Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Чалга ли е живота ви?

ДА    18%  18%  [ 10 ]
 НЕ    32%  32%  [ 18 ]
 България не е кенеф!    9%  9%  [ 5 ]
 Айде на протеста!    14%  14%  [ 8 ]
 Аз съм педофил!    7%  7%  [ 4 ]
 Имам Японско гражданство!    20%  20%  [ 11 ]
Общо гласове : 56
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Чалга ли е живота ви?
Публикувано на: 17 Яну 2009 00:17

Кър написа:
пернишка регистрация+часовник Q&Q?

И едната ръка облегната на прозореца?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 00:56

Човека е много странно същество... Винаги ще намери нещо с което да се дели от другите себеподобни. Деление на религиозна основа, деление на расова основа, а във времена на мир почнахме да се делиме и по любими стилове в музиката. Явно това е присъщо на хората (или по-точно на българите).

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 01:01

бая си тъп и ти - с негри ебеш ли се в гъза, за да не се различаваш от педалите ?

Профил

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 17 Яну 2009 01:05

Jorix написа:
Са метълите ше ме извянват ама не може да не признаете че метъла не е стил за всеки. Аз принципно слушам от време на време някои по лек метъл,ама стилове от типа на дет,траш и другите хардкор стилове определено не са за всяко ухо.Докато чалгата със своя лек ритъм и светъл текст не мога да разбера кво има да не му понесеш.Са не говоря за циганиите говоря за по-модерната чалга (поп-фолк както му викат).

Епизод пяха на учителския протест, пред поне 10 000 души, събрани не на принципа на музикалния вкус; и, доколкото се виждаше, нямаше недоволни. Без да се навлиза в спорове "за" и "против" Епизод, доколкото те по някакъв начин влизат под шапката "метъл", от горе казаното твоят аргумент за "стил за всеки" се разклаща. Има и по-силни примери, които не включвам, защото са гранични случаи. Та, недей да обобщаваш.

Относно чалгата, в нарастващ ред на неприязън:

"Лек ритъм" - аз лично с него свързвам някаква странна, както казват по-горните - "ориенталска" свирня, която ми е неприятна, тъй като веднага свързвам с него едни зрително отвращаващи картини на друсани задници и гръдни кошове, без оглед на пола - "кючеци", "гюбеци", не им знам терминологията. Не считам, че те могат да минат за "танци", каквото и да казват покрай разни програми за световното културно наследство. Тази "ориенталска" свирня, освен това, бива натрапвана в неоправдан мащаб, и е съвсем нормално да предизвика съпротива у тези, на които не им понася. А в случаите, в които това определение за музиката не важи, то тя е нещо доста безцветно - доколкото чух покрай бившите съквартиранти, които два месеца и половина ми натрапваха такива шедьоври.

"Светъл текст" - тук в едни случаи си прав, само ако предефинираш "светъл" на "низък и просташки", а в други си противоречиш. Първите са болшинство, примерите за тях са много и навсякъде. Те са основна причина чалгата да бъде смятана за музика на простите хора (прости не в смисъл на "простолюдие"), те ме отвращават, както и техните поддръжници. Към вторите спадат неща от сорта на "как боли" и всичко по маската "*изостави*". Не е прав онзи, дето каза, че текстът няма значение.

А това, което ме вбесява, е , че голяма част от това се тиражира като "поп-фолк", и накратко "фолк". Не съм забелязал чалгата да прави никаква връзка с битието на народа, с неговото самосъзнание, творчество, идеали (не разглеждам най-новото време), и тъй нататък, та даже и с неговите музикални инструменти. А "фолк" ще рече "народ", или "фолклор" - културата и наследството на народа. Ако допуснем, че тия ми наблюдения са верни, то чалгата няма НИЩО общо с фолка в истинския смисъл на думата, и можем да `и кажем "фолк" само дотолкова, доколкото е свързана с днешния народ - ама то тогава и Music Idol е фолк. Ако пък приемем, че "фолк" се отнася до фолклора, ама на някой друг народ, както бе наречен, "ориенталски" - ами в такъв случай да вървят да се, без извинение, шибат тези, дето го творят и ли превъзнасят.

За вероятните желаещи да спорят: четете внимателно, следвайте неясната подредба на текста, съотнасяйте с цитата и тогава се карайте.
По чалга-сборища не одим.

