28 Дек 2006 16:12 Мнения: 49 Местоположение: Free run city
В момента играе: The Witcher
Заглавие: Кой е разбойника на аватара ми?
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:38
Идеи?
___________________________________ Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
___________________________________ The World Is Yours...
moonyy
28 Дек 2006 16:12 Мнения: 49 Местоположение: Free run city
В момента играе: The Witcher
Заглавие: Re: Кой е разбойника на аватара ми?
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:50
Не, мисля че е Клийв някой си.
___________________________________ Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
Малко ми прилича на Джудеу от Бърсърк, но не е той.
Edit: Героя се казва Clive и е от Suikoden сериите.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Existence
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие: Re: Кой е разбойника на аватара ми?
Публикувано на: 29 Яну 2009 08:25
Ашигару? Честно ли?
И доколкото знам аватара е от галерията, не го е "въвел" той.
Ееех, добрия стар Ашаман... както каза едно време в отговор на СМС за рождения си ден - "Да бе - докат се усетиш и си в гроба".
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения