Момите и сарказма.
- Oрк Паладин
- В момента играе: World of Warcraft
Момите и сарказма.
На мен ли ми се струва,или болшинството от момичетата не могат да усетят по никакъв начин дори най-силната форма на сарказъм в речта?
Re: Момите и сарказма.
Нещо конкретно ли имаш предвид ;р
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Мозъците им са създадени с различно предназначение от нашите. Прочети тази книга - http://www.amazon.co.uk/Dont-Listen-Wom ... 0752846191
Високия Тон Е АЗ!
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- Oрк Паладин
- В момента играе: World of Warcraft
ОК,айде сарказъм да бъде,не ирония.reset написа:Ами то по-важен е тонът, а не съдържанието, а пък ти и сарказъм щом вкарваш
Примерно навън вали и въобще времето е адски гадно и аз казвам с силна ирония в гласа "Времето днес е много яко,направо перфектно" и оная се обръща към мен и ми вика "Че кое му е хубавото на времето днес?".
Ta чудех се защо става така?
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Toчно!!!В моя случай хич не вдяват(кво да очакваш от 15годишни...)Brain написа:Някои не вдяват, други се правят на ударени....
Направиш им комплимент, те го приемат като обида...
Шафрантии.
WeAreGettingClose
-
Steel
- Обратна връзка:
Щото твойте са тъпи.Oрк Паладин написа:ОК,айде сарказъм да бъде,не ирония.reset написа:Ами то по-важен е тонът, а не съдържанието, а пък ти и сарказъм щом вкарваш
Примерно навън вали и въобще времето е адски гадно и аз казвам с силна ирония в гласа "Времето днес е много яко,направо перфектно" и оная се обръща към мен и ми вика "Че кое му е хубавото на времето днес?".
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Word!Oрк Паладин написа:На мен ли ми се струва,или болшинството от момичетата не могат да усетят по никакъв начин дори най-силната форма на сарказъм в речта?
Познавам само 2 или 3 такива задръстени путки.'Ма са тъпи кат' за 10. ;д
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
При мен разбират и са прекалено умни, дееба.Oрк Паладин написа:ОК,айде сарказъм да бъде,не ирония.reset написа:Ами то по-важен е тонът, а не съдържанието, а пък ти и сарказъм щом вкарваш
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
ахах
тоа сарказъм кво мие докарвал на главата
да не говорим , че поечето хора , коит тънко ебавам и не го разбират пред група хора , които го разбират .. ме намразват , па на сичкото отгоре понякога дори разбиращите се засягат толко , че еби му майката
кви ситуации смешни са ставали
то да не се изебава човек
грам злоба да не вкарам - пак война , батко.. роден за хейтър АХАХ
тоа сарказъм кво мие докарвал на главата
да не говорим , че поечето хора , коит тънко ебавам и не го разбират пред група хора , които го разбират .. ме намразват , па на сичкото отгоре понякога дори разбиращите се засягат толко , че еби му майката
кви ситуации смешни са ставали
то да не се изебава човек
грам злоба да не вкарам - пак война , батко.. роден за хейтър АХАХ
остарехме
Естествено е, жените да не разбират сарказма. Все пак, добрите сарказми най - често се раждат в смислен разговор.
If it's not a signature, shoot it.
бе не разбирали момичетата .. събрали се нашите, надървили пишките и вижте ни колко можем и знаем. Всяка тийнейджърка ще ви направи на 2 стотинки ебати, а ако ви се падне изградило се момиче лошо ви се пише. Пък нека те после са простите селянки и непълнолетни курви ..
Това за всяка тийнейджърка ввярвам че го казваш на шега, щото ако не е така смятам че мога да те запозная с доста, които не могат да ти вържат две смислени изречения на кръст, кво остава да солят някого... Иначе по темата смятам, че зависи повече от личността отколкото от пола.Sirius написа:бе не разбирали момичетата .. събрали се нашите, надървили пишките и вижте ни колко можем и знаем. Всяка тийнейджърка ще ви направи на 2 стотинки ебати, а ако ви се падне изградило се момиче лошо ви се пише. Пък нека те после са простите селянки и непълнолетни курви ..
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Аз Женски не приказвам.
Повечето моми не усещат сарказъма, колкото и да е очеизбождащ... но като почнат те да стават саркастични .. не стига че сарказъма им е плосък и безмислен, ама и в най-неподходящите ситуации го употребяват.