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 01:11

Момчета - как да ви го кажем.
На коледа танцувах на чалга и кючеци.
Да не си помислите че съм "wanna-be метъл". :lol:
Аз си слушам и свиря моите песни и неща, но пък не искам да си губя кефа заради предрасъдъци.
Няколко пъти пуснаха 2-3 rock& roll-а и тогава се раздавах на дансинга най-много.
Извод : Танцувам на музика, Раздавам се на макс на музика, която харесвам.
Пък и често да кажа това беше добър начин да огледам момичетата по-отблизо. :lol:
Хранете ме колкото искате - танцувам на кючеци и чалга само когато е много специален случай.
Пък за слушане - блус, рок и метъл.Това си харесва за слушане.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 17 Яну 2009 09:37

mcmlxxxvi написа:
която ми е неприятна, тъй като веднага свързвам с него едни зрително отвращаващи картини на друсани задници и гръдни кошове,

Останалата част от поста ти няма да я коментирам, щото може да намерим допирни точки в мненията, а и не ми се спори за глупости, но като някой каже нещо за горното просто почвам да се чувствам странно.

Добре, да му еба майката, ако момичето, дето друса кючек не е дебело и грозно, какво отвращаващо намираш? Извинявай, ама ти педераст ли си, та едно стегнато дупе и цици те отвращават? Имам чувството, че много хора в тоя форум, за да не излезнат "примитивни, повърхностни и низши" се опитват да отрекат човешкото в себе си и да се изкарат едва ли не импотентни и по-католици от папата що се отнася за сексуални увлечения към "курвички" .Според мен погледът на всяко едно нормално момче би трябвало да бъде привлечен от привлектелни женски задни части, особено когато те демонстративно се връткат.Не говоря за харесване на самото момиче или нещо такова - говоря просто за няколкото секунди поглед към дупето, и после продължаване с чашата с водка...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 10:01

Когато една мома не може да предложи нищо друго, тя залага на това да те заинтригува с цици и гъз. Ще си кажеш ''тая е ебати курвата'', нали ... Чалгата залага на същото - набутва цици и гъзове, защото така най-лесно ще спечели всички, които ''не отричат човешкото ( долното ) в себе си''. Нещата опират до елементарен морал и естетика, колкото и тъпо да звучи изпод мойте пръсти :P

Май нищо не казах, карай ...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 10:12

Кире, май не си дочел...

Код:
Не говоря за харесване на самото момиче или нещо такова - говоря просто за няколкото секунди поглед към дупето, и после продължаване с чашата с водка...

Изобщо не става въпрос за това какво може да ти предложи момата - става въпрос просто за наслаждаването на младото красиво тяло, докато се опитва да те привлече.Това е.Няма нищо неморално да гледаш хубави дупета, нали? :shock:

Иначе жената може и да предложи безкрайна тъпота понякога - а забавно става, когато някой точно това търсят в едно момиче :lol: Както казва един познат - "Търся тъпа жена, за да не се усеща когато и кръшкам с други" :13:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 10:59

Squiz написа:
Кире, май не си дочел...
Изобщо не става въпрос за това какво може да ти предложи момата - става въпрос просто за наслаждаването на младото красиво тяло, докато се опитва да те привлече.Това е.Няма нищо неморално да гледаш хубави дупета, нали? :shock:

Добре прав си.Няма нищо лошо да видиш едно хубаво дупе или едини хубави стегнати женски гърди.Но при Чалга певиците това става малко прекалено.Там имаш едни не гърди ами бомби дето още малко ще скочат през екрана да те фраснат.Сега не знам какъв цицо ман трябва да си, за да ти хареса, но поне за мен това е неестетично.А пък за тяхните задници да не говорим.Ти виждаш един дебел гъз, който се клати само и само, за да привлече внимание.Добре да ти вече не гледаш едно хубаво дупе, а едни мазен и дебел гъз, и не мога да си го обясня как някои хора го намират за привлекателно и идеал за красотата.И това, което най ме отвръщава при чалга певиците вместо да заложат на хубав глас и смислени песни те се надяват само на "природните си дадености".Е кажи ми сега как да харесваш чалгата камоли ако не то само да смениш канала просто да се насладиш на едно "красиво тяло"!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 11:03

Говорех за момичетата, които си въртят дупетата на чалга-купон, не за чалга-певиците :wink: За тях си напълно прав...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 11:32

E да красиви са прав си.Не мога да го отреча, но ми става тъжно като се сетя, че на тези млади моми идеалат им е да имат само гърди, дупе, грим и мъже.Когато говорим ние момчетата в клас с момичетата за силиконови гърди 85% от момичетата отговарят, че въпреки сегашния си вече красив външен вид желаят да си направят пластична операция.Се едно коато получат тази операция ще станат по желани.Добре бе питам може ли човек да е толкова плитък и това да са му иделите на живота!?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 12:10

Педерасти...

