12 Сеп 2008 09:43 Мнения: 27 Местоположение: София
Заглавие: Колеги кажете някоя готина куест игра
Публикувано на: 23 Фев 2009 20:57
С възможност преведена на бг щото английския не ми е страст Благодаря предварително
___________________________________ Из разговор на подпийнали руски пилоти:Когато не работи левия двигател да пием за десния...когато не работи десния двигател да пием за левия....когато и двата двигателя не работят да пием по-бързо!
nickname
Заглавие: Re: Колеги кажете някоя готина куест игра
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 24 Фев 2009 17:35
Still Life, също е добра
Иначе, и аз предлагам Black Mirror! Единствения куест, който ми хареса.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
besTechBG
Заглавие:
Публикувано на: 01 Мар 2009 14:07
Според мен, трябва да пробваш Сиберия "Siberia". Втората част има бг пач, който добавя бг субтитри, ама за първата не съм сигурен.За съжаление не можах да намеря линк за сваляне , но се надявам че ще намериш сам
___________________________________ Колкото повече учиш, толкова повече знаеш. Колкото повече знаеш, толкова повече забравяш. Колкото повече забравяш, толкова повече не знаеш. ТОГАВА ЗАЩО ДА УЧИШ !?
4140140
Единственият куест, който се застоя на харда ми повече от два дни. Нещо повече, това е една от любимите игри със сантиментална стойност от далечната 1995.
Публикувано на: 07 Мар 2009 08:00
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения