Автор |
Съобщение |
Zakaza
|
|
|
|
Заглавие: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 24 Фев 2009 17:36
Е излезе ! сега я дърпам и още не сам я видял но мисла че ще е доста добра игра смята се за революционна военна стратегия ( така видях в замунда коментар ) и сега остава да кажете мнението си . мойто по - късно ще го кажа Може да направите темата официална
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 24 Фев 2009 17:56
След малко ще я видя, доста гъзарии са вкарали. Очертава се нещо крайно яко.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 24 Фев 2009 19:20
Интересно ми е дали ще e по-добра от World in conflict. Дано я подкарам... Паца, не тръгва
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 25 Фев 2009 00:23
Малко тромаво се е получило с гласовите команди, трябва да се говори спокойно и бавно, иначе не ебава хич. В около 90% от случаите е много по-целесъобразно да се кликне еди си къде си. А може би шума от микрофона идва много, че го беше дъвкала котката. Но и други хора не се радват особено на тази "революционна" функция.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Statis
|
|
В момента играе: Dragon Age: Origins
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 25 Фев 2009 17:25
При трейнъра за гласово командване не ми засича говора, а съм включил микрофона. Някой може ли да ми обясни, че може и да не съм включил нещо. Ама по-подробно, че не разбирам много
___________________________________ "There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 25 Фев 2009 23:41
ем ако не го ползваш по принцип провери го със sound recordera първо работи ли изобщо и както трябва ли е настроен, където трябва ли е включен...
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
elianpz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 26 Фев 2009 10:57
Bear Tooth написа: При трейнъра за гласово командване не ми засича говора, а съм включил микрофона. Някой може ли да ми обясни, че може и да не съм включил нещо. Ама по-подробно, че не разбирам много да и аз така пет часа се чудех кво става ма то требва да задаржиш шпацията сеса дръж кажи там квот требва деплои хуи и изчакаи ша видиш за кво ти говоря на системата и трябва повече време да обработи гласа ти иначе играта е супер много ме кефи
___________________________________ ААА зомбита навсякаде HELP!!! DESENT FROM THE DARKNES!!! ^_^ http://img.data.bg/i.php?show=1263023&c ... 8oys7j#img
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 26 Фев 2009 16:27
Тази игра РАДВА ! Много ! В момента играя с BG 22nd Armored, и атакувам Форт Левски Кеф
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 26 Фев 2009 16:38
Telba написа: Тази игра РАДВА ! Много ! В момента играя с BG 22nd Armored, и атакувам Форт Левски Кеф втф О.О
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 26 Фев 2009 16:53
+ гласовите команди кефят (въпреки че понякога играта разбира грешно това което казвам, примерно като кажа alpha, играта го разбира като lima ) - историята е клише - графиката е зле - не е много добре оптимизирана - камерата... - скучна
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 26 Фев 2009 21:09
ако на някой му трябва 2.92 ГБ репак -> цък
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 27 Фев 2009 00:31
Цитат: втф О.О Европейската кампания,играя с механизирана дивизия,без да се заглеждам осъзнах по-късно,че моята е BG 22nd Mechanized. А мисията,на която бях при писането на поста ми беше по родните места,Форт Левски кютек.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 27 Фев 2009 00:49
Хех, тази игра от кога я чакам... Даже преди няколко месеца бях направил тема за нея, но тогава хич нямаше такъв интерес.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 27 Фев 2009 12:01
А бе кампанията нещо подобно на Warhammer : Dark Crusade ли е ?
|
|
|
|
|
Telba
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 27 Фев 2009 13:28
Може да се каже. Но не си сам,имаш още генерали, които освен теб се бият,затова е доста динамично откъм развитие,и се случва да сте например двама на 1 карта.
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 01 Мар 2009 09:50
Bator написа: + гласовите команди кефят (въпреки че понякога играта разбира грешно това което казвам, примерно като кажа alpha, играта го разбира като lima ) - историята е клише - графиката е зле - не е много добре оптимизирана - камерата... - скучна +1 Може би ,ако не бях играл World in conflict, щеше да ме изкефи, но сега просто ми е скучна.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Tom Clancy's EndWar Публикувано на: 01 Мар 2009 10:25
Не може да се мери с World in Conflict! Иначе става.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|