Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Защо пиратстваме?
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:13

е че по-големи цигани от близард къде бе :lol: :lol: :lol:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:15

Abendmann написа:
Jorix написа:
Бате има и хора дето с честен труд изкарват и 20000+ (некои изкарват и повече ама те вече малко или ного са се възползвали от някоя нечиста далавера).Тоя твоя пример беше малко неуместен.

и неуместното му е ... ?
Ми се 1 1000 лева заплата са много

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:16

Йорикс сравнявам тези 1000 със 500-те за които Андрей говори.

Всъщност проблема не е в парите ,а в манталитета.
Както е казал шопът : "И 1 стотинка да е бензина па ше го крадем"

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:40

Щом те са се отказали от българския пазар защо аз да си купувам тъпите им игри? Наште дори българите неги уважават камоли някои в чужбина. Можеби наистина ще спечелят повече с тази политика, но мен по този начин няма как да ме метнат да си купа простите им игри

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:41

е 8 в геймспот за без пари не се дава току така, нали се сещаш :lol:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:44

8 геи с потник

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:45

ама и с $

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:47

геи$

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:51

$$$

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 28 Яну 2009 22:52

iddqd написа:
Щом те са се отказали от българския пазар защо аз да си купувам тъпите им игри? Наще дори българите неги уважават камоли някои в чужбина. Можеби наистина ще спечелят повече с тази политика, но мен по този начин няма как да ме метнат да си купа простите им игри

Ти си най-слабоумния човек в този форум. И все пак съм тръгнал да ти обяснявам...
Защо са се отказали от българския пазар? Защото им е по-лесно да пробият в чужбина, при по-голямата конкуренция? Кретен. Отказали са се заради такива като теб, които не са купували. Защото според манталитета ви щом е българско, значи не струва. Защо да купим нещо, което някой си българин е създал, като можем да изтеглим безплатно всеки боклук на някоя мейнстрийм компания?

Славни бяха времената, в които Тzar лъщеше на на десктопа на всеки компютър във почти всеки компютърен клуб...

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:21

Българска игра бих си купил, както си купувам всеки излязъл български комикс примерно, самоче до сега не се е появила такава игра която да ме зариби. Цар например не ме кефи, а тя май е най-известната.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:24

Е какво му е на родното гейм индустрия бе. Цар си беше велика игра и все още има моменти , в които си я взимам на заем за малко от замунда и пак я играя :) Изключителна игра.
Сега в момента чакам да почнат да пускат леко по леко първия български ММОR (Масов мултиплейр онлайн рейсър -> RacingBG) и си признавам, когато излезе официално (дано и ако) ще си я купя :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:27

The Grim Reaper имам над 100 оригинални заглавия предполагам доста повече от теб така че вместо да флудиш по енерция по добре си бии 1 чекия по енерция по добре ще ти се отрази на лабилната ти психика

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:28

Mad Hatter написа:
Е какво му е на родното гейм индустрия бе. Цар си беше велика игра и все още има моменти , в които си я взимам на заем за малко от замунда и пак я играя :) Изключителна игра.
Сега в момента чакам да почнат да пускат леко по леко първия български ММОR (Масов мултиплейр онлайн рейсър -> RacingBG) и си признавам, когато излезе официално (дано и ако) ще си я купя :)

За РейсингБГ имах огромни очаквания! Пресъздадената София (което после се оказа, че няма да е София, а наподобяващ нея град) с панелките, контейнерите по улиците, разцепеният асфалт и т.н. :) Колите, че няма да са лицензирани мога да го преглътна, но концепцията на играта е уникална!
Само че меракът почна да ми умира - чакаме една бета дето е "почти готова" от месец Март. Верно, разбирам че разработчиците са двама заети студенти, но чак се чудя дали някога ще успеят да я завършат...

