32
Май същото ще стане и с ПЦМ.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 10:40
Max Payne написа: Май същото ще стане и с ПЦМ. Чак сега ли го разбра?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
denisbg
|
|
В момента играе: DOOM3,Serious Sam 2,Counter-strike,Need for speed pro street and Undercover,FIFA 09,PES 09,Champions league 06-07
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 11:38
Споко ве пичове....Тея мърши от GW са спряли сякво издаване(Списание и ONLINE), докато ние имахме списание но то се маха,остажа ни само ONLINE.ДИмек с една крачка сме по-напреде от тях. BTW по непотвърдена информация послдният книжен брой на ПЦМ ще е мн як :):)
___________________________________ Hail to the king,baby.....
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 12:10
Jay Kay написа: ми в навечерието на 10-ти сме все пак.. ама е логично де - като последен брой да го забавят малко повечко, но пък да си заслужава наистина!!! Изпрати ли им писмото бтв??
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 13:42
The Chameleon написа: Jay Kay написа: ми в навечерието на 10-ти сме все пак.. ама е логично де - като последен брой да го забавят малко повечко, но пък да си заслужава наистина!!! Изпрати ли им писмото бтв?? Да беше видял темата
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 14:40
denisbg написа: BTW по непотвърдена информация послдният книжен брой на ПЦМ ще е мн як :):) Айде, бе ? Наистина ли ? Не съм си и съмнявал. Виж колко време го проточват. Явно ще е със 100 или 200 страници ( както е Edge - 200-ният брой, 200 различни корици, но пък не са 200 страници ) или няколко плаката големи площални, или ще струва 10 лева като за последно и куп повече неща и писания ще има, или и за CeBIT 2009 ще има нещичко, will see... Всеки случай, надали седят и четат това, което им пишем тук, освен бегло ей така, ако остане време.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 16:29
Благодаря за линка. Мале почнах да чета и ви казвам да четеш онлайн списание не е готино. Дано с псмания по друг начин стоят нещата.. Айде да излиза този брой вече.. Поне някой да следеше темата от екипа егати.. как може имат си форум а никой да не влиза.. 1-2 пъти за 50 дни сиг влизат...
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 19:18
Имам отвратителното предчувствие,че последния брой ще е боклук...Още малко и ще се разплача не знам защо...и друг път си спомням,че са го проточвали,а пък броя...айде да не коментирам.Само да не го издадат в края на месеца...Между другото оня дето псува "Трола®" на мърша да млъкне и да се поразрови малко преди да хейти...Голяма част от екипа(Снейк например-за мен той Е Трола) пише статии в сайта форплей.бг!Та както и да е.Просто исках да си кажа мъката и да бъркам ЖЕСТОКО,че последния брой няма да струва!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
denisbg
|
|
В момента играе: DOOM3,Serious Sam 2,Counter-strike,Need for speed pro street and Undercover,FIFA 09,PES 09,Champions league 06-07
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 10 Мар 2009 20:54
¦•••SHERIFA•••¦ написа: denisbg написа: BTW по непотвърдена информация послдният книжен брой на ПЦМ ще е мн як :):) Айде, бе ? Наистина ли ? Не съм си и съмнявал. Виж колко време го проточват. Явно ще е със 100 или 200 страници ( както е Edge - 200-ният брой, 200 различни корици, но пък не са 200 страници ) или няколко плаката големи площални, или ще струва 10 лева като за последно и куп повече неща и писания ще има, или и за CeBIT 2009 ще има нещичко, will see... Всеки случай, надали седят и четат това, което им пишем тук, освен бегло ей така, ако остане време. Aбе ти нещо него приемаш на сериозно ама то си е истина.Знам че ще е яко
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 11 Мар 2009 08:48
Гост написа: Благодаря за линка. Мале почнах да чета и ви казвам да четеш онлайн списание не е готино. Дано с псмания по друг начин стоят нещата.. Айде да излиза този брой вече.. Поне някой да следеше темата от екипа егати.. как може имат си форум а никой да не влиза.. 1-2 пъти за 50 дни сиг влизат... Влизат достатъчно начесто, за да ми изтрият последния пост в темата обаче
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 11 Мар 2009 20:30
Е хора това беше.Последния брой излиза утре и май че ще имам време да изчета 1984
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
denisbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: PC-Mania-RELOAD Публикувано на: 11 Мар 2009 20:37
YES YES YES MOTHER FUCKER....най-накрая излиза новият брой...още малко да се беше забавил и щях да се абонирам за него от 2-ра Градска болница в тракия,щот штех да пукна....BTW казах ви че ще е як (FOR SHERIFA)
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|