Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Фев 2009 18:22
Steel написа: Jorix написа: хънтера 100% е бил повече имба от него. Моля, дечицата, които плачат, защото голямото червено коте ги яде, да не коментират Абе хуй мейна ми е хънтар.Имам и 80 ДК.Къде се обаждаш кат не разбираш.Кво ме ебе колко % имат хънтар,никой не ти говори за арени
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Фев 2009 18:40
Jorix написа: Абе хуй мейна ми е хънтар.Имам и 80 ДК.Къде се обаждаш кат не разбираш.Кво ме ебе колко % имат хънтар,никой не ти говори за арени На бас че разбирам повече от тебе от хънтър
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Фев 2009 19:03
Стийл, стига си говорил за хънтера, като че е втора цедка герой. Доста дълго време беше най-силния демидж дийлър. Всички го знаят, не е някаква тайна. Беше адската имба, прекалено силен и бла-бла-бла. Единствения клас, на който само едното дърво на развитие стигаше за соло игра, ПвП, 5 манки и райдове. Върха на хранителната верига.
Не знам колко си про, ама определено не показваш особена запознатост по въпроса.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Фев 2009 19:05
Аз, като почтен роголок (Роуг et Вещер) ще си затрая. Само ще вметна, че хънтърите хич не са толкова имба, nor are the death knights, in that matter. Ама шибаните елементъл шамани...
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Фев 2009 19:08
Steel написа: Jorix написа: Абе хуй мейна ми е хънтар.Имам и 80 ДК.Къде се обаждаш кат не разбираш.Кво ме ебе колко % имат хънтар,никой не ти говори за арени На бас че разбирам повече от тебе от хънтър Бате самия факт че ми даваш некви статистики за арени,ми показва колко разбираш от уоу като цяло.Тва че казваш че хънтара (на 3.0.3) не бил имба пък вобще няма да го коментирам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 11 Фев 2009 23:55
Jorix написа: Бате самия факт че ми даваш некви статистики за арени,ми показва колко разбираш от уоу като цяло.Тва че казваш че хънтара (на 3.0.3) не бил имба пък вобще няма да го коментирам Давам ти статистика за арени, защото е факт, че това е единствената форма на PvP, която има значение, защото чрез нея си взимаш PvP гиъра все пак. Сега се обоснови или млъкни.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 00:09
lol hi
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 13:17
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 13:18
Омг, пак ли ходихте бе? Мен ми стига мечка на 70-ти лвл.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 13:21
Добре бе не се ли виждаш в партито бе
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 13:32
ХАХАХАХА, омг ок.. :ДДД
Изобщо не се бях загледал :Д
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 14:05
Steel написа: Jorix написа: Бате самия факт че ми даваш некви статистики за арени,ми показва колко разбираш от уоу като цяло.Тва че казваш че хънтара (на 3.0.3) не бил имба пък вобще няма да го коментирам Давам ти статистика за арени, защото е факт, че това е единствената форма на PvP, която има значение, защото чрез нея си взимаш PvP гиъра все пак. Сега се обоснови или млъкни. Ми ше се обоснова много ясно.В арената отборната игра е най важна.Сам класа по себе си не означава почти нищо.Най важното е къв е отбора като цяло.Тука говорим за хънтър срещу ДК.Тва че хънтара е бил неподходящ за арени не означава че е слаб
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 14:33
Аз пък толкова не съм се напивал никога в УоУ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 15:21
А тоя Love token за кой е
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 15:23
Ти да знаеш Love Rocket-a за кой е!! Ениуейс, колко Аркейн мейджове реваха из Оргри не е истина... били ги нърфнали.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 15:29
с риск да ви поядосам малко {}
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 15:30
ахахахах е що се нервиш бре :ДДД
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 12 Фев 2009 16:52
Jay Kay написа: с риск да ви поядосам малко {} Не разбрах за кое обаче? Пък педерите едната ми магийка ми я направиха вече 30 минутна от 10 ;с голямата промяна!!!
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Фев 2009 13:15
http://dark-sunrise.org/?l=playПускам реклама за един авер Добра работа е свршил, скивайте там ако ви се играе УоУ без пари... В БЛИЗЗ Е ИНСТИНАТА!
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Фев 2009 14:52
Кълвеш ли ги с туинка ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|