Здравейте, имам проблем с един малък и досаден вирус Brontok.EE. Във всяка папка прави файл с името на папката.ехе. AVG го открива, но не може да го махне, NOD32 не го намира изобщо. В нета има разни "фиксове", но нищо не правят. Пробвах поне 10, който уж го премахват, но нищо не става. В страниците на антивирусните фирми няма нищо ефикасно или пък точно за тази версия на вируса (ЕЕ). Някой ако има идея кво да правя или се е сблъсквал с този вирус да пише, че не ми се преинсталира компа.
___________________________________ If you love something let it go, if it
comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was.
Lucio_Wagner
В момента играе: Heroes IV
Заглавие: Re: Проблем с вирус
Публикувано на: 16 Фев 2009 20:38
www.symantec.com пробвай тука дали неможе да откриеш нещо или се разрови хубаво в google там трябва да пише как се премахва
___________________________________ Всичко в света е относително
Riven
01 Юли 2002 17:14 Мнения: 496 Местоположение: София
В момента играе: Много и все различни неща :)
Публикувано на: 17 Фев 2009 12:31
Пробвай и с Online скенера на Bit Defender. Той и може да трие.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 17 Фев 2009 15:44
Да и на мен ми трябва нещо такова, но ще споделиш ли как точно се ползва този онлайн скенер?
Иначе само му задаваш опциите, казваш му къде да сканира (или всичко) и чакаш да свърши.
П.П. Работи само на IE на Firefox не.
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения