помогнете
Re: помогнете
eto snimka http://pics.data.bg/zoom/shared/5e37f42 ... 5bc114fbeb ne поддържа такава резолюция kaji kak da ga smenq ?
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Тоест МОНИТОРА ти не поддържа?
Каква 100000 х 14938493 резолюция си надънил?Дай го 800х600 и стъпка по стъпка.
Най-вероятно някъде в My Documents или директорията на играта е конфиг файла,ако не става ПРЕЗ играта,пробвай от там ръчно да пренапишеш резолюцията.
Каква 100000 х 14938493 резолюция си надънил?Дай го 800х600 и стъпка по стъпка.
Най-вероятно някъде в My Documents или директорията на играта е конфиг файла,ако не става ПРЕЗ играта,пробвай от там ръчно да пренапишеш резолюцията.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
mi ai daga drapnesh i da vidish kade e to fail 4e mn ne se seshtam
shte ga drapnesh li ?
- Telba
Guild Wars 2
World Of Tanks
Добре бе,човек. Аз откъде мога да знам, .ini ,.cfg търси в директорията и чети с notepad файла, търси реда с резолюция,не ме карай цяла игра да тегля за 1 файл.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
tva li e http://pics.data.bg/zoom/shared/728f202 ... 689e7a7b51 ??? ako e tva sam probval nestva pak i nasqkade ima XML failove
- Telba
Guild Wars 2
World Of Tanks
xml? .cfg / .ini няма ли в пустата директория на играта или някоя нейна поддиректория? 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Бе ти си знаеш, че си лайно.Jorix написа:Ооо супер ТЪПАК ли съмМного ме е яд.Я ми виж пак постовете бе хуй.Където мога помагам.
П.П. Каза човека с 10к постове от който 98% спам
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ai drapniga tq e malka shte ti se iztegle za 20 min ako ne i po malko pls
- StubbsZombie
Дай линк и ще я дръпна!k2-hell написа:ai drapniga tq e malka shte ti se iztegle za 20 min ako ne i po malko pls
eto http://www.zamunda.net/details.php?id=161060&hit=1 igrata e malko ama tva demo ga pravi 700 mb
nqkoi shte ga iztegli li ?
ai 4e mi si igrae mn,,,,,,,,,
Последно предупреждение за кирилицата.
Stealth
Последно предупреждение за кирилицата.
Stealth
някои ще помогне ли ????
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Човек, еваларка за прописването ти на кирилица, но забележи, че темата ти е сред първите на първата страница. Няма нужда да спамиш пост след пост, виждаме ти темата.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
аре кажете как да си га оправя нищо нема дави стане кат напишите 1 -2 реда
- Cade Foster
Ми не знаем бе, шмиргел!
Човек, не на всички ни са играят ТКЗС симулатори. Успокой се, се някой ще знае. Уви аз не знам как става ма де на кажеш ,че те игнорираме.
Knight will fall 2008