Официално е обявена разработката на мултиплеър версия на играта, но не намерих подробности
Заглавие: Re: Mount&Blade - ох на батя
Публикувано на: 13 Фев 2009 22:32
И аз да напиша нещо хем да дигна темата. 30 левел съм със 5 други героя само мъже шот ако има 1 жена има сексуален тормоз. Ние сме 119 коча общо. Тамън си купих 2 книги (в реал лайф кат не чета в играта да прочета нещо обаще не ми стига инт.) Талбаунт Касъл(май така беше нагоре от Дерчиос КАсъл) Най- голямата ми битка ... тоз Талбаунт е мой и ме нападат Веигрите.... аз съм с 150 човека а те с 950 (не си спомням точно) Та ударжах ги докат те станаха 150 а аз 60/70.... и тогава бе повалиха и то са прееба сичко и го изоставих. Сега исках от краля Харингтон замъка да видим. Колко над REQ. Intel. трябва да имам за да прочета книгата... ? Имам 11 а книгите изикват 7 и 9 а немога да ги прочета.
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 13 Фев 2009 23:40
Erm, нали знаеш как се чете? Кемпваш, избираш от опциите четене и ако имаш интел става
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
Constantine
Публикувано на: 14 Фев 2009 01:48
много мразя да се поватарям!!!!!!! Както написах в предния пост АЗ имам 11 интел а книгите изискват 9..... и въпреки това не ги чете!
___________________________________ Когато отидеш в Ада, кажи че аз те пращам и ще получиш групово намаление.
indigo
Публикувано на: 14 Фев 2009 16:11
Ми хубаво, щом толкова мразиш няма да ти кажа как се чете
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
Алми
Публикувано на: 14 Фев 2009 17:09
Constantine написа:
много мразя да се поватарям!!!!!!! Както написах в предния пост АЗ имам 11 интел а книгите изискват 9..... и въпреки това не ги чете!
Земи се гръмни бе . Ти си некадърен и молиш някой да ти каже как се прави , макар че е елементарно , а после се отнасяш все едно другите са ти длъжници . Еми тъп си .
indigo
Публикувано на: 21 Фев 2009 16:48
Sword of Damocles - Invasion Version 4 SF (01 Feb 2009)
Цитат:
Become a King, Deal with Unexpected, Build an Army, Spread true Faith, Repel Invasion, Restore Your Motherland
Почвам наново
Constantine
Публикувано на: 21 Фев 2009 23:06
определено...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения