Здравейте...Та пак се зарибих на ГТА:СА...И пак забих на същата мисия дето забивам почти винаги
Въпросната мисия е при Big Smoke.Wrong side of the tracks се казва мисля.В нея трябва да натоваря дебелогъзата чернилка на един мотор и да преследвам влаг в/у койо има четри еспаньола...Идеята е тоя да ги убие преди да стигнем 2-рия град...Обаче некадърният негър не може да ги уцели чудо да стане...1 остава винаги и влака заминава ;(
Та молбата ми е някой може ли да ми даде сейв в който тази мисия е мината...Да не е някаде много напред, че не искам да губя от играта..Само тази мисия по-възможност ;].Мерси предварително
GTA:SA save :]
GTA:SA save :]
The World Is Yours...
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Re: GTA:SA save :]
чакай да се разрова из дъното на хардиска ми може и да го намеря щото изтрих играта ама си пазя сейфовете
"There is no path as wicked as that of the righteous"
- krriiissss
- В момента играе: Grand Theft Auto: Vice City
Кър написа:Здравейте...Та пак се зарибих на ГТА:СА...И пак забих на същата мисия дето забивам почти винаги
Въпросната мисия е при Big Smoke.Wrong side of the tracks се казва мисля.В нея трябва да натоваря дебелогъзата чернилка на един мотор и да преследвам влаг в/у койо има четри еспаньола...Идеята е тоя да ги убие преди да стигнем 2-рия град...Обаче некадърният негър не може да ги уцели чудо да стане...1 остава винаги и влака заминава ;(
Та молбата ми е някой може ли да ми даде сейв в който тази мисия е мината...Да не е някаде много напред, че не искам да губя от играта..Само тази мисия по-възможност ;].Мерси предварително
И досега не си превъртал:GTA-SA???
Шефо написа:бате тебе май са те правили двойка негри педали у психодиспансера на раднево
Мисията е много лесна,карай по-далече от влака и няма да имаш проблем !
Аз не съм я играл?krriiissss написа:Кър написа:Здравейте...Та пак се зарибих на ГТА:СА...И пак забих на същата мисия дето забивам почти винаги
И досега не си превъртал:GTA-SA???