Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King
Публикувано на: 09 Фев 2009 16:27

????? написа:
indeedhewas написа:
DK-то е много имбав в момента. Това е нормално, близз искат да им се продаде добре и бързо експенжъна. Но съм убеден, че ще бъде оправе. Просто има много счупени стратегии с него.

Говорейки за счупени неща:

http://warcraftmovies.com/stream.php?id ... 5a30ad0c39

Честито първо соло xD

Нз колко е имбав, ама на мен ми се е случвало не само 2, но и 3 ДК-та да счупя на 1 път... :)

Мда, аз аз веднъж избих цяло парти, 3 дпс-а, хийлър и танк, е бяха с 5-6 левела по-малки от мен, но това ти явно забрави да го споменеш :) .

Профил Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2009 18:15

Djtaz написа:
Vuliev написа:
Разбирам много повече, отколкото си мислиш. 8)

С какъв клас играеш ,на какъв билд,и как се казва сървъра?

Enhancement Shaman на omegawow.

ПП
Vermic написа:
Ем тогава ти пожелавам един ден да разбереш какво наистина е УоУ в близ :wink:

Еми в един момент и това ще се случи, просто не знам кога точно.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 09 Фев 2009 21:51

Играй си на пиратката и си мисли че си пич.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Фев 2009 22:46

|Алминатора| написа:
Вярно,има бъгове,но бих предпочел това,отколкото безкрайният фарм,който платеният продукт предлага.За бога,дори арените са яко гриндене,извинявай ама по 500 арена точки макс на седмица при положение,че едното парче пвп гиър струва 2000 (че и рейтинг трябва) какво е,ако не гринд?!

Незнам дали знаеш, но можеш да изкараш 500 арена точки на седмица и с 10 игри, което ти се пада по 10-15 минути игра на ден.

|Алминатора| написа:
П.С. А,и на един отделен риълм в Близард се събират МНОГО по малко хора,отколкото в реалмите на WoWScape.
Когато играх в нептулон,имах чувството че Оргримар е няква супер безлюдна зона.
Така че какво ме ебе че има 10 милиона играчи,като един риълм поддържа макс 1500?

Играех в Нептулон до преди няколко седмици.Капацитета на всеки сървър е 10 000 човека и Нептулон постоянно е пълен с 40-50 човека опашка.Незнам как е в Оргримар, но в Даларан фпс-то ми пада до към 20, а GTA 4 ми върви с повече, на макс детайли.

|Алминатора| написа:
Vermic написа:
Играй си на пиратката и си мисли че си пич.

Еми естествено,че ще си мисля така,защото си е така.Близард е боклук и половина,искат да им плащам,затова че ми крадат от личното време.Не е ли така?

Кой те задължава да играеш много?Всеки си преценява по колко да играе.Знам, че си свикнал, на пиратските сървъри 10 годишни лапета да имат най-добрия гиър и да са били на всички рейдове, но в Blizzard не стоят така нещата, като играеш малко и не си добър играч се примиряваш с по-нискокачествен гиър и рейд експириънс.Ако нямаш време или просто си слаб играч отиваш на пиратските сървъри.Искат по-малко време и никакви пари.Гейм удоволствието е по-малко разбира се, но все пак времето е ценно...

П.П. Нямам нищо против пиратските сървъри, просто защитавам официалния.Напълно разбирам хората, които нямат достатъчно време или пари.Аз, самият, съм доста зает в момента и нямам време за сериозно рейдване и затова спрях да играя.

П.П.П. Сега започнах да гледам филмчето ти.Извинявай, ама още на първата арена, паладина няма пвп тринкет, което е просто абсурдно, най-мизерния струва 4к точки или нещо такова.Хънтъра нямаше пет, а то пета му прави 50% от играта независимо дали е бм или не.Като гледам повечето противници са целите в пве гиър, в ТБЦ се умираше доста по-бавно ако имаш даже и merciles lvl pvp gear.Освен това комботата са просто невероятни, hunter + warrior, priest + warrior.Не казвам нищо за това как играеш,не мога да преценя, но до колкото виждам не е зле, не разбирам защо си забързал толкова клипчето...

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 10 Фев 2009 17:28

Siedun, ДК-тата бяха с 1 най-много 2 лвл-а под мен. Яж чопка. :wink:

--

Варг, в интерес на истината, от това, което съм чувал ( от опитни играчи ) е, че ДК-то счупва без проблеми Шами класа. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Фев 2009 19:14

Siedun написа:
слаб играч
Бате такова нещо в уоу не съществува.Има просто играещи повече и играещи по-малко

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 10 Фев 2009 19:24

Jorix написа:
Siedun написа:
слаб играч
Бате такова нещо в уоу не съществува.Има просто играещи повече и играещи по-малко

Виждал съм не 1 70-ти лвл-ар дето да играе като тотален нууб ( изглежда стигнал до този лвл със лесен грайнд )

п.п. ти си кретен

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Фев 2009 19:45

Е да и сигурно не ти е минало през ума че мое да не играе акаунт оунера.Ма ти си си тъпо копеле не се учудвам

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Фев 2009 21:51

????? написа:

--

Варг, в интерес на истината, от това, което съм чувал ( от опитни играчи ) е, че ДК-то счупва без проблеми Шами класа. :)

Еми, нормално да ги убиеш.И аз в момента ще убия 3 дк-та лвл 79.Те ще имат гиър от куестове, а моя като е бест ин слот какъв шанс имат?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2009 00:34

Пичове - да се похваля.
Туко-що с моята гилдия минахме Molten Core. :o
Интересното беше че аз обрах всички предмети, които са за професии (Fiery Core, Essence of Fire/Earth etc.) и едва като убихме Raggnaros взех http:Band Of Sulfuras : http://www.wowhead.com/?item=19138#dropped-by .
През целия рейд пусна само 2 clothпредмета (и двата за прийст....) и едно острие, което другя уарлок спечели.
Ще се надявам за по-добър късмет следващия път.

