Автор |
Съобщение |
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 07 Мар 2009 18:09
Аз като малък загубих 3 книги,сега намерих една,остават 2 до възстановката ПП: В момента се заиграх на компа на Кървав Меч, и намерих добро занимание за моменти, в които не гледам аниме или не играя на пц игра
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 07 Мар 2009 18:20
На компа е бая тегаво докато намериш епизода, като е в другия край на книгата. :С Ей сега пристига новия принтер, скоро ще си имам Кървав меч на хартия. На английски, за жалост.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 07 Мар 2009 18:22
Тегаво? Отиди на 143 > Пиша 143 във Find и най-много след 2-3 сек съм на точното място
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 07 Мар 2009 18:25
Да, ама ти говориш за страниците. А няма как да знаеш кой епизод на коя страница е, нали.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 07 Мар 2009 19:39
Max Payne написа: На компа е бая тегаво докато намериш епизода, като е в другия край на книгата. :С Ей сега пристига новия принтер, скоро ще си имам Кървав меч на хартия. На английски, за жалост. Говедо си ти с тоя принтер ми както и да е:))))Не стига,че английския упражняваш ами и на хартия си го имаш:)Ама съм съгласен,че е бая тегаво с епизодите-Телба я си представи,че избамкаш(примерно)100 епизода наведнъж-и всеки ти зарежда 2-3мин...Иначе за играта по скайп съм навит-само че малко трудно ще се организираме(май)!Така или иначе ако имате нужда от хора(особено петък след 15 и събота)викайте!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 07 Мар 2009 19:49
Max Payne написа: Да, ама ти говориш за страниците. А няма как да знаеш кой епизод на коя страница е, нали. Иди на еп. 144 Пиша 144. Натискам Next или Previous,зависи аз къде съм. И примерно най-много да попадна преди това на друго "иди на 144" или на стр 144, просто натискам 1-2-3 пъти и съм на еп. 144. St Anger написа: Говедо си ти с тоя принтер ми както и да е:))))Не стига,че английския упражняваш ами и на хартия си го имаш:)Ама съм съгласен,че е бая тегаво с епизодите-Телба я си представи,че избамкаш(примерно)100 епизода наведнъж-и всеки ти зарежда 2-3мин...Иначе за играта по скайп съм навит-само че малко трудно ще се организираме(май)!Така или иначе ако имате нужда от хора(особено петък след 15 и събота)викайте! Ми, аз както е тръгнало, пробвам енчантъра, ама той за соло смърди,с тия зареждания на магии Така че съм навит за партийка,особено ако сме с войс по скайп
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 07 Мар 2009 20:09
А, това не го знаех. Мерси. Сега си принтирам първата книга на български, от линка който Progressor ми даде. В обозримо бъдеще ще ги имам всичките на хартиен носител. Я ми кажете кой герой става за начинаещ-сингъл?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 08 Мар 2009 09:17
Човече спри моля ти се да ни дразниш с тоя принтер,че ме заболява сърцето:)))Подходящ герой за сингъл е(логично)Вариора.С мага е много яко и интересно точно заради кастинга,но вярно,че е тегавичко с него.Бих искал да се поправя-в предишния пост бях написал 2-3мин,пък то било 2-3сек-недоглеждане...така че не е ЧАК толкова мудно с пидиефа,но пак е малко изнервящо!
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 08 Мар 2009 09:49
Max Payne, да ти го начукам. (нищо лично ) И аз мразя да чета на компютъра, но ако се съберем по скайп ще се присъединя. Дайте да организираме нещо за, примерно, следващата събота и неделя?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 08 Мар 2009 21:38
Хммм...попадно ми нещо любопитно в сайта рпг.бг.Странници във Фасдал се казва приключението и(май) следва дънджънс енд дрейгънс системата.Хвърлете му един поглед-в момента седи най-отгоре в сайта и може да се изтегли свободно.Между другото забелязах още нещо-автора му е Дамян Христов,който ако не се лъжа беше част от пс мания преди няколко години Та идеята ми беше да си споделите впечатленията от приключението.На мен лично ми хареса и ако ще играем по скайп можем да пробваме първо него преди Меча,че е по-кратко! Бтв има много яка карта на Фасдал(град е).Кефи отвсякъде!!!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 08 Мар 2009 21:40
http://www.rpg.bg/?page_id=517А пък тука забелязах също доста интересни неща,а и превод на Меча 1ва книга. Сори за поредния пост,ама трупам мнения-знаете как е! http://www.rpg.bg/?page_id=602Ужас...в момента съм като оня симпатяга от аватара ми:)))))))))))))))))
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 09 Мар 2009 17:21
Супер! Мн. обичах книги игри на времето. Спомням си две поредици: "Призрачен Вятър" и "Пътя на тигара". Пътя на тигара е мнооого добра.
А относно MUD-овете, струват ми се мн. добри. Знаете ли някой който е на БГ.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 10 Мар 2009 23:39
http://en.wikipedia.org/wiki/Interactive_fiction^ Не знам дали си поглеждал страницата, случайно я забелязах и се сетих за тая тема.. полезно инфо има според мен :>
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
_Mitko_
|
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 11 Мар 2009 10:43
А дали случайно няма някакъв магазин(онлайн или не) от където може да си купи човек такива чеитва ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 11 Мар 2009 11:58
Е, ако не е онлайн малко трудно ще стане...
Иначе, книги-игри, по-добрия вариант( и не-онлайн ) също са доста олдскул вече...
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 11 Мар 2009 12:06
Е по разни антиквариати също има 7-9 % шанс да намери.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 11 Мар 2009 12:08
По-скоро 15-20% ..
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 11 Мар 2009 12:19
"Ти търсиш книга-игра. Оглеждаш се, и бързо съзираш дрипавия продавач с три кашона книги. Хвърли 2 зара и прибави 1. Ако резултатът е равен или по малък от твоите точки късмет, успяваш да намериш стойностна книга-игра. Премини на 247. Ако резултатът е по-голям, намираш илюстрована енциклопедия на фекалийте. Премини на 112"
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 11 Мар 2009 12:42
Telba написа: "Ти търсиш книга-игра. Оглеждаш се, и бързо съзираш дрипавия продавач с три кашона книги. Хвърли 2 зара и прибави 1. Ако резултатът е равен или по малък от твоите точки късмет, успяваш да намериш стойностна книга-игра. Премини на 247. Ако резултатът е по-голям, намираш илюстрована енциклопедия на фекалийте. Премини на 112" Преминавам на 112...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Текстови приключения Публикувано на: 11 Мар 2009 18:23
И аз като Вермик. А що се отнася до шанса да намериш книга-игра ИЗВЪН библиотеката е,според мен де,минусов!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|