P.S.Не ме ебе за фотошопа!

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 12:10

Ти си питал момичета,от това следва,че неси питал хора :) .

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 17 Яну 2009 12:12

slim_k написа:
Докато вие имате чак толко голем проблем с чалгата, чалгарчетата си живеят живота.

По голямата част от тях(нали има и някои които се осъзнават) живят от купон за купон и сега си живеят живота.На всяко контролно гледат да препишат и да си изкарат оценката, но после като някои работодател ги види ква са гола вода не ми се вярва, че ше ги наеме.Затова сега си живеят живота, но после ше съжаляват.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 12:16

Kamelot написа:
slim_k написа:
Докато вие имате чак толко голем проблем с чалгата, чалгарчетата си живеят живота.

По голямата част от тях(нали има и някои които се осъзнават) живят от купон за купон и сега си живеят живота.На всяко контролно гледат да препишат и да си изкарат оценката, но после като някои работодател ги види ква са гола вода не ми се вярва, че ше ги наеме.Затова сега си живеят живота, но после ше съжаляват.
А ти колко си сляп...Направо ми е жал за хора с жалък и ограничен живот като твоя

Профил ICQ Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 12:18

Камелотчо, ти точно колко досег си имал с пазара на труда? Тъй като по лични емпирични дани, приятелите ми, които слушат чалга взимат м/у 1.1к и 3к лева на месец.
(добре де, не са най-точните данни, шото повечето ми приятели взимат толкова, ама айде)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 17 Яну 2009 12:40

А тей, пък и метълите преписват на контролни, не само чалгарите :idea:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 17 Яну 2009 16:49

Jay Kay написа:
А тей, пък и метълите преписват на контролни, не само чалгарите :idea:

Дидо взе ли книжката бе кога ще ме возиш!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 16:50

В отговор само на постовете на Кирето - нищо против интелектуалната елевация над останалата част от обществото човеко, но на тебе не те ли кефи да ти лапат кура, още повече щом става толкова лесно с тия чалгарки дет ги описваш ? :lol: Или викаш на тебе ти тряя нещо повече за да си пъхнеш джергела в устата и ? :) И как чалгарките парадирали с цици и гъз - на някои Господ е дал едно, на други друго. Не може всички да са много умни, не може и всички да са много красиви ... Като са фалшиви и празноглави курви да не сме ги издигнали в култ ? Има разлика между "тази личност промени живота и мисленето ми" и "тая Цензура ше я сцепя от ебане" ? Да не сме педерасти майка му дееба ? А ако действително Андреа (оная русата по нагоре дето има нейна снимка) я мислиш за грозна и не би и набутал квото тряя между краката си ебати педала (само не ми се оправдавайте колко били фалшиви и гнусни, или сте педали или се правите на интересни).

Написах каквото исках и за жените, повече няма да ви тормозя. :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Яну 2009 17:14

Онази горе като е ебати яката Цензура ( Андреа на снимката ) , да не би да трябва да й слушам музиката, защото е яка Цензура, а аз не съм гей ?
А това че Господ дал на едни повече, на други по-малко , мен слабо ме грее. Мога да си преценя кое момиче си струва и предизвиква у мен интерес. Така всички други момичета, независимо колко красиви могат да бъдат ( по снимки и списания, предимно ), са в един отделен свят, който също слабо ме грее.
Като видиш на улицата момиче с гърбица и криви зъби, няма да ти се прииска да й го набуташ м/у краката. Същото е при мен ( както и при бая други хора ) нещата с тези момичета - чалгата не е кой знае какъв определящ фактор за интелекта и мирогледа на момичето, но когато тя си е тъпа патка, чалгата идва като една допълнителна гърбица :lol:

Относно лапането на курове - да, тряя ми нещо повече, съжалявам :D

Към останалите риъл лайфъри ( най-вече към Пени ) - Вие, като не-педераси и умели използвачи на женската лекота, имали ли сте си вземане-даване с някаква такава ''яка Цензура'' като от снимката, или просто не отричате ''човешкото в себе си'' ? :lol:
Щото поустването на снимки в тоя форум наистина може да значи МНОГО , но в случая излиза като ''аз съм пич, щото се кефя на яката мацка от телевизора''. :P

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com