Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: 11:00 пред Народното Събрание! 14.01 Национален протест
Публикувано на: 15 Яну 2009 11:36

^^^Но какво се постигна в частност с вчеращния. Казионите меди ви представиха като група дечица и банда лумпени, не зависимо дали е било така или не.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 15 Яну 2009 11:40

Някакъв от dnes.bg написа:
Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :

1.Месечна инфлация 300%.
2.Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар
3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".
4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.
5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.
6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.
7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.
9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.
10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".
11.Банкрутирали предприятия./В това число-"Кремиковци" и "Балкан"
12.Фалирали банки.

Какво остави след себе си г-н Иван Костов?

1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.
2.Национална валута - 1.80лева = 1 долар.
3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара
4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.
5.Средна заплта 250 лв = 138 долара.
6.Средна пинсия 130 лв = 72 долара.
7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.
8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.
10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.

Това така ли е, информативно?
Просто с да/не/

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 11:47

Така е, само 10 точка очевидно не се е изпълнила.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 11:49

http://police.ba4ka.com/viewtopic.php?f ... faf430fc93

Мнения на полицайте, който са били там

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 11:54

Krieg написа:
Някакъв от dnes.bg написа:
Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :

1.Месечна инфлация 300%.
2.Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар
3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".
4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.
5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.
6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.
7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.
9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.
10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,ТИМ,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".
11.Банкрутирали предприятия./В това число-"Кремиковци" и "Балкан"
12.Фалирали банки.

Какво остави след себе си г-н Иван Костов?

1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.
2.Национална валута - 1.80лева = 1 долар.
3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара
4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.
5.Средна заплта 250 лв = 138 долара.
6.Средна пинсия 130 лв = 72 долара.
7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.
8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.
10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.

Това така ли е, информативно?
Просто с да/не/

ДА така е и дори в момента жънем плодовете на това което той направи и затова сме в ЕС.Сегашното правителство откакто е на власт не съм ги видял едно решение да вземат по даден въпрос.Не си мърдат пръста за България.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 13:26

Някой по-дяволите да пусне едно писмо до Американското посолство ,че има химически оръжия в България и да дойдат да ни освободят.

Профил WWW

Публикувано на: 15 Яну 2009 13:35

Няма как да се промени нещо. Българинът е свикнал до последно да вярва в чудото, че нещата ще се оправят сами. Лошото е, че нещата не само не се оправят, но и се влошават и колкото повече пренебрегваме това, толкова по-невъзможно ще е е да се оправят. Няма какво да се лъжем - в България ни управлява мафия, най-бедни сме в ЕС и сме на едно от последните места в Европа въобще, живеем в кочина, средностатистическия българин спи и живее с илюзии. А управляващите лицемерно харчат държавни пари за почивки по Хаваи, разходки, мерцедеси, смеят се лицемерно, а българинът прощава, забравя. Избираме същите крадци с надеждата, че са се променили, но вълкът козината си мени, нравът - никога, и няма как да е иначе - не може човек, който цял живот е свикнал да прави две неща - да яде и да сере, с извинение, да промени статуквото. Иска ми се да продължа, но ще спра. Това е положението и ако ние не се опитаме да променим това, господата, които стоят от другата страна и се смеят ехидно и се подиграват на тези, които са им дали властта в ръцете, ще продължат необезпокоявано да бутат държавата към пропастта, нещо което те умеят много добре.

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2009 14:04

Абослютно си прав. Точно заради това е горната ми реакция. Нагледах се на апатия във всички форуми. То беше подигравки, болна насмешка от някои, които отдавна са загубили надеждата, 12-годишни пикльовци, които не знаят света извън дома и училището, полицайчета. Думи като "биха ли ви на протеста, вандали?". Псведожурналисти, псведопатриоти, псевдобългари.... Ами какво да се направи. И на мен ми писна тази стоическа търпимост.
Може би не казах в самото начало, че подкрепям протеста, заради което се извинявам, ако си разтълкувал думите ми погрешно. Отново казвам, че съм разочарован от някои хора, които не осъзнават значението му в демократичното общество. И е жалко когато заради апатията на някои сънародници, всички накрая си патим.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 15 Яну 2009 15:02

One Vision не ни управляват комунисти.

Еми така става в България.Хората се радват на живота си!Те даже са готови да твърдят че живеят според световните стандарти.
Докато хората се делят на евреи и турци в България положението няма да се оправи.
Тук не трябваше да става въпрос за политически убеждения нито за различия в исканията.
Тук трябваше да стане масово гражданско неподчинение.
Тъпите студенти си вяха падките и не им пука на кого лапат.Важното е да лапат няма значение на кого.
Единственото което остава е РЕВОЛЮЦИЯ!КЪРВАВА РЕВОЛЮЦИЯ!Но и за нея всички ще креснат че не им се умира за родината.

