Ми тъп селянин на 20 и няколко ама не мои приател а на брат ми и ми се прави на интересен вима ми да несъм искал да ти прееба тъпия х бокс. Мислех си да му вкарам някви тупаници ама много демидж щях да вкарам в стята а можеше и да счупиме х бокса. Аз си мислех да несе надере лазера така като ми задра диска или механиката нещо да изкърцала. Ми жта мно ми е писнала за пц а този джитиа не е много различен ама за 60 може и да го зема. Ама засега соул калибур и нинджата и хало ще ми стингат. Имама и индияна джонс лего забавен е отначало ама по напред става много цикъл нензам какво да прява. И панда кунг фу ама тя е малко тъповата в сравненеи с нинджа гаидена
А как да играя игрите от х бокс лаив без пари? Става дума тези малките игрички дето се теглят примерно прнц оф персиа класик и тем подбни много яки самолетчета свалих ама ми иска активация?
А и слушалките на х бокса. Кви са тия слушалки бе само от едната страна имаш звук и микрофон. Много странно
Въпрос за конзолите
Re: Въпрос за конзолите
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Като си направиш акаунт за xbox live, получаваш безплатен месец. Тъй, че онлайн можеш да разцъкваш първоначално безплатно. След това трябва да си плащаш. В Ozone продават карти за xbox live, въвеждаш кода и си готов за 3 или 12 месеца (според зависи каква ще си вземеш)iddqd написа: А как да играя игрите от х бокс лаив без пари? Става дума тези малките игрички дето се теглят примерно прнц оф персиа класик и тем подбни много яки самолетчета свалих ама ми иска активация?
https://www.ozone.bg/games/product/xbox ... membership
https://www.ozone.bg/games/product/xbox ... membership
Много по на сметка е да си ги купуваш от ebay uk примерно.
Тия Arcade игрички...... и те се заплащат (да знам, обирджийска работа си е).
Нужни са ти Microsoft Points, които можеш да закупиш от Озоне, ebay и т.н.
Добре де 100% има начин да ги игаря без да платя. Ебаси мноо са яки тия игри искам да играя много от тях немога да плащам за тях. Карта за 1 година хбокс лаив струва 50$ не е толкоз много. Как да влеза в мулиплеиар игра на хало 3? конекнат съм ама нещо неми е ясно как да играя мулти тази игра. Трябва ли ми спецялна записвачка за да записвам игри и ако да колко струва?
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.