Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 18:00
Jorix написа: Vermic написа: играта няма нищо общо с уоу Пффф добре.От тва коет играх (до 5ти лвл) е почти 1 към 1 И кое е 1 към 1 ?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 18:38
Vermic написа: Jorix написа: Пффф добре.От тва коет играх (до 5ти лвл) е почти 1 към 1 И кое е 1 към 1 ? Ми движението на геройте,развитието на геройте (няма статове,скиловете се учат от трейнъри,3 вида таланти на клас),инвентара,куестовете (основно ходи убии/събер еди кво си и от среме на време някои по интерактивен),интерфеиса,графиката е подобна,батълграундите (поне тоя дет го играх беше подобен на АБ).ПВП-то е 1:1.На първия ми батълграунд бех на 5то място по килове и демидж (от 30тина) а бех последен по левел...(и screenshot имам ест ) Има голяма верояност да бъркам за много неща,все пак съм играл не повече от час,но пък да кажеш че няма нищо общо... Иначе играта си е много зарибявка и точно за тва мисля да не я цъкам повече.В момента нямам излишно време за жалост.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 18:51
Те всички ммо-та са едни и същи бе , кво го мислите толкова ... Не знам колко време се е пачвало, може и 1 минута да е било, но просто като видях, че ще се чака и заспах веднага
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 19:14
Не знам за вас но аз съм мега зарибен!Скоро може да си я купя!
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 19:22
Играта е интересна ,но много ми засича на масовките и в по-пренаселените зони Иначе точно този trial му трябваше на WAR , сега много хора пълнят сървърите и стават хубави масовки ( аз нямам възможноста да им се насладя , заради остарялата ми машина). След като има пробен период WAR няма да бъде подминат от gold sellerz , които , както всички знаем, щебъдат постоянно в големите градове спамещи рекламите си. Разбира се на RP сървърите ще е най-гадно , като горепосочените спамери ще развалят обстановката. Най-добре е Mythic да спрат trial-a след 1-2 месеца , за да отрежат пътя на gold спамерите.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 19:36
Да, играта е 1 към 1 с УоУ: - като натиснеш "W", героят тръгва напред(същото важи за останалите WASD клавиши ) - правиш куестове (омг как са могли да откраднат и това от УоУ) - героите са с по два крака, две ръце и една глава!!! (тука аз вече мега много се изнервих) - Jorix е напълно прав за движението на героите - и в тази игра напред значи напред, а назад значи назад . - графиката е 1 към 1 също - има небе, дървета, земя, камъни... много тъпо, можеха да направят така, че да ходиш в космоса... ама тогава пък щеше да е 1към1 с Eve Online . - и ПвПто е 1към1 братче - трябваше да измислят нещо по-различно като цел от това, да победиш противника Jorix, принципно не е нещо нередно да си на 5то място по демидж. Ако 6-8 играча, от тези 30на са били хилъри... ако още толкова са били танкове(чиято цел е да абсорбират демидж, не толкова да вкарват такъв)... Аз лично съм бил на първо място с танк(с 2h weapon), но това беше заради два много добри хилъра, които се бяха лепнали за мен и това, че бях понатрупал доста опит в играта. ----------- Vermic - би било много добре да успееш да зарибиш много приятели да играят. Като вървите горе долу едни левъли(според левълите за влизане в батълграунди 1-11, 12-21... etc.) ще дърпате много бързо експ. Говоря за сценарии. Ако си имаш готово парти за сценарий с DDта, хилъри, танкове... които знаят какво да правят, това ще значи до голяма степен победа за Realm'a на въпросния сценарий. Много често, когато партитата са събрани от "кол и въже" е смешна история - хилъра се прави на DD, танка и той на DD, а DDтата мрат като пилци, защото няма кой да ги пази и хийлва . И всички мрете дружно . ----------- Shamancho - зависи от компа, аз лично не съм с alienware, играех на най-пълния евро сървър и лаг не съм усещал. Продавачите на злато също няма да са много популярни в тая игра (За разлика от WoW и L2), тъй като най-тарикатските предмети в играта се купуват изцяло и само с пвп лвл/точки, а не с пари. Ще поспамят, пък ще видят, че няма смисъл. Те така и в Tabula Rasa почнаха да спамят, ама като видяха, че парите от дропа са напълно достатъчни, за да не се притесняваш от нищо - спряха .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 19:47
@Gipo - Може и да не си бил с alienware ,ама във всеки случай си с по-силна машина от моята . AMD Sempron 2600+ , 1 gb ram , ATI 1650 256mb , a бе комп от стари времена , когато WoW беше млад А иначе за gold спамерите може и да си прав , аз нямам много време сега да се занимавам с WAR , защото почват изпити секакви , сега тази седмица съм на CAE :S
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 19:50
Shamancho написа: почват изпити секакви , сега тази седмица съм на CAE :S Айде успех .