А иначе тя май щеше да бъде безплатна, като само трябваше да пратиш смс, за да играеш на сървъра (поне така си спомням, може да го променили това)

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:34

вие нали се сещате че вече има достатъчно промити мозъци по света, живеещи с идеята че като теглят пиратски софтуер все едно убиват дете ? дивелъпърите без пари няма да останат, като си купят 500 000 души играта боли ги фара че още 5 млн. ще си я изтеглят за без пари. отдавна да бяха спрели всички ако не беше преценена цялата работа до най-малката подробност :lol: :lol: :lol:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:37

Jay Kay написа:
За РейсингБГ имах огромни очаквания! Пресъздадената София (което после се оказа, че няма да е София, а наподобяващ нея град) с панелките, контейнерите по улиците, разцепеният асфалт и т.н. :) Колите, че няма да са лицензирани мога да го преглътна, но концепцията на играта е уникална!
Само че меракът почна да ми умира - чакаме една бета дето е "почти готова" от месец Март. Верно, разбирам че разработчиците са двама заети студенти, но чак се чудя дали някога ще успеят да я завършат...

А иначе тя май щеше да бъде безплатна, като само трябваше да пратиш смс, за да играеш на сървъра (поне така си спомням, може да го променили това)

Аз се познавам и с двмата разработчици и си поговорих за някои неща преди около 1 месец 2 , и факта е че бета по всяка вероятност ще бъде пусната февруари месец :) А играта много скоро след пускането на бетата , просто вече парите ги притискат времето и всичко няма избор :)

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:38

I_Hate_Noise написа:
вие нали се сещате че вече има достатъчно промити мозъци по света, живеещи с идеята че като теглят пиратски софтуер все едно убиват дете ? дивелъпърите без пари няма да останат, като си купят 500 000 души играта боли ги фара че още 5 млн. ще си я изтеглят за без пари. отдавна да бяха спрели всички ако не беше преценена цялата работа до най-малката подробност :lol: :lol: :lol:
Именно това, че тук в България (сигурно и други страни на нашето дередже) пиратството е толкова разпространено, не значи че на запад нещата стоят по този начин.

@Mad Hatter ДАЛ ГОСПОД! Вече нямам търпение ^^

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:49

Просто няма определени правила кое е позволено кое забранено кое е пиратвсо коя игра музика може да се запсива кои фаил е нелегален и тн щом това се случва и никои неможе нищо да направи немогат да те арестуват че джиткаш пираски дуум применро тогава кв е проблема вместо да се занимават глупости по добре да се борят с убиците изнасилвачите наркодиларите и тем подобни дрее ми на гъза за софтуерното пиратсво. Всъщост дреме ми защото съм му фен и се форде с това :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:52

High_voltage написа:
И накрая игрите. Кой би подозирал, че именно този отрасъл ще предизвика най-много спорове. It's just a game! :D Е, добре де.
Мисля че наистина заслужаващите си игри не остават незабелязани. Кажете ми пример за една наистина стойностна игра, чийто разработчик е дал фира поради ниски приходи.

Freelancer ;)

Ако изкарвам достатъчно пари, че да ми остават да си бриша гъзо с тях - ще си купувам игри. Иначе - шанса е точно нула. Така или иначе играя игри от дъжд на вятър и ми писват адски бързо. И ся ше ми кажете да дам 70 лева за няква игра и след 2 седмици като ми втръсне на чушката да събира прах на рафта с дискове. Ахахах. Баш.

@iddqd
Въпроса е принципен. Никой не се кефи като се възползват от труда му безплатно.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 28 Яну 2009 23:53

iddqd написа:
Просто няма определени правила кое е позволено кое забранено кое е пиратвсо коя игра музика може да се запсива кои фаил е нелегален и тн щом това се случва и никои неможе нищо да направи немогат да те арестуват че джиткаш пираски дуум применро тогава кв е проблема вместо да се занимават глупости по добре да се борят с убиците изнасилвачите наркодиларите и тем подобни дрее ми на гъза за софтуерното пиратсво. Всъщост дреме ми защото съм му фен и се форде с това :rockon:

Гордееш ли се с цялата една точка, която сложи в поста си?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com