iddqd написа:
Ми не вентилатора е в една спецялна кутика направена за хард диск не е към дъното, просто има кутика за хард дискове и пред нея има вентилатор за да не прегряват. Сега рестартирах пц то и този прогрес бар почти несе видя уиндоуса зареди за секунди. Значи когато цяла нощ не бачка зарежда супер бавно, ако го изключа за няколко минути зарежда по бързо, ама пак е бавно в сравнение с един рестарт.
Ще изчакам примерно и утре сутринта ще снимам прогрес бава с фотоапарата си и ще сложа снимка.
Сигорно си си пуснал уиндоуса в сеиф мод и знаеш как зарежда появявт се едни бели черти на черен фон и постепенно целия прогрес бар става бял чак след това се появява логото на хп и почва да зарежда то просто когато зарежда нормално това несе вижда а когато зарежда бавно го виждам
да сетих се за прогрес бара като го описа сега аз отдавна не съм го виждал.. не трябва въобще да се появява поне не за време за което може да го видиш отчетливо...
той трябва да е мине за секунди.... не каза за флашването на дъното или опций от биоса дали си пипал нещо?
Ако имаш спомен и кога за първи път се получи проблема и дали си пипал нещо преди това?