|
|
|
|
|
Shamancho
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 19:56
Благодаря , ама много ми е мешано в главата и ако не го взема 300 кинта на вятъра и ще има . Най-полезно от цялата тази работа ще бъде , че ще знам как протича изпита .
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 20:00
Gipo написа: Да, играта е 1 към 1 с УоУ: - като натиснеш "W", героят тръгва напред(същото важи за останалите WASD клавиши ) - правиш куестове (омг как са могли да откраднат и това от УоУ) - героите са с по два крака, две ръце и една глава!!! (тука аз вече мега много се изнервих) - Jorix е напълно прав за движението на героите - и в тази игра напред значи напред, а назад значи назад . - графиката е 1 към 1 също - има небе, дървета, земя, камъни... много тъпо, можеха да направят така, че да ходиш в космоса... ама тогава пък щеше да е 1към1 с Eve Online . - и ПвПто е 1към1 братче - трябваше да измислят нещо по-различно като цел от това, да победиш противника Ако искаш да кажеш,че не съм прав,по добре обясни що.На мен също ми е интересно,играл съм малко,не съм запознат.Тая тъпа ирония всъщност вобще по никъв начин не ми показва че бъркам.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 20:00
Тъпото е че се оказва че няма да имам време да я играя Много е добра играта!
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 20:07
Gipo написа: - героите са с по два крака, две ръце и една глава!!! (тука аз вече мега много се изнервих)
Даа....Личи им на онези които не са се докоснали до моща на тъмните Богове.... Гипо - желание да предоставиш името на персонажа си да го потърся в war-europe ? А относно групите от кол и въже които споменаваш, това което аз забелязах е че след 3ти tier всичко вече се решава от самосебе си , тъй като всеки се е научил каква точно роля да изпълнява функцията в която е специализирал героя си и дори цялото парти да "се правят на DD" поне при Destruction класовете, ако се правят достатъчно добре резултата е почти винаги положителен...Тази тясна класическа MMO специализация е запазена в чистия си вид по-скоро при Order , където наистина можеш да видиш клас, който да съответства на даден стериотип, arch-mage - DD , Ironbreaker- tank(ах колко ги ненавиждам тези!), Witch hunter - rogue и тн... Опитах се освен основния си персонаж( 33 exp -33 renown Disciple of Khane) да развия и няколко други от Destruction и до сега не съм видял клас, който да има само една функция и да не запълва минимум две ниши едновременно..Специално DoK в зависимост от това как бъде развит може да бъде както healer-buffer ,така и de-buffer-damage dealer , така и при добро желание,макар и доста слаб,но все пак приемлив танк...Същото е и положението при Chosen(тези последно танкове ли са по идея или DD?) или Marouder,Squig herders(даже не мога да ги нарека pet-клас в истинския смисъл на думата) и дори Witch Elves, който макар и да изглеждат като Rogue клас дори не използват "прикриването" толкова много а просто нападат фронтално...Magus и Zelot наистина се доближават до архитипите за nuke-er и priest , но единия може да си призовава pet-ове , а другия притежава всичко друго но не и стандартна игрова механика(но признавам си с Zelot не съм играл за това не коментирам)...Не съм наясно как стоят нещата при оркските класове но там сякаш друга функция освен DD и tank едновременно отсъства... Tова което лично на мен не ми допада е точно това което ти посъветва Vermic да направи - да играе с pre-made група....В WAR ми се случва в Сценарии прекалено често напоследък точно защото двете групи в сценария са съставени от pre-made такива, те да се разместят така че в крайна сметка моя герой остава без група. Предвид факт,а че повечето ми heal и buff умения са именно с group ефект, респективно и аз не реализирам максимума на героя си , и нашата страна бива ощетена защото има healer който просто стои от страни , гледа глупаво и безучастно и умира и носи точки на противника, всеки път когато се опита да се приблизи за да дебъфне противника...А и идеите за pre-made групи убиват онази идея за спонтанност и комбинативност под натиск която в голяма степен подсилва атмосферата и поддържа интригата...Да не говорим за неприятния момент от предварително организирани групи, който са там просто за да си събират renown а никой не се интересува от победата в сценария.... А и междвпрочим извесна ли ти е дали вече има някакви установени модели или места за съвети за развитие, защото въпреки че харсвам изключително много класа и персонажа си имам чуството че фундаментално не съм разбрал кои статистики какво определят, в резултат на което в момента съм адски...раним, при това по-раним от други герои в моя клас... PS: Blood for the blood god!
