Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Чалга ли е живота ви?

ДА    18%  18%  [ 10 ]
 НЕ    32%  32%  [ 18 ]
 България не е кенеф!    9%  9%  [ 5 ]
 Айде на протеста!    14%  14%  [ 8 ]
 Аз съм педофил!    7%  7%  [ 4 ]
 Имам Японско гражданство!    20%  20%  [ 11 ]
Общо гласове : 56
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Чалга ли е живота ви?
Публикувано на: 16 Яну 2009 15:08

така и не разбрах вечната фраза "слуша/не слуша/прави се, че (не) слуша, защото е комплексар"; никога не съм разбирал какво общо имат музиката и комплексите - аз слушам колкото любовни, прочувствени и нежни песни, толкова и такива, в които се пее как ще изнасилят майка ти и ще набият пирони в главата на баща ти, докато го ебе слон в гъза.

едит:
AlShu написа:
разчитат на разпуснатостта, безгрижието, безхаберието и елементарно задоволяване на сексуалните нужди

... и непукизма:

МОTORHEAD

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 15:14

Цитат:
така и не разбрах вечната фраза "слуша/не слуша/прави се, че (не) слуша, защото е комплексар"

Не бе, не че слуша защото е комплексар, а НЕ ПРИЗНАВА че слуша и харесва, защото е комплексар...

Това обаче според мен не важи за форум, в който всеки си плещи каквото му хрумне и не му пука за мнението на другите.

ПП Точно непукизмът е едно от нещата, които никога не е присъствало в чалгата.
Непукизмът превръща музиката на Motrohead от некъдърно изпълнен рок, в поносим рок...

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 15:23

AlShu написа:
1. Самата музика, може и да не е чак толкоз противна, ако я гледаш само откъм ноти. В случая обаче е важно и какво символизират тези гадни маанета и синкопии - ориенталщина. И то някакъв особен вид нискоразрядна балканска ориенталщина.
2. Заслушайте се в пеенето на изпълнителите и кажете с ръка на сърцето - трябва ли жените да звучат така примитивно-курвенски (защото има и изискано-курвенско поведение, но не и в чалгата), а мъжете така селяндурско-цигански? За мен е очевидно за какъв тип публика е предназначено това преправяне.
3. Най-противното в чалгата е, че насила ти я пробутват за щяло и нещяло, било на Нова година по телевизията, било в автобуса...Индивидите, които я харесват явно държат да ти я наврат насила в лицето.
Наскоро се возих в едно такси - шофьорът беше надул някъква ах-каща и ох-каща чалгарка. По едно време самият той почна да ах-ка, ох-ка и мучи в ритъм с изпълнителката. Стана ми гадно, очаквах едва ли не, да си разкопчае панталоните и да почне да мастурбира. Бляххх.
4. Защо като ултимативен аргумент ЗА чалгата се смята дегредатщината в метъла.
Да деградатщина има, но само на ниво примитивно желание за сила. Какво е по-деградатско: желанието за групов оргазъм с дърта тлъста чалгарка или желанието да си неестествено силен, неуязвим а противниците ти да гният в адски мъки?
Колкото и да е приминтивен метъла - той разчита на човешкия стремеж, да се наложиш и да оцелееш. (и въпреки това, феновете му, не се опитват да го наложат на мало и голямо) Чалгата пък разчита на разпуснатостта, безгрижието, безхаберието и елементарно задоволяване на сексуалните нужди (защото има и софистицирано задоволяване на сексуалните нужди, обаче чалгарите сигурно и не подозират за съществуването му)

Много точно мнение. И мен самата музика откъм ноти не ме дразни толкова. Дразни ме чалга културата (ако може да се нарече култура).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 15:27

бая тъп трябва да си, за да не си признаваш когато нещо не ти харесва :lol: освен това трябва да си още по-тъп, за да НЕ казваш, че нещо ти харесва. примерно мен не ме кефи чалгата - ОЛРАЙТ, точка по въпроса, дреме им на куро на тия, дето им харесва. на некой пък не му харесва метъла - еми дреме им на кура на тия, дето се кефят. тва е, останалото са измислени приказки от тъпи чалгари и тъпи метъли 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 15:40

абе слушам си такава музика, ама да кажа че живота ми е такъв :?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 15:43

Leviathan написа:
бая тъп трябва да си, за да не си признаваш когато нещо не ти харесва :lol: освен това трябва да си още по-тъп, за да НЕ казваш, че нещо ти харесва. примерно мен не ме кефи чалгата - ОЛРАЙТ, точка по въпроса, дреме им на куро на тия, дето им харесва. на некой пък не му харесва метъла - еми дреме им на кура на тия, дето се кефят. тва е, останалото са измислени приказки от тъпи чалгари и тъпи метъли 8)

точка!