Героя ми е : http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Khattias

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2009 01:39

Siedun написа:
????? написа:

--

Еми, нормално да ги убиеш.И аз в момента ще убия 3 дк-та лвл 79.Те ще имат гиър от куестове, а моя като е бест ин слот какъв шанс имат?

Oфф и ти си същия идиот като Джорикс. Аре мисли си квото искаш.

п.п. джорикс, ти си кретен

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2009 09:22

DukeNukem написа:
Пичове - да се похваля.
Туко-що с моята гилдия минахме Molten Core. :o
От къв зор ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2009 10:20

Добре, де, искаш да кажеш, че сте били с еднакъв гиър, така ли? И ти просто си много про и си ги убил и 3мата?Играл съм достатъчно време тази игра за да знам, че сам човек никога не може да убие други 2ма ако имат еднакво силен гиър и умения, пък да не говорим за 3ма.Така че, просто обясни как е станало...

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2009 10:37

Определено нямах " най-добрия гиър евър " като съм се бил с тях. Да съм бил 68, те 66-67. След като са Деф Найтове се очаква да имат " поне някакви " умения нали ?!

И да, явно имам някакви добри умения по управление на Хънтър класа, щом съм успял да се справя с 3-ма, приблизително равностойни противника. Не разбирам к'во се заяждаш, завиждаш, че съм успял ли? Пфффф...

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 11 Фев 2009 10:39

????? написа:
Определено нямах " най-добрия гиър евър " като съм се бил с тях. Да съм бил 68, те 66-67. След като са Деф Найтове се очаква да имат " поне някакви " умения нали ?!

И да, явно имам някакви добри умения по управление на Хънтър класа, щом съм успял да се справя с 3-ма, приблизително равностойни противника. Не разбирам к'во се заяждаш, завиждаш, че съм успял ли? Пфффф...
Повечето ДК-та няма т чак такива умения, защото все пак започват от 55, докато ти си почнал от 1 и те едва ли са правили ПвП сериозно, а по-скоро са бързали да дигат левел.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2009 10:51

Не се заяждам, просто се издразних.Човека ти казва, че дк-та са имба, което си е вярно, незнам дали не са ги оправили с новия пач, защото малко преди да излезе спрях да играя.А ти му отвръщаш, че си бил убил 3ма на веднъж, които просто са си гриндели и са нямали идея как да играят с класа си....

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2009 11:29

100% Нещата не биха били същите, ако всички бяхме 80-ти лвл, спор няма. Не отричам, че са имба. Стийл, под умения имам предвид опит.. смисъл, за да си направиш такъв герой трябва да имаш поне 55-ти лвл или как беше.. Мисълта ми е, че няма да играеш от вчера УоУ.. ;) .. А това дали играят ПвП или бързат да дигат лвл си е техен проблем.. :) Аз съм 70-ти, но определено не бързам да дигам лвл. =)

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Публикувано на: 11 Фев 2009 13:11

????? написа:
100% Нещата не биха били същите, ако всички бяхме 80-ти лвл, спор няма. Не отричам, че са имба. Стийл, под умения имам предвид опит.. смисъл, за да си направиш такъв герой трябва да имаш поне 55-ти лвл или как беше.. Мисълта ми е, че няма да играеш от вчера УоУ.. ;) .. А това дали играят ПвП или бързат да дигат лвл си е техен проблем.. :) Аз съм 70-ти, но определено не бързам да дигам лвл. =)

Това е ясно, че имаш някакъв опит в играта, но ДКто е наистина сложен клас докато го схванеш. Не че ги оправдавам, но е нормално повечето ДКта да са зле.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Фев 2009 16:31

Siedun написа:
Човека ти казва, че дк-та са имба, което си е вярно
Бате 1во,ДК (на 3.0.3) не беше имба.Ни най малко.Голяма заблуда беше,щото на 55 лвл почваха с ебати силния гиър,и общо взето дк 60 левел сцепваше всеки друг глас 5 левела над него.От там сички решиха че ДК е имба,нищо че на 80 левел не правят нищо особено.2ро дори и да е бил имба,хънтера 100% е бил повече имба от него.Тъй че няма нищо учудващо деиствително да е убил 3 дк-та ако са били лвл 70+.

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 11 Фев 2009 17:10

Jorix написа:
хънтера 100% е бил повече имба от него.
Хахахахахаахахаха, да, да, 2% от арена отборите в топ 100 имат хънтър.. или беше по-малко.

Моля, дечицата, които плачат, защото голямото червено коте ги яде, да не коментират :(

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com