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 21:39
Damn, тъкмо ми изтека месеца и взеха че пуснаха trial. Имам 15 Black Orc на Eltharion и 25 Ironbreaker на Karag Norn. Предпочитам Core сървърите, защото ORvR зоните са стриктно ограничени за дадения Тier ранг. Докато в Open RvR сърварите Tier 2 герой може да се върне в Tier 1 например, и да убива играчи с доста по-нисък ранг от него.
Btw след около седмица ще пуснат новите 2 класа - Dwarf Slayer и Orc Choppa(linebreaker melee dps-и), които си заслужават да се видят.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 21:53
Раскольников написа: Гипо - желание да предоставиш името на персонажа си да го потърся в war-europe ? А относно групите от кол и въже които споменаваш, това което аз забелязах е че след 3ти tier всичко вече се решава от самосебе си , тъй като всеки се е научил каква точно роля да изпълнява функцията в която е специализирал героя си и дори цялото парти да "се правят на DD" поне при Destruction класовете, ако се правят достатъчно добре резултата е почти винаги положителен... ...Chosen(тези последно танкове ли са по идея или DD?) За съжаление Del'нах 36лвл Chosen и Squig herder около 30лвл, защото един мой приятел реши да играе warhammer с мен и дружно решихме да започнем от начало като Order на същия сървър. Скоро обаче видео картата му гръмна, нямаше възможност да си вземе нова и идеята за игра се занемари. А на мен вече не ми се играеше сам. За групите от кол и въже - това в най-голяма степен го казах за в open world pvp(ганкване, мини сийджове... ). Но в крайна сметка всеки има право да си прави кефа, а най-голям кеф е, като си на парти с приятели (независимо, дали става въпрос за сценарий или open pvp). За това така го посъветвах. Дори в tier 3 ще си по-силен, ако си на парти с приятелите, вместо с random хора. Аз лично не съм толкова луд, че да видя сам хилър в сценария и да не го взема да ме хийлва(още повече като съм меле герой). Относно Chosen - за мен лично си е чиста проба танк. Дори с 2H развитие не прави впечатляващ дмг, неприятен е предимно с това, че не е никак лесен за убиване + дебъфовете. Зелота е доста приятен герой - 80% хилър и 20% дебъфер. В никакъв случай DD. Относно Witch Elves - аз ако бях такъв, винаги щях да нападам от невидимо положение. Гадостите, които можеш да пуснеш като първи удър от невидимо положение са прекалено гнусни за противника. Казвам го от позицията на човек, който е играл Witch hunter. За DoK знам малко, играл съм WP до към 24-25лвл. Аз лично бях развит като хилър и бях почти неубиваем (само с focus fire на повечко гадове ме сваляха).
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 23:08
Как ми се играе това Разиел не мога да си направя дестръкшън герой след като имам ордър на даден сървър.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 23:30
Можеш да го делнеш, както направих аз
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 09 Мар 2009 23:50
е да ама разликата е че моя е 3 левъл :Д и няма да ми пука особено ;д Иначе много ме зарибява играта по-добра е от уоу.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 10 Мар 2009 02:12
УоУ е по-изпипана, тази е по-пвп .
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR trial Публикувано на: 10 Мар 2009 10:01
Да и може би разликата е че в УоУ трябва да си пълен но лайфър за да си вземеш всички хубави предмети за класа докато в уар шанса е по-добър.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|