Аз отричам Демокрацията.Ще доиде ден и всички ще се отрекат от нея.
Тя не е правилният път.
Ти имаш ли представа колко си недекватен?elfbg написа:"Аз отричам религията защото тя само ни раздалечава."
Аз отричам Демокрацията.Ще доиде ден и всички ще се отрекат от нея.
Тя не е правилният път.
Господ няма има само гей бар!enola написа:Господ просто е един пич, който по цял ден си играе на The Sims с нас хората. Ама аэ го харесвам. Эабавен е.
Това на аватара ти ли си ???enola написа:Господ просто е един пич, който по цял ден си играе на The Sims с нас хората. Ама аэ го харесвам. Эабавен е.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
По същата логика след хиляди години ще отричат печените чушки, свирките и паветата.elfbg написа:Дади,смисълът е същият.
Някога преди хиляди години е имало хора които отричат религията.Сега всички я отричат.
Аз смело заявявам че отричам Демокрацията.
След хиляди години всички ще отричат Демокрацията.И ще казват че още преди хиляди години е имало умни
хора които са отричали Демокрацията.
Чисто любопиство.enola написа:The Chameleon, аэ съм. Эащо?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
One Vision написа:Определено обаче се ядосвам, когато застават СРЕЩУ Бог, особено при положение, че 95% от тях нямат никаква представа нито от него, нито от вярата, че дори от така презряната религия
Що за глупости говориш?elfbg написа:Умният човек е твърде скучен освен ако не е луд или не приема дрога.
Затова много ме кефят глупавите хора.
АХАХАХАХАХ!The Chameleon написа: П.п. Имаш ли 18??
В "Майстора и Маргарита" се казва за Христос повече от колкото в БиблиятаWarbringer написа:@One Vision
А някои пък са взели, че са си направили труда да се информират преди да говорят, даже и библията прочели, видиш ли... И все пак им се струва абсурдно. Убийте ги с камъни, но им спестети простотиите си.