Van Zan написа:Айде молим, цялото комюнити се отрече от играта и я заплю като изтърсляк. Нищо няма и хамъра не е скуод войни нищо подобно хамъра е тотална масовка. Огромни армии. А да ми кажеш че хамъра няма нужда от , работници, фортификации и т.н е просто смешно мисля че го осъзнаваш. Или ми казваш че една война мяма нужда от окопо мини, фортификации, човалчета с пясък бодлива тел, бункери казарми, бараки, кенефи , кухня и каквото се сещаш за да може да функционира една армия ефективно. Dow 2 е просто един чист боклук който никой не харесва игра еднодневка със слаба оценка в геймспот както и трябва.
Ще почна отзад напред. Първо в геймспот DoW2 няма оценка, а и дори и да имаше геймспот, както и повечето гейм "журналисти" от отдавна правят само платени реклами на игри. Второто, една война има нужда, но я ми кажи в TT-a има ли
окопо мини, фортификации, човалчета с пясък бодлива тел, бункери казарми, бараки, кенефи , кухня
освен това което го има по картата? То като се замисля и в DoW нямаше 'сички тия работи. Просто вместо да строиш хиляда измишльотини, имаш една сграда, в която ти свалят от баржата/craftworld-a/там еквивалентите на нида и орките, за останалото. Да не говорим, че фортификацията на точки, само щеше да утрепе играта. Те дори в Opposing Fronts на CoH, две от фракциите не фортифицират. Повечето ъпгрейди са си преместени по единиците, а да не говорим уоргиъра колко добре е измислен и допринася за развиване на твой стил игра. Кажи си го, просто те притеснява, че трябва още от първата минута да се сблъскаш със врага. Да не говорим, че кавър системата в DoW2 е далеч по съществена от тази на CoH.
A пък първото което си написал е "няаа такаа глупост". Не е като да не чета официалните форуми. Цялото комюнити? 10тина (л)юзера, който не са доволни че DoW2 не е DoW 1.1 с нова графика и 'ниди. То това беше ясно много преди бетата. Хората от Relic си пускаха клипчета обеснявайки за какво става въпрос месеци преди бетата, но тогава странно що никой не мрънкаше.
Да не говорим, че става дума за
BETA, демек още не сме видяли крайният продукт.