Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какво мислите за идеята

Да    75%  75%  [ 40 ]
 Не    25%  25%  [ 13 ]
Общо гласове : 53
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Групов мейл до pisma@pcmania.bg по случай края на списанието
Публикувано на: 06 Фев 2009 11:17

Имам първите 10ина броя, след това спрях да го купувам... от години се информирам за тези неща само онлайн, много по-удобно е, наистина е много по-добър вариант. Остава и изпълнението да е добро, че няколкото други български напъна за нещо подобно са жалка картинка. Ще чакаме нещо на световно ниво :D

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 06 Фев 2009 11:38

Не искам да съм като черна станция, но такъв сайт има от години- games.bg. Постижение на РС Мания е че се задържа на книжния пазар толкова време, докато конкурентният Gamer's Workshop отиде на онлайн сцената преди около година (ако не и повече). Реално погледнато РС Мания сега правят същото.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 06 Фев 2009 12:18

Andrey358 написа:
Не искам да съм като черна станция, но такъв сайт има от години- games.bg. Постижение на РС Мания е че се задържа на книжния пазар толкова време, докато конкурентният Gamer's Workshop отиде на онлайн сцената преди около година (ако не и повече). Реално погледнато РС Мания сега правят същото.

Всъщност, в лека грешка си.

Истинските автори от Геймърс Уъркшоп си направиха друг сайт http://www.forplay.bg/index.php/forplay_site, а Геймс.бг просто западна окончателно, защото се поддържа от един-двама новобранци.

Иначе - по темата: аз също имам какво да кажа за списанието, така че много се радвам на идеята.

Вярвам, че пичовете ще направят най-добрият сайт за игри в България, просто защото винаги са изпълнявали обещанията си, за разлика от конкуренцията. Макар и никога да не съм смятал стилът и имформативността на PC Mania за връх, аз вярвам в професионализма им. Няма как да не си сериозен и да се задържиш толкова дълго време на пазара. А ако не се бъркам PCM е най-дълго просъществувалото списание за видеоигри у нас, нали така (по дяволите, почти единайсет години!)?

Щом са обещали, че ще направят нещо, няма причина да не вярвам в успеха им. Отделен е въпросът, че другите не-хард фенове може би ще бъдат отблъснати от идеята за преминаване в онлайн формат. Аз лично си купувам PCM от онзи юнски брой от 2004-та с Хитмен на корицата (след това си намерих и по-стари). И оттогава не съм изпускал брой. Не толкова заради информацията, която получавам, колкото от чисто любопитство как ще се развие първото ми списание. Да, на мен също PCM ми беше първата след Мики Маус :oops: Преживях достатъчно промени покрай тази медия, за да мога да се привържа към нея и да я купувам по-скоро по навик, отколкото поради някаква нужда.

Пожелавам на екипа успех в изпълняването на доста амбициозната им задача и знам, че аз ще продължа да чета PCM в новия й формат. Съжалявам само, че не успях да проведа кореспонденция със Сашо Бойчев навремето - дали поради мързел или липса на някаква интересна тема, така и не му драснах нищо :(

Надявам се марката PC Mania да продължи да е такава емблема за гейминг в България, каквато беше и преди.

Поздрави,
Моридин

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2009 12:55

Бих искал да кажа, че не съм от rly true-феновете тук, но с интерес следях броевете докато само игри ми се въртяха в играта. Ще ми се да бях продължил да го следя ама вятъра ме отвя в друга посока. От първия ми брой, който си закупих, когато бях хлапе до последния винаги съм чел с интерес написаното от екипа на PC Mania. Ще повторя много хора като кажа , че това списание от почти 11 години не е слизало от книжния пазар и няма кой да го надмине. И с право, хората си вършат чудесно работата и наистина е тъжно и носталгично, че няма да го има вече списанието по вестникарските бутки. Първия ми уеб-сайт, който посетих, когато ми прокараха интернет беше PC Мania и ако не от списанието, то от уеб-страницата следя информацията относно игри,пачове,отлагания на дати и прочие.
Искрено се надявам онлайн списанието да бъде също толкова грабващо и интересно, колкото хартиеното, че защо не и по-хубаво.
Успех на всички от екипа с това ново начинание и благодаря за осигуреното приятно време, прекарано над кориците на PC Mania.
Поздрави Mad Hatter (Влади)

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 06 Фев 2009 13:26

Ако не беше форумът на PCMania, никога нямаше да открия сродни другари( гор, лолита и Япония). Евала!

~The Chameleon

--

:D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Публикувано на: 06 Фев 2009 14:24

Ще ми е трудно, но ще го преживея. Обичам ви PCmania!!!
Ваш
WidowmakeR

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2009 15:10

Последния брои е задължителен да го имам. Така ще имам началото и края като един истински фен на списанието. Жалко наистина, но така е правилно хартиените списания нямат бъдеще. Ще си дуржа списанията за да си спомням с носталгия отминалите години. Какво да се прави никой неможе да спре времето. Вие завинаги ще останете в сърцата ни.

Профил

Публикувано на: 06 Фев 2009 15:27

Събирах го преди доста време отдавна не съм го купувал ама помня как Бойчев хранеше хората :Д

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 06 Фев 2009 15:31

Ето моите няколко реда за писмото.