Протест имаше и той беше вчера.Днес имаше гъзовеики.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 19:09

One Vision написа:
Добре, Duke, мамка му стара, така е. Така е! И? Какво да правим - да стоим и да гледаме безучастно? Унищожават държавата ни, газят народа ни. А ние им помагаме! При всяка една инициатива заставаме един срещу друг. На копелдаците съвсем скоро няма да им трябва нито полицаи, нито жандарми, ще ни оставят да се млатим помежду си.

Ситуацията е ясна, интересно ли ми е дали някой вижда поне щрихите на решението.

"Не сме народ
Не сме народ а мърша"

Никога не сме ценели свободата.Борим се за нея -възстания , протести а когато я получим я хвърляме на боклука.Колкото и да ми е тъжно за нацията ми ,толкова и я гледам с отвращение.Не заслужаваме да сме свободни , заслужаваме да ни мачкат.Никога няма да се оправим и ще си останем кенефа на Европа.

Както веднъж казах - политиците са огледало на народа. Това ,че 100 000 души се борят за някаква промяна не оправдава останалите милиони на които не им пука..Затова всеки да си гледа собствения интерес...

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2009 19:23

Днес бях само накрая към 16:30 където ни казаха да се разотиваме...то дори нямаше и 100 човека тогава...иначе наистина трябват ни протести като ВЧЕРА, и НЕКА ДОЙДАТ ВСИЧКИ СКИНАРИ УЛТРАСИ И КАКВИТО И ДА СА ДОБРЕ ВЪОРЪЖЕНИЕ, защото истината, драги сънародници, е че без кръв и побоища нищо няма да стане!

НЕ съм скинар или подобно, обикновен гражданин съм! Но просто с мир нищо не става, всичко става с РЕВОЛЮЦИЯ (погледнете малко назад в историята, говорим за много по-развити държави от нас в момента, като Франция, Германия, тн, и вижте дали не е имало кървави протести/революции!

Ето 3 видеота направени с моя ГСМ:

http://video.google.com/videoplay?docid ... 7453&hl=en

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3890&hl=en

http://video.google.com/videoplay?docid ... 0050&hl=en

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 19:28

Утре ще има ли пак?

Профил Skype

Публикувано на: 15 Яну 2009 19:29

Свалихте ли властта вече? :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 19:30

човeк написа:
Свалихте ли власта вече? :D

Имаш грешка в поуста. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 19:31

Утре пак сме там!

who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Яну 2009 19:32

човeк написа:
Свалихте ли властТа вече? :D

Тя нас сваля.

Профил Skype

Публикувано на: 15 Яну 2009 19:35

Кире_Гръчата написа:
човeк написа:

Имаш грешка в поуста. :D

Случва се. :D А ти да не си Диана?

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2009 19:40

човeк написа:

Идиот.

Като гледам аз колегите ми, за съжаление от 45-50 човека група само аз отивам на протеста, другите или не им пука, или са напълно промити мозъци от новините, или и 2те.

Като гледам повечето мама им готви тати работи, имат парички за парцалки и пръскулки, през тъпата им глава им е за държавата... после ми викат "заради протеста на Жоро трябваше да заобиколя орлов мост..." представете си за кво става въпрос ;)

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2009 19:55

WAN|Georgi написа:
човeк написа:

Идиот.

Като гледам аз колегите ми, за съжаление от 45-50 човека група само аз отивам на протеста, другите или не им пука, или са напълно промити мозъци от новините, или и 2те.

Като гледам повечето мама им готви тати работи, имат парички за парцалки и пръскулки, през тъпата им глава им е за държавата... после ми викат "заради протеста на Жоро трябваше да заобиколя орлов мост..." представете си за кво става въпрос ;)

Или може би си имат друга работа освен да ходят по свирката на шайка самовлюбени келеши.

Профил

Публикувано на: 15 Яну 2009 20:08

Цитат:
Не само днешният, но и по-раншният исторически опит показва, че демокрацията все още не е изстрадана ценност за повечето българи. Както казва Стоян Михайловски България след своето освобождение от османско владичество не е свободна, а освободена страна, българите не са свободни, а освободени. Културната модернизация на българското общество изостава значително след неговата индустриална и политическа модернизация.

Това са думи на Момчил Баджаков.

One Vision, знам, че леко издребнявам (да не кажа много), но липсата на кавички в думата "нагло" ме накара да се зачудя от думите ти и какво целят точно - ирония, добронамерена шега.... Затова потърсих и привеждам написаното от мен по-горе.

За завършек съм съгласен с казаното от човека. Повече няма да коментирам по темата. Не толкова, защото е изчерпана, но мисля, че вече ставам досаден. Нека всеки, който иска, да изрази мнение, няма лошо.
С най-добри пожелания.

EDIT: Благодаря за уточнението.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com