А, значи играта няма право на история, защото ти така казвашiddqd написа:Просто ги е страх да играят срещу мен защото знаят, че ще загубят. Иначе на проказки и да оправят правописни грешки много ги бива. Но уви това не е тема по български език, а тема за уархамър доу 2 и коментари от типа на какво общо има доу с уархамър вселената или пъкса чист флууд в темата.Не пред всяко "че" се слага запетая !
Warhammer: 40,000 Dawn of War II
-
Steel
- Обратна връзка:
Re: Warhammer: 40,000 Dawn of War II
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
в крайна сметка хаос ще има в експанжън следващ , тъй ли ? 
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
абе някви хора дето незнаят за кво ста дума ми реват няма хаос няма хаос. Бате то няма да има сгарди да стоиш ти за хаос ми ревеш според мен сгардите да доста по важни от хаоса хахах
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Ааа значи е по-важно да имаш сграда,отколкото войници.Ма ти си много умен бе.
"There is no path as wicked as that of the righteous"
ми аре играй старкрафт без да строиш кат си добър
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Айде да ти играя на Ground Control 2, 1 сграда няма да построя и ще те смачкам ?
аре да ти играя тетрис
аре де :Д
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
iddqd написа:ми аре играй старкрафт без да строиш кат си добър
Абе на 2/3 от кампаниите не строя.И пак побеждавам.Как ли?
"There is no path as wicked as that of the righteous"
кампаниите са за ламери
iddqd , ти си деба нервещото пешлеменце недоклатено ! Колко са ти годинките ве !
колко ти е диаметара на дупката на гъза?
- bgKommando
- Обратна връзка:
Нима е възможно скоро да играеме Dawn of War IIDawn of War II е златна
THQ и Relic Entertainment съобщиха, че Warhammer: 40,000 Dawn of War II е златна и ще излезе на пазра съвсем скоро. Точно на 19 февруари.
Продължението на тяхната брутална фантастична стратегия в реално време ще се захранва от Essence Engine 2.0, което само по себе си означава, че ще изглежда великолепно, и ще предложи нелинейни солови мисии и изцяло кооперативна мултиплейър кампания.
Повече информация за нея очаквайте съвсем скоро.
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Мноо е зле играта просто. Уникално зле. Осраха Dow френчайза по невероятен начин. Строене няма, тактиката е до 3 юнита да разбереш кои са добри и това е. машините са жалки нищо общо с реализма на CoH. И не играта няма нищо общо със CoH във никой аспект. Нито чувалчета с песък ни танк трапове нито нормален лимит нито сгради както си има в CoH нито нищо. Тиранида говори като педал. вади си юнитите от земята WTF ???? Във всички армии си избираш 1 герой ??????? WTF искат да ме убедят че форс командър не е нужен на земята, аптекаря е просто нормален юнит и не би трябвало изобщо да е там като герой а като чойс за д в скуод. Либрериън няма , чаплейн няма 10 юнита има на раса без отново кьорава сграда което е абсурд и такива игри омръзват за 1 месец макс. World at War е позната на всички, велика да 10-та в геймспот или що ли но омръзва за 1 месец нищо ново не правиш в нея. Стратегия без строене е дупка просто. Да го бяха направили като Coh поне да еба а не някакаъв боламач със юнити и то маллоумно направени.
Единият има аватар другият няма LR няма Скуигот и т.н или се опитват да ми кажат че аватара е по силата на предатър и кила кан ? Просот смешно. Юнитите са толквоа малко и зле подбрани ,че няма на къде.
Затвориха форумите на Dow 2 заради хилядите оплаквания на феновете рекордно изтегляне на преордъри се отчита заради тоталният им провал на тея келеши.
И единственото което остава е и SC феновете да ни се изсмят както е редно и да ходиме си играеме нещо друго.
Срам и позор това е след 2 дена игра по 8 часа горе долу на ден лично ревю.
Дори в спота им е 8 оценката или нещо даже на 7 трябва да я свалят за да бъде average друго не заслужава за съжаление. Като огромен фен на Dow 1 и на френчайза като цяло и собственик на ТТ армия мога да кажа ,че това е Pathetic.
Със добавка ,че е тактически недорасляк, 1 база юнити само от нея без оф мап подпрепленя без оф-мап потдръжка каквато ида била. Веднъж махнат ли ви армията или докопат лисе до базата ти край умрел си по-добре лефтвай а не чакай смешно коравата сграда да пдне 1 час и да не можеш да извадиш 1 юнит шот го разпарчетосват веднага. Жалко, жалко.
Дори GC2 е по-добра от него. Нямам думи
Ето човека е дал перфектно ревю изгледайте му 2-та клипа :
1. http://www.youtube.com/watch?v=ALgKd8-qWjQ
2. http://www.youtube.com/watch?v=40Uao7cI ... annel_page
Единият има аватар другият няма LR няма Скуигот и т.н или се опитват да ми кажат че аватара е по силата на предатър и кила кан ? Просот смешно. Юнитите са толквоа малко и зле подбрани ,че няма на къде.
Затвориха форумите на Dow 2 заради хилядите оплаквания на феновете рекордно изтегляне на преордъри се отчита заради тоталният им провал на тея келеши.
И единственото което остава е и SC феновете да ни се изсмят както е редно и да ходиме си играеме нещо друго.
Срам и позор това е след 2 дена игра по 8 часа горе долу на ден лично ревю.
Дори в спота им е 8 оценката или нещо даже на 7 трябва да я свалят за да бъде average друго не заслужава за съжаление. Като огромен фен на Dow 1 и на френчайза като цяло и собственик на ТТ армия мога да кажа ,че това е Pathetic.
Със добавка ,че е тактически недорасляк, 1 база юнити само от нея без оф мап подпрепленя без оф-мап потдръжка каквато ида била. Веднъж махнат ли ви армията или докопат лисе до базата ти край умрел си по-добре лефтвай а не чакай смешно коравата сграда да пдне 1 час и да не можеш да извадиш 1 юнит шот го разпарчетосват веднага. Жалко, жалко.
Дори GC2 е по-добра от него. Нямам думи
Ето човека е дал перфектно ревю изгледайте му 2-та клипа :
1. http://www.youtube.com/watch?v=ALgKd8-qWjQ
2. http://www.youtube.com/watch?v=40Uao7cI ... annel_page
Възлагах й доста надежди , но тия просто са се оляли ! Мама им !!! Да не строиш , да имаш 1 сграда ! Не, няма на къде просто ! Направо по-добре да няма нито една сграда,баси ! То защо да стои и да грози ! DoW си беше много добра, изкефи ме , жалко че не съм я играл онлайн ... Имаше голяма разнообразие от корено различни стилове на бой . Всички раси бяха толкова крайни и болни
Обаче това което видях определено ме ядосва !
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
To tova kato Company of Heroes ;D
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- bgKommando
- Обратна връзка:
Боже само да те чуе идияд и ще ти стане зле, че изобщо си писал поста!Van Zan написа:...
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Яко мазало,мда