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 16:23

Баси конете с капаци .... Цигани и жени по цици е "просташко", ама как чукат Дева Мария и Грим Рийпър свири на китара е "оунзззз баткоо !". Аре фък он ... Докато вие имате чак толко голем проблем с чалгата, чалгарчетата си живеят живота. Тъпи копелета ...

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 16 Яну 2009 16:31

slim_k написа:
Баси конете с капаци .... Цигани и жени по цици е "просташко", ама как чукат Дева Мария и Грим Рийпър свири на китара е "оунзззз баткоо !". Аре фък он ... Докато вие имате чак толко голем проблем с чалгата, чалгарчетата си живеят живота. Тъпи копелета ...

Еми то е хубаво човек да си мисли че живее арно а истината да е прекалено жестока.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 16:38

Ignorance is bliss, a? :D

И стига сте се обаснявали , първите години у форума се водеха бая люти спорове, хейта беше на ниво. Сега хем е слаба работа, хем никой нищо ново не казва :P
Или да се изпотрепем веднъж завинаги, или млъквайте с тия глупости.

Слим, то всеки си живее живота, независимо дали е тъп на цървул, или не.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 17:46

За металите,музиката е техният живот,за чалгарите не е така.

Профил

Публикувано на: 16 Яну 2009 18:00

progata написа:
За металите,музиката е техният живот,за чалгарите не е така.

...

Кифли

?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 18:31

Аха ... Тъпите цървули ще си запомнят младините с повече от седене вкъщи и коч партита организирани по интернет форуми.

А иначе - оставаше и да сте по тъпи от тях :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 18:37

С чалгата като с педерастите - да си живеят живота, но без да го навират в лицето ми.
Нямам нищо против хората да се кефът на азиатска музика или да ги ебът отзад. Просто и двете неща не ме интересуват и не искам да ги виждам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 18:37

Bartelby написа:
С чалгата като с педерасите - да си живеят живота, но без да го навират в лицето ми.

+1

старая се животът ми да не е чалга :|

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 16 Яну 2009 18:47

Bartelby написа:
Нямам нищо против хората да се кефът на азиатска музика или да ги ебът отзад. Просто и двете неща не ме интересуват и не искам да ги виждам.

Гррррр .....

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 18:53

Не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 19:07

Brain написа:
Bartelby написа:
С чалгата като с педерастите - да си живеят живота, но без да го навират в лицето ми.

Колко му е на някой да е наистина заблуден...

Цитат:
Аха ... Тъпите цървули ще си запомнят младините с повече от седене вкъщи и коч партита организирани по интернет форуми.

Както кажеш, мой.

Май си се пообъркал като си ме цитирал мен, но оставям на теб да се маеш, а ако се опитваш нещо да ми каже с тва "мой" искрено те съжалявам.

Профил

Публикувано на: 16 Яну 2009 19:33

Е... Пак за чалгата. Абе добре. Каза се вече - като не ми харесва, не я слушам. На купон като ходя, ами... или пускам Том Джоунс/Джо Кокър/комерсиално р'н'б, което се харесва от всички, в това число и от мен... или, ако тоооолкова настояват на чалга, седя със скръстени ръце, сърдя се и пия. И се старая да съм на такова място (балкон, ала-бала), че да ми е малко заглушена чалгията. И готово. Останалото се заглушава от бирата.

Или пък съм си кръстосал ръцете в скута и а улови ме да ме повлечеш на някакъв шибан кючек, да ти кажа какво вършех в момента с тази ръка. :lol:

Профил

Публикувано на: 16 Яну 2009 19:37

Азис - Умри

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 16 Яну 2009 19:40

NhazUl написа:
Е... Пак за чалгата. Абе добре. Каза се вече - като не ми харесва, не я слушам. На купон като ходя, ами... или пускам Том Джоунс/Джо Кокър/комерсиално р'н'б, което се харесва от всички, в това число и от мен... или, ако тоооолкова настояват на чалга, седя със скръстени ръце, сърдя се и пия. И се старая да съм на такова място (балкон, ала-бала), че да ми е малко заглушена чалгията. И готово. Останалото се заглушава от бирата.

Или пък съм си кръстосал ръцете в скута и а улови ме да ме повлечеш на някакъв шибан кючек, да ти кажа какво вършех в момента с тази ръка. :lol:

И после що реват хората, че са незадоволени сексуално и колко курви били жените :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com