Скъпо списание! Днес идва един мой много близък приятел в София.С него ще се видя утре - и вместо да бръмча в поредното задимено кафенце на швепсче или някоя полуалхколохна боза, аз ще се събера с този човек и ще пием като бели хора с приятелски погледи, забавни шеги и хубава музика.Каква връзка има това с вас?Има, защото ако не беше това списание и вашият прекрасен форум аз нямаше да познавам този човек.Благодаря ви за това и за милионите страхотно написани редове, които съм чел от списанието ви!Пожелавам ви огромен онлайн успех
Squiz

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2009 16:18

И аз не си го взимам от години, но и аз го взимах в продължение на дълги години и ще е жалко да го няма на хартиен носител.

Профил

Публикувано на: 06 Фев 2009 16:44

Да драсна и аз няколко реда.

Следя списанието от Март 2004 година, и оттогава не съм пропуснал нито брой. PC Mania претърпя много промени през годините, и всички бяха за добро. Винаги ми е правил впечатление професионализмът на хората, стоящи зад статиите, техният несекващ хумор и оптимизъм. Онлайн преходът беше само въпрос на време. Пожелавам ви всичко най-добро и успех в бъдещите ви начинания!

Ваш верен фен,
†Soul Hunter†

Малко пресилено излезе, но карай. Казах каквото ми е на душата. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2009 17:21

Следя списанието от 2003 г. и нямам изпуснат брой оттогава. С чиста съвест бих казал, че е най-доброто за игри из БГ пространството. Определено ще ми липсва хартиения вариант на списанието, но се надявам, че промяната ще е за добро. Пожелавам ви много успехи завбъдеще.

Ваш верен фен,
Der Meister

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2009 18:14

Краят винаги е тъжен. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Профил

Аватар
В момента играе: На борсата!
Публикувано на: 06 Фев 2009 18:26

Shock. И ужас. Но и логика.. онлайн нещата вече стават по-достъпни от "аналоговите носители" (самоцитирам се при последния опит да си купя химикалка в книжарницата на НБУ, довело до неистов смях служителката вътре и трите колежки зад мен на опашката). Другият брой ще се купи, дори само заради сантименталната му стойност. А на Дидо две неща:
1. Честита книжка бе, парцал. Леко и безаварийно, и тук-там по някоя знойна мома на седалката до теб ;Р
2. Евала за идеята. Ако големите шефове на потъващия хартиен кораб решат да вмъкат страница-две с "Форумна любов", то това ще бъде един голям реверанс към феновете, много от които се изявяват и тук - виртуално (:

Та, a bit difficult that, but..

Благодарение на вас навлязох в обширния свят на технологиите и PC-индустрията още през далечната 1998-ма.. Сега, 10 години по-късно, следвам компютри и не мога да си представя друг развой на нещата. Май ви дължа благодарност ;) Така че.. благодаря!
А колкото до промяната на 'средата', то нека тя бъде за добро! И да се радвате на много хитвания на сайта, верни фенове, отдаден колектив и поводи за статии! Само напред, PCM!

Фен преди, фен сега, фен за в бъдеще,

KNSpirit

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2009 18:47

Хора, благодарим за подкрепата! Тя ни е нужна.

В крайна сметка PC Mania е съдържание, а не хартия. Няма драма. Проблем може да има за печатницата, но тя е една добра печатница и ще си намери какво да прави. Ние просто сменяме старата хартиена платформата, с нова много по-удобна. Няма да бъдете разочаровани от сайта. Той ще съдържа редица иновации за българското уеб пространство, а някои нямат и световен аналог. Както вече казах - влизаме с двеста. Тa това е PC Mania 8)

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 06 Фев 2009 18:57

Шейд написа:
С вас проспах младините си

Купувах си списанието от 2001 до 2005, няколко броя от 2006 имам. И преди вас се интересувах от игри, компове, фентъзи... не сте ме оформили много. Но определено щях да заеба горните неща и да се занимавам много по-сериозно с окономика, ако не беше Списанието, хората от него и Форума Ви. Та ме измъкнахте от офиса ми на 102 етаж и сега ще поправям компютри в мазето на блок в прадградията. Благодаря, за което!

Профил

Аватар
В момента играе: Diablo 2:Lord Of Destruction
Публикувано на: 06 Фев 2009 19:26

No comment за идеята.Дори само от 3 години да следя списанието не мога да го приема.Тея хора какво искат:да ни изгорят очите докато сме забили поглед в Писма :shock:

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 06 Фев 2009 22:13

Ахахааха... доста подъл маркетинг трик ще е, ако последният брой на PC MANIA не се окаже последен :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 07 Фев 2009 02:27

Дори и последен да е аз пак няма да си го купя. Както и да е. Аз си копувах PC Mania редовно между 2000 и 2004 година. Накрая просто разбвах че авторите няма да послшат феновете и ... И аз бях голям фен, но ... Имам въпрос. Безплатно ли ще е списанието ???

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 07 Фев 2009 02:39

Аз отдавна не съм си вземал, но определено ще имам последния брой! :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com