Заглавие: Re: F.E.A.R. 2 - Project Origin
Подкарах я на макс , но графиката не ме очарова ... Твърде напомня на старата . Страшната част ми беше досадна - да намеря от къде да мина се изнервих даже . Толкова грозен дизайн на нивата , толкова еднотипен . 2 кенефа изглеждащи по един и същи начин с подредени в тях отломки по един и същи ... е айде сега ! Робота беше скучен и скован - като ви четох отзивите очаквах нещо уникално а то ... Изтрепешщ 10 воийника и 3 робота и айдее . Насред нищото ти изписва че е свършило. То това и 15 минути игра нямаше ! Иначе имаше няколко интересни похвата , които бяха добре реализирани - отломките със седалките , които имат изглед към улицата , който изведнъж се променя на мрачна и кървава картина , вагона на метрото , който изведнъж все едно се понася насред болния свят на оная дет те гонеше ... Интересни идеи , но не бяха толкова плашещи колкото интригуващи по свой начин . Насилието е глупаво реализирано - кръвта е по-глупава от всякога. На първия ми харесваше повече-тук се разпръсква много глупаво и нереално . Играта обаче не е разтоварваща , а изнервяща с зле реализираните си идеи .За демото оценката ми 5/10 "
Графика 8/10
Звук 4/10
Геймплей 3/10
Похвално е че не иска много ресурс за да се подкара , наистина е лека
Не съм виждал толкова добре оптимизирана игра от бая време
Това е за сега от мен .