ПП: Да живее нуубществото.
ПП2: FOR THE WHORDEEE
Penny написа:ave isus e pokemon ve
И да се вкарваш в некви филми.Till Lindemann написа:тъкмо си викам скъсах с гаджето свободен съм, пък то кво смс ми се извинява
викам си дали да и дам втори шанс
и тъй пазарим си веселим се, пак почнах да взимам химии

Вземи на мен една такава,че моята някой я забравих под чина в училище,и някой я е откраднал:Till Lindemann написа:пак почнах да взимам химии

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

вкарай й една патка, баремчовeк написа:Котката ми се беше изпикала на дрехите и я спуках от бой и сега само ми се мазни.![]()

+1Brain написа:Скъсан и по математика заедно с 99 процента от групата!!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Че и на училище си ходиш когато искаш. :ДМорт написа:Става по-лошо. Ходиш когато си искаш

разни съученици, дето ходят на зип по математика ми показаха, че всъщност можело да се дели на нулаBrain написа:Висша математика ILeviathan написа:
+1ква математика ?
а как е бе? :Д ето утре искам да ходя и ще ходя.@човек, не е точно така